Коментари - Първата дама на Аржентина конкурира Мелания по стил | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като в народната приказка - нито гола, нито облечена. Будоарна красавица. Тъкмо за снимки и жълта преса.

Очевиден джендър.

След тези снимки, скоро ще видим генерал Деси със същата черна, мрежеста рокля.

мани недей! Ше нацепи екрана!

... тоя е като охлюв - има рога, лигав е & си мисли, че къщата е негова...

Точно, емоционална, много-много не му мисли, но пък никоя страна не съжалява... Най много да бъде издирвана с полиция от обожател, ако е искала да бъде инкогнито :-)

Аржентинката е слаба е,но няма усет да прикрива недостатъците си.Подбрала е тоалет,който разкрива и подчертава увисналия й бюст и стойката й е леко прегърбена.При Мелания всичко в е премерено.Мелания единствено е прекалола с пластиката и не може да прикрие леко непрофесионалната работа по лицето си,което е станало като на лисица.

Все по-често бивши моделки стават "първи дами". САЩ отдавна президентите им са холивудски актьори. В обюи линии всичко върви на куклено шоу, а т.нар. избиратели, стават все по-бедни и по-бедни. Имаше една сентенция на римския сенат за бедните избиратели ...

Я виж ти... имало и по-хубави арабки от Амал Клуни.

Не знам за тия двете , но май кралицата на Испания ги бие двете заедно ( топтан).

И двете съм ги опитвал - кисели са и оставят горчив вкус !

Усещам болката ти.

Само Путин остана непохвален. А не е беден.

Ами Путик ходи с Медведев, затова не го хвалят и не публикуват първата му дама :)

Същински латино Саркози!Интересно ми е как тези първи дами са едни солети,постоянно ли гладуват?И не на последно място-тя на 43,той на 59 десет години разлика ли е?!

Че самият Саркози си е латино - всички латински народи са латино, т.е. тези които говорят езици, базирани на латински. Аржентина специално пък е главно италианско население - емигранти от Италия са 90%. Така че въпросният президент е най-вероятно по-италианец и от Саркози.

Сега чувам, че Саркози бил италианец?????? Божеееееее!

Мелания е много красива, но малко студена и сдържана, тази също е красива, но по емоционална може би. По стил са доста близо, също изборът и на тоалети е чудесен и на място, но Мелания Тръмп е уникална с този нейн студен сексапил.

Лицето на Мелания е станало като на лисица след пластичната хирургична намеса.Каква топлина очаквате от жена,която не е имала нормална връзка с мъжа си,а е колет с панделка за него-платен и доставен.Това са жените компанъонки.Мелания е една бивша компанъонка за богати мъже-какво очаквате от нея.

Е, не може да конкурира Мелания, но е сравнително близо!

Добре че се е родила в християнска държава иначе щеше да е омотана в хиджаби, миджаби, бурки, мурки и никой нямаше да знае за нея....

По стил може и да я конкурира, но по красота я бие та я пребива. Бие я като коиловски селяни - френски командоси :D

Ха-ха-ха

Егати орела с ориз, особено на снимка 12 е ужас и безумие-грозно, аграрно лице и мега старчески криви крака.... ужас..

Много си е хубава жената

номер 8 - казва всичко ! За конкуренция въобще не може и дума да става...

Как така при баща ливанец и майка сирийка има смесена кръв. Тия и двамата, както и щерката са 100% арабели-тарамбуки.

май си бягал от уроците по история

забравих вече да смятам, ама разликата сякаш е 16, а не 10 години. И тези журналисти, като задават такива твърде лични въпроси, как пропуснаха след отговора й да питат: А това не се ли дължи на любовника Ви?"

Щастлива е с чичко, да не би да и се налага да ходи на работа. Приеми, визити, шопинг, коя жена, така няма да е щастлива :)

Някои мъже сега сте по-големи познавачи на жените, отколкото сме ние самите. Мисля да Ви се доверя, макар че кой знае защо ми се струва, че всяко нещо си има цена, а също, че отстрани не вижда човек цялата истина. Една принцеса вече се опита да се разведе, неуспешно, а една друга се опита да избяга, но я вразумиха, та знае ли човек дали е за завиждане такъв живот. А и да се работи не е чак толкова лошо.

дамата е прилична .краката и са зле оформени и грозно слаби.тоалетите са прекрасни .шестица на дизайнера.мелания тръмп обаче си е номер1.

Хуан - дрешката на сн.11, направо е върха...за покривка за маса.

Ох да ги съберат тритееееееее - Деса, Меланито и тази.

Деса ??, ама Вие сериозно ли ??

Дон'т край фор ми Аргентинааа...

Така ше замирише на лош дъх.