Невероятните приказни рокли на Силви Фасон

Ако искате да се почувствате като в приказка, задължително трябва да видите тези невероятни тоалети.

Обратно в новината

Коментари - Невероятните приказни рокли на Силви Фасон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям фасон, няма що!

Отвратителни

Роклите са ти големи- носи си официалния анцуг.

Роклите наистина са красиви!! Това си е висша мода все пак! Стават за градинско официално парти.Не са за улицата ,разбира се.Важното е ,че има замисъл в тези тоалети. Направени са с вкус!!!!

тези рокли са само за модния подиум. Едва ли някои ще си купи за да ги ползва. Колкото и да хвалим дизайнерката роклите и са сами за изложба,дори и за официално парти не са практични. Както казва Роксана само в градината на село ще можеш да ги ползваш.

Много талантлива жена! Всяка рокля е като картина. Страхотни са, прекрасни, вдъхновяващи, уникални!

Тази дизайнерка е много класна. Финес и романтика, нещо което липсва на много нейни колежки и колеги. Роксана тези тоалети не са за селски пръчки .

Ми отивай да носиш повлеклото в гулем граТ, да те видим. Аре, с о се перата и одраната кожа, дръпни един тегел по Витошка, ако имаш куража и парите да си я купиш роклата. Това мое да се носи саму на село, казвъм ас.

Роклите с цветя ми аресаха най-най. И ас бих носила такава, но на село, или да кажем, в личната ми градина. Определено не са за излизане в голем модерен граТ. Случвало ми се е да носим дълга пола в сисито на Лондон, но треперех от ужас да не се закачи на парапет иле ескалатор, и да ме убие! опасностите в голем граТ ИЗИСКВЪТ !!!! практично и прибрано по телото облекло! Бих облекла текава феерия, саму ако имам личен шифиор да ме свале и качва от колата, и не минавам повеке от 100 крачки на публично место. Роклата се закаче по сичкото, хората я настъпват забързани, или просто не можеш да се наведеш без да пометеш багажа на некой пътник на летището да кажем. Текиви рокли могът да се носът в огромни замаци, в просторни градини, да се живее в огромни стаи, с прислуга да ти носи шлейфа, и прочие. Не е за модерен граТ и съвременните препятствия, особено техническите. Опитай да минеш през летищен скенер с това.....

С тези непринудено усмихнати морди ми приличат на чукани животни. Типичното за Франция.

Прекрасни са, наистина много оригинални и красиви, но трудно бих ги нарекла "приложими". Все пак не бих отказала да имам една такава в гардероба си. Особено ме впечатли тази с книгите

Браво! И мен тя най ме грабна :)

Наистина са невероятни и са страшно красиви. Ако бях жена, винаги бих си купил такава рокля, пред някой модел от висшата класа дизайнери.

Затова се вика фасон, а не някоя тъпа немска дума.