Специалисти: Сменяйте сутиените си по-често

Проучване, посветено на дамите и техните сутиени, разкрива малка тайна - повечето жени ги използват около 6 години, преди да ги изхвърлят.

Обратно в новината

Коментари - Специалисти: Сменяйте сутиените си по-често | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мойта жена се изсмя на тази статия. Носи сутиен веднъж-дваж годишно когато много се налага. През другото време - без. А не е като да няма нищо. И ако щете вярвайте - не само че никак не й се е отразило зле, ами си е спестила всичкия излишен тормоз само защото няма страхове да робува на догми.

... пък си прецаках кръста заради подобни глупости. Да не говорим, че всяко действие ми беше пъти по-трудно. Вероятно жена ви просто е с мини бюст.

"Господарите на света" изобщо са поскарани с хигиената. Аз ако не си изпера сутиена същата вечер, за нищо на света не мога да го сложа на следващия ден. Затова имам към 10-тина в шкафа. И още толкова за по-такаа... случаи. Официални, да ги наречем :)))

Бааах маааму тия къде са го правили това изследване-при някое гето ли. Аз поне като се прибера от работа , всичко с което съм облечена през деня директно отива в пералнята.

Victoria

Това е благодарение на супер мръсния въздух в България. Поговори с някого навън да ти каже дали има нужда да се пере всеки ден. Колкото повече се переш - толкова повече химия поемаш. Не, не казвам да станем диваци, казвам че твоето е прекалено. (но пък наложително за условията)

"Специалистката напомня, че с течение на времето женското тяло се променя, а един сутиен, носен и пран безброй пъти, губи еластичността си. След 10-годишна употреба въпросният артикул вече не е в състояние да поддържа правилно бюста и може да причини увисване и дори болки." След десет години циците и ще повиснат, какъвто и сутиен да носи.

Ааа, тука не си прав - ако се прави често "свещ", то се намалява значително вредното влияние на гравитацията!

Някъде бях чел ,че сутиените водят до рак на гърдата !

Точно Дебенамс ли са тръгнали да ни дават акъл за този артикул - техните са много красиви, но безкрайно неудобни - убиват, излизат металните банели, нямат ластици, където е необходимо, дантелата им боде, шевовете са на най-чувствителното място, формата, която придават е неестествена, а цената им е като на Триумф. Даже Сейнсбъри'с пуснаха по-добри и с много добра цена миналата година. Смея да твърдя, че имам култура на носене на сутиен, защото ми е необходим, а и моята мярка трудно се намира.... в България. Меря се на няколко години в Марко и съм 32Е на банелите и 34ДД на тези без банели, които са не по-малко красиви, но къде-къде по-удобни. Преди си купувах приличен и добре премерен сутиен, независимо колко скъп, по един на година, сега разбраха, че моята мярка вече е по-скоро стандарт, отколкото изключение и намирам на много места и на много по-прилични цени добро качество. С едно съм съгласна от статията - добрият сутиен ти дава спокойствие да имаш каквото самочувствие си искаш.

Олеле, имаш голям проблем с този размер .... А колко килограма тежиш не разбрахме?

Първо, не си "клиент", а клиентка, без да се заяждам, но влиянието на английския вече взе да ми идва в повече. Второ, пробвай нашенския "Опал", имат чудни такива размери, че и без банели. Знам от опит. Откакто ги открих, спрях да се притеснявам, че ще ми щръкне банел под носа в най-неподходящия момент /макар че за това подходящ момент няма/.

аз моите все си ги забравям при някого...

аз не нося сутиен въпреки че имам голям бюст -просто без сутиен стои най-добре понеже има идеална форма а сутиените го деформират

А на завоите не ти ли бега изотзад? Бюста.

бега баа ти ти май никога не си виждал красиви гърди

ВНИМАНИЕ! МАРКЕТИНГ!

Какво им пречи да си носят стария? иИда си слагат памперси с крилца. Вие сте направо дебили с подобни заглавия, ей.

Без думи съм! Не мога да си представя как бельо ще го носят повече от 1 обличане...

Като гледам минусите, явно и тук нечистоплътните са доста. Да се носи бельо повече от веднъж без пране е мърлявщина.

Егати мърлите-6 години за сутиен . Чорапите и гащите -5 години.

Luna0102

И на мен сутиена би ми променил говора, особено ако ми е набутан в устата, нищо няма да ми се разбере.