След Константин Гери-Никол се сближи и с Благой

Гери-Никол се появи на пикантен кадър с футболиста Благой Георгиев.

Обратно в новината

Коментари - След Константин Гери-Никол се сближи и с Благой | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

брака надхвърли качеството!

Защо всички пишете на меко. И защо плюхте по Коцето. Ето хората така си живеят. И вие на тяхно място щяхте да го правите, повече от сигурно е, а тук се правите на моралисти, лепите етикети, злословите и плюете по хората на диалект - е това по-красиво ли е. Тези поне се забавляват и на никого не правят лошо. Личи си колко искате да сте на тяхно място, дори и тези с обратна ориентация.

Абсолютно вярно. Ох, мани, мани, снощи така зацапах свещите, че сега ме гони зверски махмурлук, как ще излизам довечера, не знам. Почвам с водка от сега, дано се пооправя малко, че лошо иначе :))) А че тук пишат комплексари без пари е световно известно. Всеки в този живот има право да шмърка, чука, пие и се забавлява как намери за добре. Ама то за това трябва първо добър външен вид, хубави дрехи и пари, нещо недостижимо за някои хора :))) А Гери-Никол си е мазна баница, всички дето тук я хулят ако им върже ще проточат лиги до земята

Така е. Само дето трябва да познаеш кога Гери-Никол ще им върже. ;) А дали е мазна баница, или оборотна кифла - няма да споря.

И на двата коментара е излишно да обяснявам непознати за тях думи като" морални ценности" и "естетика". За вас, типично за чалгарите това означава пошла музика, мазни гьобеци, пошло поведение, а "бизнесмени", забогатели от престъпна дейност- сводничество, наркотици, измами, убийства и техните парцалеси, които си ги разменят даже ги пускат на кучетата си- светли примери и модел за подражание. Жалки сте, дъното на деградацията на нацията е достигнато.

Изпадате в крайности. Никой не е убит. Говорим за забавления. Това, че някой се забавлява, не означава, че не е стойностен човек. И личният живот на всеки и това как се забавлява си е негова работа. По - опасно е да седиш в къщи и да съдиш хората и без причина ги обвиняваш, приписвайки им собствените си мрачни мисли. Бас държа, че докато се забавляват, тези хора не ти мислят лошото, за разлика от теб.

Кой ли не я сближава! Само който е куц и сляп не се е сближил. Много широко отворена душа е тя, направо самарянка.

не знам коя е гери, и никол не знам коя е, ама това нещо на снимката може да лапне топка за тенис, и да си затвори устата!!

Гери, ако съм на Никол ще ти шибна два шамара. Поне.

Тоя я ближи, тя го ближи? Или той така я доближи, че тя му го оближи?

с морал на улични котки и с толкова акъл

Благо-татуировката,едвали му е известно чеченското правосъдие-с "малчеливото разрешение" на Путин....Скоро ще пеем тропи за супер- неизвестния ритнитопковец,

на колко ли оборота стружат от двете страни??

..сладуранка...за всички ,които я пожелаха !!!...те са си едно голямо щастливо семеиство !!!

Много набожен бил Благой, само се чудя на кой бог се клани?

На джуките, циците, простотията и перверзията!!!

Видимо на ЯКАТА ДУПАРА

Благо ще го запомним не толкова като футболист, а като уличен помияр, който като види вирната опашка и застава отзад! Също като Константин от същата порода!

Точно помияри, с тази разлика, че вторите- кучетата са много по- интелигентни. Не е ясно защо едното е спрягано за "футболист", а другото за "певица". Освен като фалшиви и пошли образи, приликата е и в мазнотията, и от двата капе лой и мазнина. Нищо друго не могат да предложат освен нагла, показна и брутална, простотия.... за мъжкото мазно- благо и опитът му да се увековечи на Колизеума по характерен трибуквен начин няма и да споменавам, нямам и коментар. ГРОЗНО, от който и аспект да го поглледнеш

К.рви.те в БГ пеят добре - както казват чужденците

Защо й показвате пак снимките от Сейшелите? И аз съм бил на Сейшелите през 2015, а през 2014, 2016 и 2017 бях на Родос в Гърция, но не се хваля и не показвам снимки. Дори нямам и фейсбук вече и не искам да имам. Не съм известен и не искам да бъда известен в обществото.

Е, но сега и ти не издържа и се похвали :) Човекът е стадно животно и е нормално да търси одобрение от себеподобните си и начини, по които да ги впечетли.

Това тлъсто гуде, става само на пържоли.

ВАМПИРЯСА. Виште това вампирче как се кани да впие зъпките с във вратлето на Балгой. Пардон НЕ ВЪВ ВРАТЛЕТО А ВЪВ ПОРТОМИНЕТО.

Колкото беше играч, толкова е и .... Дай му снимки и микрофони да избива комплекси.

Байгън от проститутки, бе! А и този го видяхме какъв "вълшебник" на топката е и драскач по Колизеума.

Вече е официален модел и емблема на страната.

Дъртият курвар - и той гледа у ярешко да се отърка! Сус, бре! Остави момичето на мира!

Ходи при паричките.

Дали са били интимни? Не Гери отдавна й е време за инициация, иска първият й път да е с опитен мъж, затова налита на по-възрастни.

Дирници , категорично накърнявате добрия вкус на читателите си , като рекламирате подобни отпадъци ! Досадихте ни с разни силиоконови върколаци и островни плешивци и скумрии :))))

Два парСала!

абе я му вижте погледа на коцето кщво ни занивамате с него ясно е на кво прилича

Анаболите за закуска и белото за вечеря !!! Това е фитнеса на Коцелан!

ще се сближи я! сближаване му е цаката! това сближаване от с близане ли означава?

От анализиране ;)

Какво имат предвид под "сближи"?

Че и го е топнал, ама само главичката, а не и го е нахакал до картофките

И да цензурирате коментарите, и да не го правите не можете да промените срамния за вас факт, че тиражирате пошлото и грозното, и във физически и в духовен аспект с цел финансова облага. нарича се проституиране- да се продаваш за пари. Грозно и жалко.

Гери не ми допада като глас а с тези къси крака и този набит торст си е направо противна ! Тита е в пъти по-симпатична иначе е една идея над тази Никол Николина или там както се казва .

Боже, колко нескопосан фотошоп има у нас, Боже! особено тази снимка с червения бански на камъните с тапет на Сейшелите... Доста се посмях, мерси. А поведението и кадърът на сниманите "футболист" и "певица" е едно към едно със снимки на примати от nat geo wild.

Таз дупара всеки я бара...

Или по- скоро- тлъстата дупара всеки може да я бара. не са се залетели иначе .

Дааа,бе,аз съм накърнил "доброто име" с коментара,та ми го скрихте-тия се държат,като разгонени зайци-всеки с всекиго,после, определението за тях им накърнявало името

Всички са грозни!

Защо ми цензурирахте коментара, че гери- то прилича на крещящ павиан и,че е трътлеста? Нещо красиво вижда ли се на снимката? Прилича повече на кадър от nat geowild. А Благо- таткото на три деца, ова ли трябва да правят татковците. заслужава ли да бъде родител?

Ха-ха-ха, на снимка 5 Коцето ми изглежда като изтръпнал, след мощна стрелба в носа :))))

леле, каква уста!!!:O

Голям град, пълно с боклуци!

Чул те Господ! И повече да идват, че да ни радват

Добре де, тия и двамата, ако не друго, са симпатични момчета. Как и се връзват на тая трътла не знам...1,50 на 80 кила...

Тези двамата симпатични момчета??????? Аз съм изумена от коментара ти....