С търг на древни български съкровища стартира Lux Only

С търг на реплики на най-известните съкровища, открити по българските земи, стартира третото международно изложение Lux Only 2008.

Обратно в новината

Коментари - С търг на древни български съкровища стартира Lux Only | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добре! Но защо трябва да лъжетe в заглавието? Освен, че е подвеждащо, е и адски непрофесионално. ;)

Днес бях на църква в Пловдив. Всеки четвъртък в нея се пеят Свети Киприанови и Василиеви молитви против магии, уроки и проклятия. На маса в центъра на храма се подреждат хлябове със свещи, забодени в тях. По време на молитвата тези свещи се палят и хлябът се благославя. После хлябът се раздава. В момента на раздаването около масата е пълно с пенсионери, които и един хляб не могат да си купят. Та тези пенсионери ти се молят да им дадеш от хлябът си, защото знаят, че няма да им бъде отказано. Днес един старец ми целуна ръка, ца това че му дадох едно голямо парче. Напълниха ми се очите със сълзи, защото човекът изглеждаше много болен и неугледен. ЗА КАКЪВ ЛУКС БОГА МИ СТАВА ВЪПРОС? Народът тъне в немотия и се гърчи и полудява...тези взели реплики да правят на старинни златни съкровища. А имайте предвид, че тепърва предстои да обедняваме, защото кризата тепърва идва. Понякога човек може да бъде много безочлив. Мъчно ми е за българските старци, които са превърнати в просяци и на стари години се борят за насъщният си хляб по такъв начин-в църква от раздавията на богомолците.

Идеята е отлична дано част от приходите отидат действително за музеите

Кога ще ни разфасофат за карантия на богатите държаве,че вече не се трае.То не е живот чакаме като пред заколение.

Крадците от Националния исторически музей веднага да върнат всичките скъпосенности намерени в земите на българското царство, на истинският им собственик българския цар Симеон. Както му върнаха двойно повече земи за извинение на изгонване и дългогодишно тежко изгнаниание, сега да му върнат двойно повеце скъпоценности!!!

а сигурни ли сте, че тия мутри казват истината? може само да лъжат, че това са реплики...

Ne znae6 li kakvo ozna4ava replika??????? vsi4ki razbirat ot vsi4ko i vednaga pluqt i se pravqt eksperti.

Бяха копия на съкровищата ;)

КАК ТАКА ТЪРГ? ТЕ НЕ МОГАТ ДА ПРОДАВАТ ТЕЗИ НЕЩА??? НАЙ МАЛКОТО ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА ИМ СЕ ОПРЕДЕЛИ ЦЕНА,ТЕ ЗА БЕЗЦЕННИ!