Пълна блогърка копира стила на ”перфектните” звезди

Кейти Стурино краде стила на звездите и превръща облеклото им в дрехи за пълни хора.

Обратно в новината

Коментари - Пълна блогърка копира стила на ”перфектните” звезди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова злоба,що бе? Ми начи жената на повече снимки е по-готина от кльощите. И още нещо. Светът винаги се нуждае от нещо или някого когото да оплюва,за да се чувства значим,реално знаещ ,че не е такъв. То не бяха империалисти -социалисти,религиозни,атеисти или сега мрази исляма. Преди беше гадно да си нигър и педал,също мангал. Но забраниха тези изрази доста нигровци са милионери с бели булки,доста пендели са с власт и пари. Мангустите са бъдещето на България. Та сега всичкото се дели на грозно слаби жени тип трасджендъри,жени като тази и доста по-завалкани. Като я плюете изпитвате ли радост,както куклусклан плюе неграта. Хората винаги имат нужда от някого върху когото да се чувстват значими. Просто тази отказва всички да се правят на важни върху нея. Това е.

Много е секси и изглежда прекрасно в сравнение с известните кльощи:) Да е жива и здрава! Както и оригиналите!

когато не сте звезда а само перфектен можете да си позволите да плюете по звездите тъй като те не са перфектни като вас

Симпатична е, има съразмерни пропорции на тялото. Ако времето , което използва да се докарва , снима и качва в нета , използва за движение и някакъв спорт с лека диета щеше да и е от голяма полза.

Аз съм висока, едра, с куп заболявания, които повече жени ползват за чудесно оправдание за тъпкането си до припадък. Никога не съм си позволявала да спра със спрота или да изглеждам нездравословно непривлекателна, да ям дюнери и да обвинявам хормоните. Никога няма да изглеждам и като модел, но за Бога, спрете ги тия наденици!

може би този кит може да спре да яде и да си използва времето в спорт вместо да прави блог.

А такива като теб може би е хубаво да поработите над това да сте добри хора? Защото това изгнилото и мръсното отвътре няма как да го заличиш със спортуване. Боклукът си е боклук и в най-красивата опаковка.

Тя е дебела, ама има добра душа, добър човек е! Що за абсуреден стереотип?!! Дебелите не са непременно добри хора. Огромен процент от хората със затлъстяване страдат от психически заболявания (които често са и причина за свръхтеглото). А душевно болните не са непременно най-добрите хора, нито са най-добрата компания. Не неглижирайте този проблем и не го мислете само естетичен. Дори да беше чисто естетически - най-малкото добрият човек не яде за трима и не ощетява семейния бюджет с пари за самоугояване, понеже така ще стане по-добър човек. Пиша това от позицията не на "първа фея", а на човек, който от години са бори с хранителни разстройства. Не неглижирайте проблема! Проблемите не изчезват от самосебе си, ако се правим, че нямаме проблеми.

Спрете му интернета на това прасе! Дава лош пример на подрастващите - т.е. яжте чизбургери на поразия, пък после се натъпчете в скини дънки! Ужасна е!

Считам, че давате лош пример на подрастващото поколение с тъпотата си, за това ще ви помоля по-малко да се изказвате, мерси.

Считам, че си избивате комплексите, тъйк като най-вероятно както и въпросната богърка, не сте жена за един чадър!

"всичко може да се носи и от пълни дами" - то може, ама дали изглежда добре е съвсем отделен въпрос......

то от чисто физическа гледна точка много неща може

Това не е джендърско!

Отвратително.

Подиграва се, но и леля си мечтае да изглежда така. Иска се усилие, а не само подигравки!!

Много е готина. Гледала съм и дргите й снимки в интернет. Забавна е . Към пишещите, които смятат че дрехите са според теглото - всеки има право да носи каквото иска. И аз мисля че масово народонаселението в България от мъжки пол се подстригва убийствено тъпо 0.5 номер , ама не им обръщам внимание.

75% от мъжете генетично оплешивяват, как ви харесва да се носят? Да си отглеждат дълги кичури там където им е останала косица (на врата, зад ушите) и да ги зализват с гел през темето ли?

Да, така ми харесва

Забавлява се жената не всеки може да си го позволи.

Мисля, че се е справила много добре. Да си дебел, не означава винаги да ходиш облечен в дълъг чаршаф, той няма да скрие теглото. Някои от тоалетите са доста сполучливи за пълни дами.

Няма да скрие теглото, но ще скрие провисналата и отпусната плът, "бебешките гривни" и т.н. Пълна жена, пристегната като хамбургски салам, е отблъскваща гледка. Добре е човек да има реална представа за себе си и да не поругава достойнството си по безумен начин.

По-голямата част от дрехите, които демонстрира не са подходящи за хора с наднормено тегло. Повечето хора не са съвсем съвършени, а дори на тези с най-завидните пропорции не всичко им стои идеално Има си подходящи дрехи за пълни хора и за слаби хора, за хора с по-едра горна част, за такива с по-едра долна част, за хора с по-дълги и за хора с по-къси крака, има дехи подходящи за по-светли хора, има дрехи по-подходящи за тъмнокожи и т.н. Да подражаваш на хора, които имат коренно различна конструкция, вместо да отркриеш какво ти отива на теб, е тъпо.

Какво да се прави,не са много жените с изящни форми.Това не е само до тегло-и без излишни килограми може да не изглежда фина-с по-едри кости,мускули.Но това не значи да правим напук на себе си и въвираме телесните си форми в очите на хората.!Една изтънчена жена дори със завидна фигура,не би отишла на работа например с впити дрехи,къса пола или разголена като за плаж.Има си време и място за всичко.Това е класата,сдържаната дистанцираност,докато тази блогърка дали изобщо забелязва присмехът/снизхождението в очите на другите?.

Поразходете се около Народното събрание да видите там какви пълни блогъри има и как имитират звездите....Толкова са пълни, че чак закърнели

Явно авторката е доста дебела и така избива комплекси.

Щом има ТОЛКОВА МНОГО последователи явно светът е пълен с хора с наднормено тегло, затлъстели! Всичко хубаво, но... няма грам естетика тази влогърка и и стои грозно! Това, че и се виждат телесата и всички там сгъвки не я прави фешън! На някои снимки звездите й са облечени с широки дрехи и стилно, а тя се навлича в клинове, впити по телесата й дрехи, което е грозно! Да се запише да изучава стил и мода и може да започне да се облича правилно!

Тя не се облича правилно или неправилно, а имитира разни известни хора бе, толкова ли не виждаш идеята. Колко сте задръстени не е истина.

Дайте пак Кели Брук. Убедихте ме.

Заради тази блогърка ще си изтрия профила в Истаграм.

Тези блогъри,влогъри,геймъри и т.н. са едни от най-безполезните хора на планетата!Хора,които по цял ден се молят за харесвания и абонати!Във видеата и снимките им доста често не може да си види нищо смислено.Освен да снимат "ангажираното" си ежедневие и да чупят телефони с чукове!Има нещо вярно,че един ден хората ще бъдат управлявани от машини,тъй като бавно се превръщат в безполезни,бездарни зомбита без капка мисъл,която да протече в миниатюрото им мозъче! Благодаря за вниманието!

С какво е пълна тази блогърка?

С бели Чебурашки :)))

Ужасна гледка с превтасали месища на показ.

Gal

"Пълна блогърка" ?? Що за заглавие....

Не си дебела бе, каааак ще си дебела, я взимай два стола и сядай при нас!

Свършиха ли се нормалните жени, че взехте да показвате тези?

Тези лоясалите манекенки е най-добре да вземат да се гръмнат.