Българин очарова журито на ”X Factor” Финландия

Викторио Ангелов от Шумен изпълни кавър на "Feeling Good" на Майкъл Бубле и получи 4 пъти "Да" от журито.

Обратно в новината

Коментари - Българин очарова журито на ”X Factor” Финландия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от пеене са му са скинали дънките срамота

Страхотен е. Защо толкова малко коментари? Наистина ли всички са намерили за по-интересни неугледните к-ви в съседната новина?

Браво и жалко! Радваме се, че талантливите ни деца са в чужбина! Работим и творим за чужди икономики. Това ни убива, а ние казваме браво!

Браво!

Браво на талантливото момче! И добре, че родителите му са взели правилното решение да напуснат Чалгаристан и да му дадат възможност да се занимава с истинска музика, да се развива и да се прослави в света! У нас нямаше шанс, освен с тъпите чалгарски ритми, които са отвратителни за един истински музикант! Желая му много успехи, за които само ще четем по сайтовете ...

Браво на момчето! Дано един ден се завърне да живее и твори в България. Това са българите, от които има нужда родината ни.

Развлечението ми е в следенето на подобни конкурси. Гледам и чужди такива. Тази година, сега, следя "Гласът на България". И виждам много талантливи хора на сцената. Има много невероятни, но в нашето има нещо много специфично. Участниците са изключително подготвени, школувани, и толкова талантливи, че журито си позволява да отстранява участници на основание на лични усещания -просто няма обективни показатели, за да се прави подбор. Оказва се, че нашата сцена е тясна за таланта и амбицията на нашите вокални кадри. Вече виждам наши участници, които успешно преборват вътрешните състезатели дори в изключително шовоностични държави, каквато е Сърбия, примерно. Няма как да не изпитвам годост като бъгарин, като от подтиснатата ни нация се пръкват толкова стойностни българи. Тенисът не ме интересува никак, но и с Григор Димитров се гордея. Хора, това са БЪЛГАРИ! Като вас и мен.

Браво момче, и как си перкаш на Финландски .. БРАВО

Не зная с какво толкова ги е очаровал, ма той фалшивее... А и като е минал прослушванията, това още нищо не означава...

Трябва да ни радва, когато такиа хора са лицето на България, а не множеството мошеници и тарикати със съмнителен произход очернящи името на нацията ни.

Откога пък Feeling Good се води вече като песен на Бубле? Песента в изпълнение на Нина Симон добива популярност 40 години преди неговия кавър.

Оригиналът на песента също не е на Нина Саймън/Simone/.

Оригиналът е на Cy Grant- 1964 . Нина я включва в албума си от 1965- та,, I Put a Spell on You,,- песента и заглавието е взела от Screamin Jay Hawkins, но е известна повече в изпълнение на Кридънс Клируотър Ривайвъл.

Браво на момчето!

Браво, момче! Доказа се на чужда територия, победи с таланта си. Аплодисменти!

а у нас журито се очарова от цигански изпълнения

Време е да идва "50 цента" за да го подгряват с "Радка пиратка".

По-добре да го подгрява 100 кила!!!