Българче с кралско потекло покори Москва

Малката Елизабет-Амитис Абдулджалил завладя за трети пореден път публиката на Седмицата на висшата мода в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Българче с кралско потекло покори Москва | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елизабет-Амитис Абдулджалил да си преставлява само Сирия където си пожелае.Да не се пробутва за българче само защото на родителите и е дадено българско гражданство.

Цялото име звучи някак си наистина българско, особено това "...Джалил", че направо сърцето ти трепва от гордост. Дано не видя какво ще стане и какви ще ги има след 10 - 15 г.

Хубавичко дете. Но какво общо пък има с България, Алил Абдулджалил. Чертите на лицето също не са типични за наше дете.

Нарочно пробутват турци и цигани да ''представят'' България,а това момиче е българка друг път...Това си е типична туркиня с арабски гени-нищо българско не личи.

Сигурни ли сте,че детето не е от ''българка'' по паспорт само,защото това дете има типично турско- арабска физиономия

Абдулджалил!!! Да беше Иванова или Василева - да се чудиш, ама АБДУЛДЖАЛИЛ!!!

българска логика не е българче а си е сирииче наследниче на "последния сирийски крал," Значи ние можем и така и така.

повечето деца са красиви или поне сладички. но това едно откровено непривлекателно дете (меко казано) и откровено няма нищо българско в него-нито като визия, нито като антропология, нито като име. така че, грозното патенеце, което няма да стане лебед, а ще стане анита мейзер, нека да излага някоя друга държава, но не и България, с която няма нищо общо! българските деца, като правило, са наистина красиви. а лафчета като "завладя москва" и "покори москва", все едно е някаква мая плисецкая, сравнени с това на снимките, говорят за явно платена ппубликация и предизвикват само смях и съжаление.

Поредният извратен конкурс в който участват деца...За радост на родителите им и ...педофилите

Това дете не е българче нито по име нито по антропологични белези.Как така най-нахално ще представлява по света България?То и Анка Мейзер беше платила на някакъв пиар да я представяза Мисис България но си Мисис ромка.

Супер! Сега ще я омъжим за Симеон Хасан и ще създадем династия! А като се има предвид произхода и може още на 9 години да даде поколение.

Да е живо и здраво детето, но ако не беше с кралско потекло, дали щеше да стъпи на подиума? Мн извратена ми се струва днешната тенденция да се пробутват за модели само с връзки - дъщерите на този и онзи дефилират, а за истински хубавите остава или да учат нещо практично, или да ходят в Дубай, като рускинчето от вчера.

Тая е от нашия етнос ама не е от моя род! При това положение откъде е кралското потекло?

Това там на снимката ако са родителите, значи има на кой да се метне по хубост. Направо си мяза на талибанче.

Ако са търсили конкретно циганета, има и къде,къде,по-сладки от това...без да съм фен на този етнос. Ако се търси дете,по улиците има къъъде по-сладки и красиви дечица

Сирия е била кралство в продължение на 3-4 месеца през 1920 г. Единствен, пръв и последен крал е бил Фейсал от Хашемитската династия. Според статията детето е внучка на последния крал, вероятно с име Абдулджалил. Кой ще да е тоя, нещо не ми е ясно.

мда, напомня ми за името на едно друго "българче": Симеон-Хасан, един от внуците на "Симеон вервайте-ми Втори"... добре че не го беше кръстил Иван-Асан Трети, че гаврата щеше да е пълна..

Ама какво кралско потекло бе малоумници дет пишете новини и тия дет коментирате как изглежда детето?! Какви крале сме имали ние? Та чак и потекло. Много прост народ, ей!

ChatGPT

Цитат от статията: Произходът ѝ по бащина линия я свързва с последния сирийски крал, на когото тя е правнучка. ------------------------------------------------- Чети преди да тролиш!

някакъв сирийски крал бил намесен. апропо, познавам две сирийки, не "клети бежанки", а лекарки, завършили в България. ами, хубави жени със съвсем европеидни правилни черти. това на снимката е абсолютно филиповци, нищо сирийско няма, но още по-малко е българско!

Разгледах всички снимки няколко пъти и все си е цигане. На това отгоре има и простовата физиономия, нищо че е от кралско потекло.

това не е българче, вижте му носа и устата, такива българи няма!

Пише си в статията, че бащата е сириец. Но ако беше с името Мария Иванова, никога нямаше да се сетиш за носа и устата ... ще ме извиняваш все едно в България само арийци има...

Искам само да споделя опита си с конкурса "принц и принцеса на България". За да се участва и да най-вече да се печели на този род конкурси, се плаща от родителите. Собственичките на Нови Звезди са две доста напредничави дами, които търгуват с най-съкровените чувства на хората.

Е, няма що - полубългарче, внуче на неизвестен крал, а името на майката знае ли се поне?

Детето си е дете - сладко и мило. Това, което ме вбесява е търговското му използване. Нали разбирате колко пари се печелят от родителите в конкурси, ревюта и т.н. А то трябва да научи хореографии, да стои с часове за грим и фризьор, да търпи всякакви безумия на агенти и продуценти. Кога играе? Кога спи? Какво ще стане като тръгне на училище? А като стане на 15 ? Ще го пуснат на някой извратен "ловец на модели" или вече ще са преминали и тази граница, като много други родители с грандомански амбиции? Има нещо, което се нарича детски труд. И е забранено със закон. Артистичните изяви не трябва да превишават 20 % от всекидневието на детето. Но това все още е далеч от манталитета на някои хора....

Бу ха ха,първа гица-хубавица!

Поздравляния на детето, всеки успех на българи някъде по света трябва да ни радва ... но наистина не се разбира, по какво линия това дете е българче. Сладко, като всяко дете, има излъчване и увереност , който явно са шлифовани, може да има кралко потекло и много средства за явяване по разни форуми и конкурси ... но аз впечатляваща красавица, която покорява - не виждам!!!

За детска мода не се търсят впечатляващи красавици, че иначе ще стане хептен свърталище за педофили. По принцип се търсят деца с правилни черти, които да им се занимава да ходят по подобни изяви. Не всяко дете има нервите, не е особео забавно - мини оттук, айде пак, погледи сега тук, не се криви, изправи се добре, усмихни се сега, айде пак и т.н. и това няколко часа... на децата си им писва

Последните няколко сезона е актуално арабското и африканското. То дойде на мястото на джипси стила.

оппаааа! вън всички агресори от нашата сирия!! да се махат всите! асад, масад, пиндоси , франсета и алкаши! сирия си е наша, българска!

Моля, разяснете в какъв смисъл това дете е "българче"?

Ами майката е българка а от където е жената от там е родата селски,требе да го знаеш

не бе, майка и, и майката на джон атанасов са си сушили прането под едно слънце!

Грозновато детенце

Luna0102

Да се чуди човек как е спечелило "принц и принцеса на България" или нещо подобно. Прилича доста на отрочето на Никлозета.

Luna0102

Елизабет-Амитис Абдулджалил -"Произходът ѝ по бащина линия я свързва с последния сирийски крал, на когото тя е правнучка." Нищо не пише каква е връзката и с България, даже и името не е българско. Да не би България да има претенции към Сирия?!

Може да се каже. Сегашната власт в Сирия е незаконна .Хафез Асад бащата на Башар Асад идва на власт след държавен преврат. Е кое му е законното на превратите.

Какво звучно, благозвучно българско име - Елизабет-Амитис Абдулджалил! От най-българските! Даже направо прабългарски корени откривам!