Гала с послание за 21-ия РД на дъщеря си

Вчера дъщерята на Гала - Мари, навърши 21 години. По случая гордата майка отправи специално послание към дъщеря си в Инстаграм.

Обратно в новината

Коментари - Гала с послание за 21-ия РД на дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майчински чувства или показност ?? Как да го разбираме ?? Ако е към детето и, заради самото дете, защо е тук? Ние какво общо имаме ?? Стига вече с тези пошлости !! Понякога чак ми е жал. Като гледам Рачков и Зуека, как се правят на маймуни и подскачат, за да си заработят заплатата.. Може да не им се смее, но се напъват.. И всичко ми става безвкусно и безинтересно. Мисля си, лакомията за пари, минутките пред камерата, които ще те направят жалък и така наречен световно неизвестен, това е жалко, грозно. И ако това ни е хайлайфа, ако това са ни виповете.... ебаси държавата...

Това момиче живее като под стъклен похлупак. Жал ми е да тея - няма нищо истинско в живота й.

Ако не беше дъщеря на Гала, може би щеше да излезе нещо от нея!

Екимова, Гала... после се питаме какво е сбъркано в поколение с деца, които общуват само посредством медии и социални мрежи... Няма топлота, няма обич и подкрепа - само демонстрации и публичност.

Е, Галината не толкова нахална колкото онова 15 годишното.

Гала защо си мисли, че "посланието" трябва да го четем и ние, след като е за дъщеря и?

Не мога да ги разбера тези хора. Разговарят с децата си през Инстаграм и ФБ!

Познавам лично и Мари и Гала. Мари последно я видях като беше на 18 години в един МОЛ. Много мило и скромно момиче, срамежливо дори. Не знам сега,, може да се е променила за няколко години, ама едва ли. Гала изобщо не е глупава, не я подценявайте. Не ме интересува как води, в живота иначе е нормален човек, не звездее. Стефан е пълно, тотално ла*но. Мошеник и измамник. Искаше да ме нареди с един телефон. Той с това се занимаваше преди - имаше едно дюкянче 1/1 метра в които поправяше и продаваше телефони. Е, сега вече е друга бира, покрай Гала захлеби яко

не беше ли пчелар този Стефан?

Абе личи си, че е духовно бедна Гала, пък и щом се е хванала със Стефчо...

Ох, толкова са ми омръзнали тези хора с техните лиготии, които се стичат отвсякъде. Абе дайте малко умни, стойностни и готини хора да им се радваме, бе!

Абе тия, ако нямат профили как общуват?

Ми те не общуват, те само се хвалят и не четат другите с какво се хвалят.

к*фи кой ги лансира?

Неделчева, не е интересно, нито забавно, турска сапунка сигурно е по-интересна. Гала-на-кафе, Щерката-на-Гала-на-кафе, Жужи-на-Гала-на-кафе, синчето-на-Жужи-на-Гала-на-кафе и прочее паплач, мистерията е единствено къде е мъжът-на-Гала-на-кафе и защо не е в социалната мрежа с другите и крие от широката общественост ежечасно преминаващите през главата му хаотични мисли и намерения. Ако няма да ме отрежеш да ти перифразирам новината като за Айше и чавето й, поне да се посмеем наистина, щото на тия хорица, както и на тебе, директно да ти се присмиват, явно не помага.

Тези персони нямат ли си имена , та вървят с гърди напред с малките имена на родителите си- дъщерята на Гала, синът на Джуджи....Мари на Гала, Яна на Петко.....По-долу някой се беше объркал, кой Константин, кой Мари-Константин. Непрестанно ги бутат напред.

Ми то на село така са свикнали!

Като разглеждах снимките се обърках...Мари-Константин се казва дъщеря й,или Константин е приятелят й??? Ехоооо,редакторе-СПИШ!!!

Тя е Мари Константин и гаджето и е Константин.

Кога Instagram се намести като средство за общуване....м/у майка и дъщеря? На мен това ми говори за отчуждение .

а може би и п.р. Лошо е, че не разбират, че да се показваш постоянно не е добра идея и им вреди. Иначе дъщерята е хубава, майката - също, особено предвид възрастта й. Ако освен хубост и показност, демонстрират и повече интелект, биха били идеални!

silvia_v_dimova@abv.bg

То за да се демонстрира интелект, трябва да го има.В случая такъв липсва.

Детето го разбирам, изглежда и се държи добре. Да е жива и здрава. Но майката и тя в категорията на застаряващите полубаби, с всеки ден изглежда все по-смешна на екран с тоалетчетата с които я издокарват, а и ръси все по-големи простотии.

Особено сега, когато в говорилнята беше включен и възлюбеният на Галка - Стефчо. Нещата излизат извън контрол, той не млъква, Галка не може да вземе думата от него и скоро предаването от ,,На кафе", ще се именува ,,На по бира и махленски клюки".

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!

Е, то се знае... Да са живи и здрави най-хубавите - ГАРДЖЕТАТА!...

Не може ли да се обясняват, семейно, а да не занимават хората. Кой нормален човек се интересува от това.глупости на търкалета

И защо четеш като не те интересува, че и коментираш? Чети другите новини, прочети една книга! Аман от такива, които пишат "какво ме интересува", теб не те интересува, мен пък ме интересува! Да е жива и здрава Мари!

много важно ние деца нямаме.....