Бакърджиева: Получих първия шамар заради ревност

Актрисата Деси Бакърджиева призна пред Мон Дьо, че е била жертва на психическо и физическо насилие.

Обратно в новината

Коментари - Бакърджиева: Получих първия шамар заради ревност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чрез казаното Бакърджиева се е описала като откровено глупав човек с ниска самооценка, която приема унижението за нормален аспект на ежедневието. Разсъжденията ѝ за причинно-следствените прояви на домашния тормоз са наивно - елементарни и по детски повърхностни. Все се чудя на разни публични персони, които не могат да формулират една ясна мисъл, а се напъват да го правят. Като читател, буквално съм обидена от скудоумията им.

Тоя Мазов я е шамаросал...

Сещам се за случка преди няколко години ... дъщеря й и моята дъщеря бяха съученички в един клас. Една сутрин водих дъщеря си на лекар и закъсняхме с един час ... засякох разговор, при който класната ръководителка правеше забележка на тази жена, че не може всеки ден да води детето си с час по-късно на училище. Оправданието беше, че тъй като била много известна и хората постоянно я тормозели за автографи и селфита, тя водела детето по-късно, за да не се засича с другите родители и да не й искат и те автографи и селфита ... Аз чак тогава разбрах, че тази е известна, че в класа учи детето на звезда от световна величина. Ама и до ден днешен не съм наясно певица ли е, актриса ли е, някаква синоптичка ли е ...

В момента се изживява като топ актриса в български топ сериал, но добре се справя с ролята, която никак не е централна:) Иначе там звездите-хубавици са много....

Толкова много коментари?!? Явно хората гледат "Откраднат живот", колкото и срамно да звучи....

"Малко хора знаят, че на пръв поглед крехката актриса всъщност е носител на черен колан по карате" ... Какво да си мисля? Толкова висока спортна етика е имала, че дори не се е защитила?! Или спаринг с по-силен каратека или ... треньора?

А последния за какво е? Или то всеки нов е предпоследен?

Даска, нали това е затворена книга или като нямаш капацитета да измислиш интересна тема за разговор се хващаш за изтърканите клишета. Това " Мене ме биха ама аз нали ядох кифтетата, та за това мълча" вече не е актуално, потърси нещо ново, бъди актуална, бъди атрактивна и най-вече - мисли позитивно. Но за да се мисли позитивно са необходими две полукълба.

Любовта е вяра и обратното. Вярваш, че утре е нов ден, че ще те обичат отново, че всичко минава, че твоята прошка води до катарзис у другия, че ти изкупваш и неговите грехове - ей, така с болката си.

За мен това е много красива жена.

Тук малко ми намирисва на Истанбулска конвенция, търся се всевъзможни начини да ни я пробутат. Иначе, актрисата ми е симпатична и излъчва доверие, - как можа да се натресеш на такъв "Отело" бе Деси?! На теб ще ти подхожда един умен, уравновесен и добродушен мъж, който да те обича и уважава безусловно и разбира се аз ти го пожелавам искрено!

Редно е да се въведе давност за такива случки. Със сигурност ще спрат да си правят реклама, като не могат да използват държавата за принуда срещу хора с известност и пари.

А давност на заболяванията, последствие на преживените физически и психически травми? Демек да си замажем очите, а?

Болестите идват от ядове. Ядовете идват от гадове. Изолирайте гадовете, за да нямате ядове. Независимо мъж или жена и те тека.

Това да не е нов сериал? Все актриси били бити,изнасилвани и тормозени. Явно ги наемат да участват в глобалния сериал me too.

Аз не знам за случай в който УМНА ЖЕНА да е подложена на системно домашно насилие!

Никой влюбен не е много умен.

Всеки трябва да плаща за глупостите които е сътворил!

Когато нагонът издоминира над разума, стават такива работи ... Пък той нагонът наистина си е доминиращ!

Викаш само от време на време, не е системно.

Умната жена(същото важи и за умният мъж), има капацитета да прецени човека с когото ще се събере под един покрив.Когато се окаже че е сгрешила трябва веднага да си "обира чуковете" и да се изнася.

Винаги съм се чудел защо жени стоят при насилниците. Млада, хубава и умна жена стои при мачото, тип селски бек, който я бие, като се напие. Тя обаче твърди, че го обича и иска семейство с него. Говоря за близки на мен хора от реалния живот. Някой може ли да ми обясни този феномен, защото аз не мога да си го обясня.

Куп причини могат да са, хората могат да търпят различни неща (т.е. различни форми на тормоз) в името на различни неща, пари, слава, социален статус и т.н. Кой ги знае! Такива като тази не ги съжалявам. Съжалявам момичетата, от ниски социални прослойки, без видими перспективи, с мъже алкохолици-насилници и с дечица на гърдите. При тях няма мърдане, решат ли да бягат, трябва да се откажат и от рожбите и да бягат далече! А в последствие и да се устроят, няма да могат да си простят, че са си оставили децата.

Нарича се крехка психика. Това са жени с изключително ниска самооценка, от която се възползва насилника. За да натисне той, значи е усетил слабо място. Във вашите очи може би тя е млада, хубава и умна, в нейните тя е слаба, глупава, ненужна. И ето тук той влиза в картинката - валидира нейните страхове като истина. Това е порочен кръг, затова с тези жени трябва да работи психолог, те не могат да видят реалността. Както едно момиче с анорексия не може да види себе си реално, така и тези жени не могат да видят, че случващото се не е нормално трябва веднага да избягат.

Това също е така, но именно насилникът и е внушил ниската самооценка, ниското самочувствие, усещането за безизходица, чувството че е ненужна и безсилна. Нищо не е без причина. Има една книга,,Без драскотина,,- в нея той я превръща в нещо като свой аксесоар по много странен начин.

Ами защо се хващате с такива мъже бе? Търсите мачовци, после ревете на първия шамар. Раждате деца на престъпници и наркомани, после държавата не помагала? Като те удари веднъж и си толкова чувствителна събирай си багажа, извади една ограничителна заповед и да те няма, какво ревете само по медиите.

Мъжете прилагат физически, а жените психически тормоз. За мъжкия тормоз се говори постоянно. Кога ще говорим за женския? Мъжете се опасяват да бъдат изоставени, което в днешно време е съвсем реално с оглед на неограниченият достъп на партньори чрез социални мрежи. Много жени, особено тези които работят и се самоиздържат си задават въпроса, защо ми е мъж?

Но е хубаво, когато паднеш, да има някой до теб, да ти помогне да станеш. Семейство значи подкрепа и партньорство. И понеже поколенията на прехода израстнаха в несигурност, младите хора драпат да се докопат до нещо сигурно, търсят опора, вместо да се стремят сами да бъдат опора.

То стана модерно да се жалваш от домашно и сексуално насилие. Знаете ли че в Испания жертвите на домашно насилие са повечето мъже? Това важи и за повечето държави. За Деси не знам какво да кажа..., тя нямаше ли 5 деца от 5 различни мъже или нещо подобно? По принцип има вид на шаврантийка и сигурно всички мъже я ревнуват... може би има защо.

По мое лично мнение и впечатления, жените подсъзнателно търсят "по-силния" мъж. Някак маэохистично настроени към себе си и несъзнателно привличани от насилие било то физическо или психическо. От друта страна пък няма угодия. Ако има мил, добър, грижовен и обичащ тя търси точно обратното.

Наблюдавай ръката си поднесена под вода. Ако я стиснеш- водата бяга. Ако я изправиш- пак бяга. Можеш да пиеш вода само ако е като шепа- нито стисната, нито изправена. Точно толкова, колкото тя да е свободна да тече и ти да се напиеш:)

Любезността и доброто отношение, означава че слабост, т.е. за простия човек любезния човек е човек, с когото може да се злоупотребява, може да се лъже, мами и т.н. Поне такива са моите впечатления от хората от по-ниски прослойки, ако се налага да работите с такива, доброто отношение обикновено ви изиграва лоша шега. А у тези прослойки животнските инстинкти са по-силни. И с жените е така, имам чувството, че у човека инстинктивно е заложено да тества прага на дразнимост у другите, за да знае докъде може да се разпростре в претенциите си и пр.

Ще посяга той... Къде се намира? Шут в гъ*а за такива и да ходят самотни и безпризорни... Да упражнавяш насилие върху физически по-слабия пол - какво по-голямо признание за слабост и безсилие?!?

И ние кво да направим? Има си съд, полиция...там да се жалва.

Те пък като вземат да се разбързат, да вземат да се трогнат ,нали всички го знаем нашто кривосъдие

Живеем в общество в което, насилието е на всякъде. Обикновено по-силните физически, упражняват насилие към по-слабите. Малко са хората, които говорят за тези проблеми, а това е толкова масово. Да посегнеш, да удариш жена е израз на простотия и примитивизъм. За съжаление Ганьо, не го осъзнава това. Той е бабаит, тарикат предпо-слабият и шушумига пред по силните.

Ревността е съвсем нормално нещо. Който не обича той не ревнува.

Ревността е показател за ниско самочувствие. Много често се бърка ревност със чувство за притежание. А това е психическо заболяване. Никой никого не притежава, никой на никого не е длъжен.

sulio@mailinator.com

Правилно ! поради тази причина мъжете намаляват и почвт да се таковат помежду си. Там всичко е свободно,достъпно,ревност рядко има. А жените се чудят какво става и къде изчезват истинските жени. За да има истински мъже, трябват и истински жени, ама нямааааааа.

Тая разпрана, стара чанта акъли дава. Ако беше свястна да са те взели отдавна. В другите сламките виждаме ама в себе си гредите - не. Всичкото това хленчене е май за да и се припомня именцето, че иначе се забравя и няма ролички - лошо е за бизнеса.

злобата на грозните жени като тебе смърди!

Озлобен мъж, на която никоя не пуска

Просто някои са предпочели САМО да ги обичат и да ги уважават и да са щастливи,макар и да няма пари за хубави дрешки,процедури, разкрасяване. На другите им остава утехата да си вярват че са красавици.

Много, много, красива жена. Дано си намери достоен спътник в живота и да бъде щастлива.

Скарлетт Йоханссон прилича на г-ца Бакърджиева.

Насилие упражняват психопатите.Ревността е страх от превъзходството на някой друг. Нито психопатията, нито ревността са лечими. Изход е само бягството по- далече . Тя е обичала този човек, а той никога няма да бъде такъв.

Деси ,насилието ражда насилие и нищо хубаво след това не се очаква ,но малко хора го разбират . От коментарите можеш да направиш статистика какъв процент са "умните " хора в Б-я.

Насилието не поражда никога насилие. Отвръщането със същото не е насилие, а защита. Когато насилникът е сигурен, че може да насилва безнаказано или противникът му е по- слаб, точно тогава той изпитва удоволствие да продължава да измъчва жертвата си. Това е психопатия. Повечето ревнивци сами изневеряват, но са ревниви човекът до тях да не прави същото- един вид като тяхна собственост. Дори и да не изневеряват , дори и човекът до тях да се стреми да прави всичко , което поискат, те пак не са удовлетворени и нямат спокойствие.Страданието на жертвата не достига до тях. Те не го усещат. Това е психопатия.

В кой театър играе - че аз сериали не гледам? И какво е Мон Дьо?

Всичките мечти на разни гърли за сватба, семейство, деца...са все свързани някякак с някой паричко. Дори са навити на са вечната приятелка или най-много годеница (поредната) но никога булка,само и само за да са облечени в еди коя си марка и да ги водят на почивка непременно в някоя екзотична страна... Вече не е модерно да се влюбят в някой обикновен и да мечтаят да остареят скромно но щастливи и заедно... Ами да ме прощават ,но не ми е жал като разказват ,че мъжа до тях не ги уважавал и ги шамаросвал. А те що търпят ,а не си намерят някой обикновен?

А защо си мислите, че жените, жертви на някакъв вид насилие търпят само защото човека до тях има пари? Мъжете, респ. жените, с недобри финансови възможности не могат ли да бъдат насилници? И изобщо не може да се коментира нещо, което не си изживял или на което не си бил пряк свидетел, и то да се коментира по такъв гаден начин

Коя независима жена би си бролила шамарите вместо да го изрита на момента от живота си? Коя независима жена би приела за нормално да бъде ударена и дори би си задала въпроса дали пък не си го е заслужила? Кое може да накара една жена да търпи ? Кога жените спряхме да обичаме безкористно?

тези феминистки глупости ужано започват да ме дразнят, с какво парадирате ?

МонДьо и то такива феминизми ражда

Бъра-бъра, трагедии за фризорския салон.

....или за пред блока...

По-скоро активен маркетинг на сериалчето, в което участва. Нека не забравяме как и милата женица Яна Маринова-мутресата се оказа изведнъж жертва на насилие с цел да си изрекламира турлю гювеча, който беше режисирала.... Предполагам след това милиони състрадателни българи са се затичали да го гледат!:)