Тайните на най-влиятелните жени

Има жени, които имат непреходно присъствие. Такива, които ни разтърсват с речите си, мотивират ни с действията си, впечатляват ни с начина, по който излъчват власт.

Обратно в новината

Коментари - Тайните на най-влиятелните жени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изброените в материалчето нито ми влияят, нито ме интересуват "тайните"им. Особенно трите чернокожи и не заради цвета на кожата им,а защото са лицемерки.

наистина има изключителни жени-и в миналото, и днес. но тези примери, които са дадени, тези вечно натрапвани одъртели презадоволени кифли, са крайно неподходящи за "непреходно присъствие". само сравнете, например, истински борбена и умна жена и журналистка като ориана фалачи с тази неописуемо досадна и неописуемо конюнктурна комсомолска секретарка опра. а пък шефката на вог в този списък, аре нЕма нужда!!!

До гост: Някой ти придвижи ръката зорлем за цъкнеш на линка ли?

Поредните глупави излияния на ПРЕЗАДОВОЛЕНИ АМЕРИКАНСКИ БЕЛИ ПТИЦИ! кОГАТО" ЧУВСТВАЛА СТРЕС" отивала на фитнес или на велотур! А къде да ходим ние, когато чувстваме стрес, че нямаме пари дори да си позволим отопление в къщи?

Опра, дето до оня ден не е знаела къв сексуален хищник бил Уайнстийн, и затова десетилетия наред се гушкат и усмихват заедно пред камерите.

А най голямата тайна са са влиятелни е, че са богати. Другото е покрай това.

Тайната се крие някъде там..при илюминатите сектите и слугите им

Тайната на влиятелната жена е да се омъжи за мъж, който иска да се чувства влиятелна, за да не му пречи да си чука любовниците, да ходи на лов, да пие с приятели и най вече да прави спокойно бизнес. А иначе една жена трябва да е влиятелна главно спрямо децата си. Това е най-важното, а и нищо друго не остава на този свят. Пари, коли, къщи, титли - всичко заминава. Само децата остават.

как точно остават децата, след като всеки човек е тук за дадено време?

най добре ми влиаят ученички с тесни птички..

Осем коментара за 24 часа... Очевидно тайната им е за кой са се омъжили. Не звучи добре, но е факт.

Тайните им са две: първо са били бедни и после са ги тормозили сексуално!

Баси, афроамериканката каква коса има! Това истинско ли е или е перука?

Много влиятелни тия африканки , бе! Поредната тъпня :)))) Пишете за стойностни Хора !

На мен нито една от тези кикимори не ми влияе по какъвто и да е начин.

Каква е тазе сексистка статия?!