Гери-Никол се озова в прегръдките на Константин

Гери-Никол стана участничка в пикантни снимки, на които колегата й Константин постоянно я прегръща и целува възторжено.

Обратно в новината

Коментари - Гери-Никол се озова в прегръдките на Константин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жга дъни очевидно

Значи четвъртата снимка ми е любима! Коцето не знае къде е и за какво е там! Е това е физиономия на смеска между бело и уиски в промишлени количества. Жалко за Надето.А тъща му обясняваше, че няма как по-добър зет да има от него. Ха-ха. Удри Коце, удри в голямата дупара!

Шибай бате Коце!

Дали са били интимни?

Коцето как иска да и го топнееее :D :D :D

Щом и двамата го искат, защо не?!!?

Мислим дека не са причали двамцата.Ако он я е барнал вкратце е бегал после до тоалетната да се ослободи.

Той е емоционална личност, няма нищо такова... Има само клюки!

Дебеланка сладка е Гери.

Тоз селски екземпляр е най - добрия пример за интеграция в Софето. Кинти има и натам гледай само........1- Анабол пие от 20 години редовно! 2- Бело е взел не по-малко от 2 цементови чувала. 3 Пиенйе да не говорим....една цистерна от тези на ОМВ . Курве.та травестити е опраскал с незнайна бройка.

Нещо не си запознат. Константин е роден в София, а баба му е била сестра на Елин Пелин.

А с анаболите запознат ли си ?? А белото дето е издрусал в количества над 5 строителни колички ??? това ти знаеш ли го ?? смешник!

Единственото което ги събира е пудренето ! Герито и трябват още поне 10 години, да слага по една шепа Фон дю- тенчето ,за да го настигне по пудрене Коцалин !!

ааааа... за Гери-дупарата ли става въпрос?

Чичо Коце спокойно може да бъде баща на Герганчето.Не че я бърка, де..

Е и тя с този Гъз може да бъде майка на всяко дете !! Така ,че наркомана с курве.то са си паснали !!

Ако искате верен приятел си вземете куче, то ще ви обича безусловно, нвма да ви се умилква за пари, няма да ви изневерява и да ви носи трипер или бело теченке като жените,

Чалгата и ебането не могат едно без друго.

...а бе Dir-а, искам да ми обясните ...какав ви е проблема ?!?...когато аз се определям като балгарка или ме наричат такава..аз се гордея с това !!!...когато някои циганин го нарекат такав ...видите ли било обида?!??? циганите са навсякаде по света !!! ..навред се наричат така....от какав зoр в Balgaria думата циганин трябвало да е сменена с ром?!? ...няма такова нещо като ромски етнос !!!...набиите си го в евро- толерастките кратуни !!!

Първо се научи да пишеш, после се изхождай по темите.

...както не ти харесвам,защо ме четеш бе yио сплескан ?!?

Абе, не можете непрекъснато да мачкате всеки мъж, който се държи като такъв. Ами като смачкате всички мъже кой ще ви кара да се държите като жени. Виждам, че и Гери Никол е на моето мнение. Не останаха жени всички сте станали джендъри и докато не превърнете и мъжете в такива, няма да мирясате.

Откакто Коци Кола тръгна по белия път на щастието изобщо не знае какво става около него. Ако куките го проверят винаги ще са с едни стотици левове напред.

Тоя па' с кравешкия поглед - как още му връзват не знам.

Направи си сметката тогава ?? Колко са тъпи нашенките булгаристанки. Щом селски ПръЧ , със номерата от 90 години още вървят!!

Уелкъм то Бългериъ-страната на евтиния и елементарен PR. Ако пръднеш или закусваш с мекици и си станал вече звезда

Вулгарни снимки на вулгарни примати - един мъжки и една женска от гората.

Стига ни обяснявахте това Гери ли е, Никол ли е колко голяма работа е. Не стига, че била певица, ами сега и гадже-трепач. Там където мъжете са мъже и жените-жени, това нещо ще стои на сухо, щото никой не е луд да ходи да сваля късокраки и високопретенциозни фръцли.

Пияндурници,наркомани в мъжки род....девойките изглеждат правени по конвейер.... :)

Гери, ако пръдне, ще събори полвината бар.

Брей, тоя ромския славей КостаДин не се ли наигра вече? Герито не ми е любимка, но да я мачкат църни чалга-чичаци ми се вижда прекалено, ай стЮга уе!

Тая може да изглежда всякаква, обаче личи как приема близостта му притеснено и гнусливо. Вижте й изкривената уста!

аа не е така -тия си имат гнусни физиономии по принцип освен това си им е навик да се правят ва безразлични за да не отблъснат други евентуално по платежоспособни спонсори.

само за гнусняри пишете в този лайф. какъв лайф има в българия ? циганите с кючеците ли са ви лайфа или наркоманите по чалгарниците ?

представям си как се оправдава пред жена си...тя сигурно му е свикнала и донякъде се е примирила .

И със сигурност си има някой мъж, че тая дрога Коце за нищо не става.

Гериту мн добра, ама Коця е грив от бело!!

от такива "новини".

...добре щом триете...ето така Geri наистина трябва да е доста закасала щом се е оставила в прегратките на този гнусен ,лигав,мазен POM чалгаджя !!!..не казвам ,че не е...то си е очеизвадно !!!...баси падението !!!

Такива "новини" можете да заснемете по хиляда на вечер ако обиколите няколко дискотеки.

Някакъв чалгар се е натрусал и натрескал , и награбил някаква неугледна анонимница ... В някакво долнопробно катунарско мазе . И това е новина ?!!!!

Дърт пръч млада върба лющеше. Спокойно може да и бъде баща.

Как искам Гери-Никол да се озове в моите прегръдки и да ми стане съпруга, но за съжаление не съм от София. А от централна България. И още по за съжаление нямам финансовата възможност да отида в София, дори и за няколко дена.

Порасни и си намери истинска жена, не такава от снимка. И тогава ще получиш топлината, за която мечтаеш. Гери - Никол е една от многото, но с по-големи претенции. Пълно е с хубави момичета, но поне си намери работа. Мъжът трябва да излъчва стабилност, не да витае в облаците. Казвам ти комбинацията ти е отблъскваща, приличаш на изстрадал гей.

Първо аз съм пораснал. Вече съм над 30 години. Второ приятелка не мога да си хвана а много искам. Причината е, че нямам никакви контакти с жени. Само вкъщи седя. Как да стане? Не ходя по дискотеки и кафенета. Нямам приятели. На дискотека съм ходил само 2 пъти преди повече от 10 години и то с майка ми. Още повече че съм притеснителен и не мога да заговарям непознати жени. Трябва те мен първи. Не пуша, не пия, кола нямам, пари нямам, но съм висок и красив. Работа също е адски трудно само с шуробаджанащина става, половината ни град са реално безработни и е много трудно, конкуренцията за едно място е голяма и мен не ме взимат, и няма кой да помогне, още нямам и стаж и опит и това тежи доста, нямал съм и приятелка. Въобще тъжна история, вълк-единак цял живот до сега, без нищо запомнящо и съществено да се случи в тоя живот. Може да не ми отговаряш за да не задълбаваме. Иначе ако Гери-Никол ме вземе за мъж, в София може и да си намеря някаква каква да е работа, там поне работа има, там работодателите нямат кадри. не е като в обезлюдената ни провинция. Нищо че аз ще вземам 500 лв а Гери-Никол сигурно 5000лв няма да й пипна парите. Аз не я искам заради парите. А да създадем семейство и деца. И да си изживеем живота заедно.

Абе онанирай спокойно

Педполагам , че сте интелигентен човек . Повярвайте , по-добре без приятелка , отколкото тоя джендър в прегръдките ви . Не сваляйте толкова летвата , убеден съм , че около вас има млади и симпатични дами , с класи над тоя анонимен отпадък :)))

Ами аз съм природно надарен с интелигентност, много интелигентен и често съм с години напред с мисленето спрямо средата ми.:) Интелекта ми на моменти е направо плашещ. Ценя високо своите социални контакти и партньорства (ако ги имам). Гери-Никол ми харесва и в лице и в тяло. Всякак. Харесвам умните и еманципирани жени с представителна външност. А тя е такава. Силно ценя природната интелигентност,нежността,приятните обноски и откровеното отношение. И най-важното не си падам по краткотрайните авантюри, а и вече ми е минало времето за това. Аз съм скромен, не се стремя към надмощие. Любезен, доверчив, естествен, на моменти даже наивен. Не изпитвам чувство на вина, ако претърпя неуспех се усамотявам и не допускам прояви на съчувствие. Не обичам да ме управляват. Открит и честен съм, много грижовен, благороден и съвестен, анализирането е моята стихия. Но съм и ангел и дявол в една кожа. Не обичам да правя впечатление, но все пак го правя (както сега). Не се подчинявам на условностите, но изисквам от другите да го правят. :) Колкото до парите аз съм на максимата колкото-толкова. Никога не превръщам парите в смисъл на живота ми, и никога няма да робувам на парите и дълбоко в душата си приемам с насмешка онези, които го правят.;) Лесно завръзвам приятелство, привличат ме оригинални хора, дарени с проницателен ум и независими. И заради това приятелите ми могат да са от различни обществени кръгове, които се различават много един от друг по образование и статус. Така че най близките ми хора са една интересна приятелска мозайка, в която преди всичко се отличават чувството за хумор, интелигентността над средното ниво, а не марковите обувки или скъпият автомобил. ;)) Много сексуален съм. Но и съм такъв мъж на който не можеш да се наложиш. Много мразя да ме лъжат и съм готов да срина лъжеца и да го изравня с лицето на земята;) Много приспособим съм, а също и верен мъж. Така че Гери-Никол няма да сгреши ако се омъжи за мен. :)

Коцето си е купонджия, фолк певец, собственик на дискотека и си разполага с пари. За човек като него всичко за, което пишете си е ежедневие и в реда на нещата. Човекът така си живее, колкото и на някои да им изглежда сензационно. Не е тръгнал да се жени или да прави драми. Нормална вечер. Това обаче не може да се каже за момата, лензи се все едно е хванала господ за шлифера. Изглежда щастлива от това, че Коцето се лигави върху нея. Понякога голямото самочувствие и слабата самооценка и оценката на ситуацията могат да ти изиграят лоша шега и мислейки си, че си върхът в същото време да изглеждаш като куха лейка. Момичета, малко повече уважавайте себе си, парите на другите трябва да слагате след собственото си Аз.

пияндурници значи

Наи-доволна на сутринта от партито била чистачката на заведението при ПОЧИСТВАНЕТО е намерила 3 аифона 1лептоп 2 златни ланеца тип Картие 4 сутиена 2 чифта бикини 1кожено пистово яке Алпинстар а при забурсването на бара и порцелана в тоалетните е СЬБРАЛА над 200 грама БЕЛО което про полеви наркотест с оцветил в ярко синьо-сиреч кокаин

Ако съдим по снимките, не се случва нищо особено. Нищо повече от пиянски изцепки. Коцето не изглежда нито влюбен, нито дори запленен - изглежда си като човек леко попрекалил с някакво вещество или субстанция, течна или под друга форма, все едно. Знаем си го Коцето, не се безпокойте за него. А ако онова с Зорница Линдарева ви се е видяло като забежка или дори флирт, значи не сте в час. Това беше само във фантазията на Линдарева и на режисьорите на Биг Брадър. Коцето е отворен мъж, а не провинциална гимназистка или смахната стара мома и ако иска някоя няма да се умилква около нея по тоя смотан начин. Бъркате сериозно лигавщините на един доста отворен мъж в нетрезво състояние, когото жените харесват с въждаленията на някое пъпчиво журналистче за, което да целуне жена - означава сватба.

Би било прекрасно, ако жена му е също така отворена като него, а не някаква провинциална мушмула. И тя така да се разпищоли, веднъж се живее, веднъж си сравнително млада. Тъкмо да видим и ние колко широкоскроен може да бъде един отворен Коце.

Ти жена му не я мисли. Тя явно знае за кого се е омъжила. А и той си я уважава, може би точно защото не се разголва и разпищолва. Не е голямо уважение пиян мъж да те мляска и да те натиска пред всички. Има си жени за всичко.

Скъпа св, има и такива мъже. Ако този тип не ти допада, намери си никой когото да водиш за носа и да му нареждаш да прави, това, което не тебе ти харесва. С такъв можеш да се разпищолваш колкото си искаш, а после да го набиеш ако ти е кеф. Но хората не можеш да промениш. Или ги приемаш такива, каквито са или си търсиш нещо на теб да ти харесва. Не можеш да имаш всичко. И не можеш все да си навъпреки.

Яааа пак за гери-сопол писали! Скука!!!

Този пич направо си я е изч...л психологически. Какво е станало след концерта, не знам.

Не ви ли прилича малко на Ариана Гранде?

Останавихте ме отново без дъх...какво пропадане на цялата нация. Чета коментарите с надежда някъде да се е прокраднала мисъл извън чалгата и порнографията, надявах се на някой поне да му е светнала лампата, че с тези модели на поведение обричаме няколко поколения на пълен провал! Каква Гери , какъв Коцето ...за Бога, хляб и зрелища по време на чума!

Евала ти Коце! Никва аванта. Все под ножа брат. Май ти се дере а