Дара Екимова: Ще се редят на опашки за мой концерт

Дара Екимова коментира отпадането си от кастингите "на тъмно" в "Гласът на България", където никой от журито не пожела нейния глас да влезе в отбора му.

Обратно в новината

Коментари - Дара Екимова: Ще се редят на опашки за мой концерт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво толкоз е станало.

Човек прави това, което е видял в къщи.

Тъпа си като майка си!

Не че нещо,ама Симона Загорова на Глория ми допада повече и като глас ,и като външен вид и енергийно,да не говорим пък за щерката на Бони,позната от друг формат :)

Този тандем Екимови майка и дъщеря са учебникарски пример за инженерстването на фалшивата знаменитости и в цялото им отработено медийно присъствие има нещо много нечистоплътно. Първо майката се лансира продължително като светска личност в образа на жената на Дими от Сленг, хубавелка, известна само с това, че е известна. Тя практически умело оползотвори личността на мъжа си дори и след неговата смърт, за да моделира една изцяло медийна, куха известност. Сега мултиплицира модела с малката, която отново се лансира основно чрез паметта на починалия си баща, а не чрез личностни качества, защото такива липсват или най-малкото са недоказани. И всичко това е дълбоко отвратително като модел, като поведение, като случващо се, което сме длъжни да наблюдаваме. Един медиен балон, едно голямо нищо, представено за нещо, чрез усилено, напоително и много хитро планирано медийно присъствие и чрез самопозициониране, по начин, който ползва правилото, че едно спорно твърдение казано много пъти става чиста истина. А типичен пример за това е начинът, по който е представена малката Екимова в Уикипедия, където 15-годишната неуспешна участничка в няколко формата, каквито участници в България има стотици, е представена като българска певица с кариера зад гърба си. При тази цялата гнусота, толкова липсва в цялото ни шоу пространство чистият талант, неподправеното присъствие, благороството в излъчването, душата на артиста. Къде остана всичко това?

Само не ми е ясно как успя да се лансира като "хубавелка" . Фигура - докарва го, ама главата й ме кара да потръпвам от ужас. Ако не е декорацията, плюй си в пазвата и бегай.

хехе Детонация форма на Декорация ;)

па то и графа още пее ..пълни стадиони... ама баща му и предаване му беше направил ;)

Сузанита номер 2

Във времето на моето детство родителите бяха строги, похвалите пестеливи, изискванията непрекъснати. Сега родителите някак станаха ходещи реклами на децата си. На самите отрочета и на околните се втълпява колко са велики, колко са уникални, колко са умни, талантливи, ненадминати. Не знам при коя от двете форми пораженията върху децата са по-големи. Но поне първите вече остаряха, а другите сега ги гледаме в лицето на Дара. Дара, с мечтата за стадион. Дара с толкова нереална самооценка. Дара, която е нещастна още на 15 години, защото не може да се примири, че прожекторите няма да светят само за нея. Поредното смачкано от прекомерни родителски амбиции дете, гневно , готова на всичко да извади от себе си, нещо, което просто не съществува. Пей, дете, но не бъди обсебена, избери професия, обичай хората, не ги презирай, че имат някакво си тяхно простичко щастие.

Защо си мислиш, че мечтата на едно 15г момиче не може да се сбъдне? Шоу бизнеса е много повече от това какъв глас имаш. Не съм слушала изпълнението й, просто от коментарите разбирам, че е било лошо. Но повече от 70% от БГ певците във всички жанрове не могат да пеят добре на живо или нямат хубав глас - пример Слави Трифонов. Дали нещо ще стане от нея тепърва ще се види, но виждайки масовката в БГ шоу-бизнеса, в никакъв случай не е невъзможно.

Таланта се разпознава от първия път. Щом не са се обърнали, значи не е имало защо. Пееш вярно, факт е. И аз пея вярно ма не се бутам по риалити форматите. С това самочувствие и визия на 30 годишна, едва ли ще се котираш в тази област. Ако ще не майка ти, ами и най-добрия учител по пеене да се намесят, пак няма да ти се получат нещата. Запиши медицина и остави музиката на музикантите.

Ама много коментари на майката в нета, бе. То бива бива, ама. Тя не му помага на това дете, пречи му така. Мине не мине ред, и Екимова-старша се включва. По-полека. Билети за концерта ще има за всички.

Дори не знам кой точно е бил Дими, лека му пръст, но детето пее страхотно и не мога да разбера тези "примадони" от журито какво повече искат!

Даре, да ти дам съвет, просто ей-така, от добро сърце: първо, никога не се напъвай да се бориш с хорското мнение - никой не е успял в историята на човечеството да го направи, най-малко ти ще успееш! Обратното - вслушай се в мнението на другиге - все нещо положително ще намериш, все нещо ще извадиш като поука за себе си, все нещо ще откриеш като твоя грешка или неправилна стъпка. Аз например, вече съм решил, че никога няма да се редя на опашка за билет за "страхотния" ти концерт, който е само в мечтите ти... И животът ще докаже, че не ти си права, нито майка ти, а реалностите. А те са, че май няма син или дъщеря на известен артист, художник, певец, музикант, дори футболист (колкото е да е отвлечен примера ми), които да са задминали нивото на родителя си, или поне да са се доближили... Обратното е истината - че те не могат дори да са сянка на известните си създатели.

Не е съвсем така- Майкъл Дъглас, Лени Кравиц,Лив Тейлър, Никол Ричи, Юрген Блекмор, Стела МакКартни, Дженифър Анистън,Скот Иистууд,Зиги Марли,Дрю Баримор, Eнрике Иглесиас , наследниците на Джипси Кингс...

и в тази редичка нито един споменат българин, сами си правете изводите...

Ужас! С тази е на 15 год.-изглежда много по-възрастна!

Така ми липсва един коментар от страна на съфорумеца "Мелиха", ("Стодентката от Мюнхен") ... Ако някой я познава, нека да я помоли за коментар!

Стодентката от мюних е трол, от Банишора и носи гащи.

Добре, бе, Дара. Доколкото знам, баща ти, освен обичан певец, беше и добър лекар. Защо не пробваш да го последваш в това му поприще??? Защо си мислиш, че "да напълниш стадиона" е върха на сладоледа в човешкия живот??? Има на този свят много по-ценни себеизяви и професии, че и несъизмеримо по-хуманни и по-полезни, и по-необходими, от едното пеене??? Не е проблема дали можеш да пееш или не можеш. Проблема е, че летвата е толкова ниска - до едното пълнене на стадион/зала. А някои хора Марс искат да посетят, лекарство да открият, животи да спасяват... а и Нобелови награди има.... А твоите мечти - до стадиона.... Жалко....

Тези изявления са в тона на амбициозна посредственост, която го раздава позитивно настроена, в опита си да прикрие огромното си огорчение и в нежеланието си да приеме действителността. Затова и настоява да прехвърли "горещия картоф" на провала си върху другите - публиката само хейти, но ще види тя, когато почна да пълня стадионите, а журито - то нищо не разбира. Това обяснение на света, само по себе си е белег на липса на смирение, както и на най-обикновена арогантност. Това са качества, които никого не са държали дълго на повърхността на успеха.

БезДара вече всички така ти викат.А ти си мечтаи за концерти, няма лошо.

Не е въпросът в известността на родителите и ..Графа е талантлив ,макар да е от такова семейство

Нали знаете приказката ,че истинския приятел е този ,който Винаги ти казва истината дори да боли...Дано майка и дъщеря имат такива приятели

Поздравявам авторката/редакторката на тази статия Адриана Пейчева (както виждам, че е посочено) - 3 изречения, които са безкрайно точни и красноречиви, а най-вече покриват напълно мнението ми по въпроса кой е по-по-най.

Хубаво е човек да е амбициозен, но прекалена самоувереност не ...По-добре , че кастингите се проведоха "на тъмно", за да се оценят обективно певческите й умения..Иначе връзките на мама Ива щяха да бъдат пуснати в употреба!!!

Ако наистина вярваш, че журито няма представа кой пее, и че няма слушалки от апаратната и аутокю, значи си много наивен ...

Момичето пееше вярно, но не беше нищо особено. Добре е да го осъзнае, преди да реши да занимава със себе си хората. Поредната дъвка за нас и писанията и в мрежата няма да помогнат.

Преди 15 години, когато аз бях на нейната възраст, имахме точно такива в училище - отворени с цигарата, алкохола, тревата и няколко гаджета зад гърба им. В стремежа си да пораснат, сега вече приличат на изморени от живота хора. Хубаво е човек да си изживее тези безгрижни тийнейджърски години, а за сериозния живот и за връзки има време.

Извинявайте, но и други кандидати бяха отхвърлени, и те плакаха. Защо ни занимавате само с терзанията на Дара? Коя толкова пък е тя?

Как можете да я наречете грозна в коментарите си? Момичето е много хубаво.

Да,хубава жена на30години,но не и15годишно дете!

Защо сте негативни повечето пишещи тук? Младо, амбициозно момиче. Нека върви по пътя си, пък ще видим. За толкова много желаещи да пеят, България е твърде малка за съжаление. Пробиват амбициозните ,а някои таланти остават неоткрити.............

Заради нескромното й писание. Такива неща не ги казва човек сам за себе си. Например, когато Гена Димитрова била студентка, не й стигали парите и помагала в кухнята на Консерваторията, а състудентките й й се подигравали. Тогава проф. Жабленска им казвала: "Вие сега й се смеете, че ви мие чиниите, ама един ден вие ще миете нейните". Та нека намери специалист на нивото на проф. Жабленска да го каже за нея, а не сама да се хвали.

нека стане доктор, както баща си

тези "формати", но си мисля, че има добре изградено музикално образование в България. Това момиче учи ли в музикално училище? Някой дипломиран музикален педагог работи ли с него? Явява ли се на международни конкурси за таланти? Имала ли е успех на такъв?

Близо 200 коментара под тази псевдо новина, това е и целта на ПР-а. Така се става известен, така се привлича внимание. А вие продължавайте да коментирате!

я, застанете сега да продавате билети, да видите колко я е свършила

Прави каквото може жената, пък - каквото стане! На кого от другите участници му обърнахме толкова внимание, а? По правило, когато някой не "става", не буди интерес, той бива игнориран. Броят на коментарите мен лично ме изненадва.

Кога ли ще подвиеш опашка и ти.

На сцената се представи не посредствено, а лошо. Явно не е наследила таланта на баща си. Майката да обуздае звездните и страсти, защото всичко ще се стовари на нейната глава.

Стига сте плюли по момичето. Вие по-добре от нея ли пеете ? Може и да пробие с пеене не се знае. Баща и проби, а силно казано да е бил талантлив. Беше надценен като изпълнител, както се видя се надцени и като моторист...

тия пък екимови - майки, дъщери и т.н. какви са? или за известни защото са известни?

Поредното пичлеме дето вярва на приказките на майка си колко е ''талантливо''???Това че баща ти , лека му пръст'' е имал певческа нагласа не значи че и ти я имаш бе моме..Живей си с надеждата че някой с акъл ще се бръкне с лев дори камо ли да чака на опашка за теб, защото мечтите са безплатни..

Майка и Ива сега пише тук и сигурно е на силен алкохол за да преживее градивната критика.

Може би има талант,не знам,поне напред минават къде къде по-големи бездарници,но болезнената амбиция на майка и е на път да съсипе музикалния и път. Не знам защо се има на 15 г за голям талант,може би очаква да е прихванала от този на баща си,лека му пъст!трябва да отбележим ,че той все пак не бе Емил Димитров,и дори не веско Маринов!Иначе яка снобария я тресе г-жа Екимова!

До Ива Екимова, зная, че се навърта тук и пише коментари в полза на БезДарното и златно яйчице. В момента истинските таланти стигат много бързо и леко до публиката, благодарение на Интернет и Тубата. Затова е много трудно за посредствените нарциси да пробият. Е може ама с много много труд. А това като го гледам иска да лежи и да брой пачките от концертите хахаха

Боже, прибери си вересиите! Щели да се редят на опашки за неин концерт! Ти първо направи една песен, дето да се продава и хората да отделят пари, за да я купят, пък тогава си мечтай за концерт. Повечето утвърдени истински звезди с платинени дискове треперят всеки път преди концерт, а тя видите ли вече се вижда на плакат! Недоразумение мамино, имаш още много да учиш и не само професионално.

Ти си олигофрен!

Мило момиче, защо ти трябваше да се утешаваш по този комплексарски начин... и да се сърдиш после на хората за неодобрението им... И...животът е пред теб, остави талантът ти да те направи звезда, а не амбицията ти... А на мама да кажем, че за сцената трябва да си и личност с обаяние....за да привличаш! Дерзай, дете...и умната!

Напред Дара, журито се провали в очите на публиката!

И аз така смятам. Особено с това позьорство да се утешава едно малко бездарие зад кулисите!

Дано съм първа на опашката за билет за твоя концерт, да се откажа и като се обърна да няма други желаещи.

Тъпанарка смотана.

България е с Дара, журито се издъни!

Има талант Дара!Очакваме развитие.

Подкрепщм те напълно за таланта и развитието! Но не в музиката и пеенето! Може би някъде другаде....?

Браво на Дара , подкрепяме я с две ръце!Майната му на журито.

Браво на журито ,професионално поведение..Слушах едно изпълнение на песента Синьо ..това момиче не е взело и грам от таланта на Дими.Да малка е не е хубяво да се натъжава ,но по добре навреме ..Но майка и е стил Мика Стоичкова

Браво на Дара , подкрепяме я с две ръце!Майната му на журито.

Tова малкото няма какво да се пъне по някакви измислени конкурси. Като порасне след няколко години ще го уредят, ще му напишат тъпи песни, ще го запишат в хубаво студио, ще му направят скучни клипчето, ще го въртят по кабеларките и организират концерти.

Уж снимки на Дара и приятеля ѝ, пък на повечето от тях няма и помен от него! Основно тая малка кифла с нейната свръхамбициозна и неадекватна майка! С такива амбиции майката ще докара неврологични проблеми на детето си! А то може и да има други таланти, които не развива поради неадекватните очаквания на заблудената майка и близки "доброжелатели и приятели"! Моето скромно мнение е, че момЕто не става за певица! Не че няма да стане един ден! Естрадата ни днес е пълна с въздухари с връзки и пари и ........без грам талант и възможности в пеенето! Та може и да успее да се вреди при тях един ден! Но със сигурност няма да стане с талант или труд!

Изобщо не ти е скромно мнението, а е грубо и арогантно! Също е и тъпо!

А не е ли арогантно изказването от заглавието на едно неадекватно дете, подтиквано зорлем от свръхамбициозна майка? Или ако ни навират в лицето една войнстваща посредственост ние трябва да сме неми свидетели и даже да ѝ ръкопляскаме? Айде нема нужда!

Браво..15 годишна с нарисувани вежди и гадже "от доста време".

Малката се еметнала на майка си..няма чара на дими