Нели от ”Търси се”: Моят успех са синовете ми

Чаровната ководеща на "Търси се" Нели Хаджийска разказа подробности от личен характер за живота си.

Обратно в новината

Коментари - Нели от ”Търси се”: Моят успех са синовете ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снимка номер двадесет и осем можехте и да ни я спестите Мноого е нелицеприятна

Най-големият и успех били синовете И?! Айде, бе! Най-големият и успех е този богат чвор, който е успяла да върже и благодарение на парите на когото има синовете си. Защото тя и и това не е способна - да роди

отдавна не бяхте писали за Нели от иЗтърси се.

Какъв празник за хейтърите, със сигурност мъжлета, предимно ниски, с ниска култура, не особено умни и кадърни за каквото и да било,които жените ги подминават като малка гара по понятни причини. Какво мизерно съществувание е това, да висиш по цял ден по сайтовете, за да не пропуснеш да наплюеш всяка жена, която ти се мерне в полезрението. Разчитайки, че ще станат по-високи или че ще им порасне нещо, което сега не се забелязва дори и от минимално разстояние.... Достойни за съжаление комплексари с лошо възпитание, злобни и лоши по рождение.

явно и ти не си много зает. Психолог ли си, водещата ли си, приятелка нейна ли си, не знам, ама да знаеш, че за да се обективни и да изказват мнението си хората не са задължително хейтери, а просто им е писнало от натрапени физиономии. А тук коментарите са смешни и забавни, понякога и доста обективни, хората се разсейват. А който иска да е известен - да се примири, че ще му се смеят или да се скрие и да не се показва много. Хубав ден!

Ти не си психолог и не разбираш нищо от поведението на хората. Ти си купен от тая противна жена трол - тя , както е свикнала, си е платила за "положителбия" коментар. Но , понеже е тъпа, не е съобразила, че и коментарът ти ще е тъп

Не говори добре за теб фактът, че даваш оценки на хора, които не познаваш, само защото не споделят твоето мнение ... Жалко, че не може да седнем заедно и да направим един и същ тест за интелигентност!

Няма ли да се намери вече?

гледаемо предаване не се прави така! гледаемо предаване се прави от НАИСТИНА чаровни водещи, без кавички, умеещи да задават интересни въпроси, създаващи ведра и приятна атмосфера, с добро чувство за хумор и висока обща култура, както и с приятна аудио-визия. тази жена не е нито едно от горните неща! изключително лошо копие на и без това бозавата венета райкова, но венета поне го докарва на визия. ерго, платеният пиар не стига! трябват наистина качества, а този случай изобщо не е такъв. години наред съботния предиобед е мъртва тв зона, именно заради такива недоразумения. през лятото-как и да е-голям праз, че има безсмислици в ефир, но през зимата понякога ти се ще за погледаш телевизия и в събота... а "богатият" й личен живот не ме интересува по никакъв начин, пък и надали някого интересува...

Защо променихте първоначално заглавие на 'новината'? То напълно съответстваше на интелекта на споменатата особа и по-точно на израза - 'прост като гъбена чорба'!

Стига измислени водещи и измислени новини. Нито е чаровна, нито е забавна, нито е особено способна . Жена на мъжа си или дъщеря на баща си е, затова я пишете тук. Имаше едно време едно друго предаване, чиято идея откраднаха. И тя, и другата не стават за водещи. Предаването им не знам кой го гледа, аз не го гледам.

Какви "водещи" са тези двете - научили десетина въпроса и на всички гости ги задават. Ако се даде един въпросник на участника и той сам отговаря, би било по-интересно и ще ни спестят превземките на двете лели. Безкрайно скучно предаване!

ЧАРОВНА!?

Коя е тая окръглена лелка и защо ни занимавате с нея? Водеща на предаване с гледаемост колко зрители? Нямате май за какво да пишете и се чудите с какво да запълвате.

тъпото бтв наблъскало ефира от сутринта в почивни дни с лелки - три сутрин, две на обяд, тези трите влъхви сутрин са толкова надиплени и излишни спокойно две могат да водят тази щуротия, но по българския ефир е така - всички са с връзки, затова трябва да ги уплътнят максимално!

И аз това се чудя!! Нон-стоп ни занимават с тази лелка, тип служителка на гише в държавна институция!

Защо сте така жлъчни.Симпатична жена,говори откровено.Все пак е и публична личност и пишат за нея,не за мен-аз не работа в телевизия,не ме познават широк кръг от хора и естествено не съм интересна.Вярно е че не е важно Нели в кого е била влюбена като малка,но и не ме ядосва това което са публикували за нея.Ако искам отминавам го и не го чета.

Не я харесвам и ми е безкрайно досадна. Мине не мине седмица и дир пускат статия за нея - все безсмислени писаници. За това се чувствам вправото си да изразя негативното си мнение за безлични тьотки като нея и против абонамента за платени статии в дир. Иначе ако имаш пари плати си и за теб ще пишат - даже сигурно си по-интересна от тьотката.

Таз червената шапка, дали я ползва вечер за нощно гърне? Че много прилича на такова ...

Защо сте раздели на три думи фамилията на Нели Оттърсисе?

Чудно. От три годишна си е опъвала вратлето да се оглежда за големи любови, пък то горкото късо, та късо.

Парадоксално, всички пищят, че личният живот е забранена територия, а тази чаровница сама разкрива подробности.

Чаровница?! Смях........

Така е написано 'Чаровната ководеща на "Търси се" Нели' следователно е чаровница. Смешките не ги измислям аз.

Това платена статия ли е? Кой се интересува от тази изключително грозна физически и свръх габаритна жена? И предаването им най вероятно го гледат само близките роднини на гостите. Всеки друг извръща очи от тези неприятни и грозни водещи!

Ти нали си един красавец, смях в залата! Гледай си там чалгата и ракийката! Като не те интересува тази информация защо я четеш?

Кой се интересува от тая освен роднините и?!Смешна е в старанието си да се прави на интересна.