Стойко Сакалиев и Гергана влизали заедно във ВИП Брадър 3

Футболна и фолк война се очертават във "ВИП Брадър", писа Стандарт.

Обратно в новината

Коментари - Стойко Сакалиев и Гергана влизали заедно във ВИП Брадър 3 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помните ли онзи жизнерадостен възглас с който започваше едно от първите телевизионни шоута в зората на демокрацията Нееевадааааа? Е. Ако сте го забравили ще ви се наложи да си го припомнете... Веч стана ясно, че тв-водещата Гала е първата сигурна звезда в новото издание на ВИП-брадър. Блондинката използва риалитито с рекламна и рекоструктивна цел. Така тя ще излъска имиджа си заради връщането на предаването й На кафе на екран. Първата дружка на стилистката Кремена Халваджиян е впрегнала всичките си връзки, за да си върне излинялата слава от зората на кариерата си. Говори се, че някогашната асистентка от шоу Невада търси не само професионален възход, ами и ново богато гадже. Гала преди време се разведе с мъжа си Косьо Будев, защото не изкарвал достатъчно пари и тя хранела семейството им. После пък въртя неколкомесечна лав-стори с млад технически кадър от Нова телевизия, който обаче бил женен. След това се чу, че била абортирала, но последното е все още непотвърден слух... По-интриг е, че в новото ВИП-брадър е калесвана и отколешната врагиня на Гала Ася Станчева. Двете блондинки си оспорваха мястото на водеща в Невада, но интимните отношения на Ася с продуцента на шоуто Димитър Станчев веднага й осигуриха преднина. Днешната г-жа Станчева не пропускаше да се подиграе със сценичното име на конкурентката си, като уж неволно я наричаше Галина. Тази новина още веднъж доказва, че Тупарев и екип умеят да въртят първокласни женски интриги. По всичко си личи, че ще има ренесанс на предавания и водещи, били култови през 90-те и в началото на сегашното десетилетие (Гала се завръща с На кафе, а Клуб НЛО ще тръгне отново по БНТ). Някогашната водеща на супершоутата Такси и Невада Ася Станчева е дала съгласието си да участва в новото издание на ВИП-брадър, твърди източник от продуцентската къща на Нико Тупарев. Ася била калесана в ролята на позабравената звезда, чиято слава трябва спешно да бъде излъскана. Тя със сигурност има какво да разкаже пред камерите и с какво да забавлява тв-зрителите, разкриват запознати с биографията й. Моминското й име е Ася Иванова Статетва, а след сватбата приема името на съпруга си Димитър Станчев. ДОСИЕ залеза на Невада и Такси Ася се захвана с бизнес с недвижими имоти и интернет-залагания. Фирмата й Глобалбет ЕООД прави нееднократни опити да получи от Държавната комисия по хазарта лиценз за залагания върху футболни срещи по електронен път. Бившата тв-водеща твърди, че агенцията й за недвижими имоти се развива изключително успешно и даже световната финансова криза не засегнала печалбите й, тъй като клиентите й били все платежоспособни. да е истина и Ася да влезе.

лика - прилика - тъпунгери

Ура. Шъ гледам с кеф!

oo qko 6e gledam tva btw geri mnogo me kefi tq mi lubimata pevica ot payner. ama ne li bb4?

яко селяния

яко селяния

Айде стига сте ревали !!! Има лесно - като не ви се гледа...превключете на друг канал и готово ! Ей що получите някой сърдечен удар тук хаха

Tia pak tia BIP brother- niakoi ne go gleda tva show ve4e sigurno. Takiva prostotii....

Простете ме за невежеството но кои са Златка Райкова и Андреа? Странно как не съм чувала най-известните хора в БГ.

ЦицоБрадър! Ох, кееееф!

Доста наивен трябва да си, за да се вържеш на елементарни PR-номерца като например че Божинов ще участва във VIP Brother. Кой ще го пусне?? Ман Сити ли? В БГ някои не са наясно какви са задълженията в един професионален договор..

Война едва ли ще да е, по-скоро панаир на суетата... Лошо, че по толкова гледана телевизия ще дават предаване с хора с ниско интелектуално ниво. Eдва ли ще видим нещо повече от стойки и чупки и говорене на МА и БЕ макар и от т.нар. звезди

Niamam turpenie da pochne!Shte gledam vsiaka minuta!

Е не разбрах само защо наградата стана от 50 000 на 250 000

Отчаян, не си прав! Точно това ще е шоу! Да ги гледаш тия силиконови селски бомби, как мякат и си мислят че са нещо! Това не е за изпускане!

Яко!!!!

Отчаян съм, идва ми да се гръмна от яд, че съм българин.Кой ме наказа да се родя тук.ВИП персони би тези....- боже, може ли тази простотия, липса на всякакаъв лъч мисъл в главите на тези футболистчета и на цицорестите (от силикон)проститутки да са са цветът на нацията , за да ги нарекат ВИП.Пропаднала държава,простотия до шия, просто нямам думи!!!!!!

Suglasiavam se s pove4eto tuk, koito sa na mnenie, 4e na6ite medii ve4e oblu4vat po 24 4asa samo s prostotii i pumii

ЩЕ Е СЪЩАТА ТЪПАНАРЩИНА КАТО ПРЕДНИЯ БИГ БРАДЪР

ОФ АМАН ОТ ТИЯ ПРАЗНОГЛАВИ ФОЛКАДЖИЙКИ И АЛКОХОЛИЗИРАНИ ФУТБУЛИСТЧЕТА

eiii, to tova niama da e Big Bradur, a 6te e 4alga Bradur :))))))

eiii, to tova niama da e Big Bradur, a 6te e 4alga Bradur :))))))

това ако са звезди,аз съм английската кралица

поредна простотия нека управниците на биг брадър 1, 2, 3, 4 кажат колко пари от есемесите на балъците подариха на домове за деца и сираци ?????

Само не разбрах коя от тези личности е ВИП.

Само не разбрах коя от тези личности е ВИП.

do tuk ne vidqh da ima nito edin VIP...

като чета коментарите виждам,че на народа му е омръзнало да гледа изметите на българското общество! аз лично това предаване спрях да го гледам по една основна причина-простотия! според мен доста вреди на статута на нова тв-уж национална телевизия,пък да дават такива глупости...мисля,че скоро изобщо няма да гледам нищо по нея,почват здраво да се излагат!

Сега и с този брадър ще тормозят случайно превлючилия зрител на този канал.

златка,божинов,герга от кой по-противен и отвратителен! ако влязат изобщо нямам намерени да си губя времето гледайки тъпотиите им. толкова са ми глупавички милите,че направо ги съжалявам...за кво да ги гледам-нито простата гергана,нито незадоволения парцал златка,нито пък онея двамата ,могат да ме задържат пред екрана!

добре де...какво означава ВИП? нека помислим дали тея двамцата,както и галена или оня мамут златка спадат към елита? не мисля,по-скоро са доста тъпи,ограничени и противни персони,които само стават за посмешище и нищо повече! крайно време да спрем да кутираме подобни индивиди за вип персони! странно защо всички диви и бездарни селянки и селяндури ,дошли от дълбоката провинция идват тук и се мислят за кой знае какво? да не говорим за отвратителния диалект,който праскат!да бегат да копат картофи там,от където са дошли!

AAAA NEEE-HELP!!! dano ne vlqzat verno ,shoto sus sigurnost niama da go gledam! i stoiko i gera sa mi tupi i protivni-za kvo sa mi da im gledam tupite mutri,a kajete? mislq,4e dori trqbva ve4e da spirat tezi glupavi predavaniq,smisul ot tqh nqma

Съгласна съм с АРАП,/13.32/зачерква НОВА TV.

ОТ ТАКА ИЗБРОЕНИТЕ ВИП-ПЕРСОНИ МИ СЕ ОТЩЯ ДА КОМЕНТИРАМ....

нико тупарев даи парите на здравко или ониа спермояд жена му

не къщата я построиха за винаги нови хан

Простотия абсолютна ще бъде. Добре поне, че връщат Кънчев.

Ами май толкова ни е вече културата и интелекта.Нова телевизия са си направили проучването, и са установили,че ще се гледа предаването.Жалко за нацията.

Аз, душо, съм много по-забележима от теб и от повечето въпросни чалга-проститутки. А ти явно си тинейджърче без акъл и без деца! Иначе нямаше да се кефиш на тая порнография и нямаше да искаш твойте деца да гледат курви и цигани по ТВ. Но явно възпитанието ти и простотията в теб са бетонирани! Честито ЧАЛГА!

Аз, душо, съм много по-забележима от теб и от повечето въпросни чалга-проститутки. А ти явно си тинейджърче без акъл и без деца! Иначе нямаше да се кефиш на тая порнография и нямаше да искаш твойте деца да гледат курви и цигани по ТВ. Но явно възпитанието ти и простотията в теб са бетонирани! Честито ЧАЛГА!

колко пък ме интересува

За т`ва шоу чиляк маймун става :-)))))

Божинов е абсурдно да влезе. Тамън се излекува от поредната травма и трябва да стои в Манчестър за да тренира, иначе ще го продадат на некой 5то дивизионен и там ще търка скамейките...

Сакалиев и Божинов може да си поиграят с силикона на Гергана и Алисия, две пишман чалга певачки, а мачовците- футболисти, са на път да се разминат с големия футбол. Избора е техен.

Па що да не направят една среща - може и едно полувреме - ще е по-интересно от всичко друго, което наблюдаваме по нашите терени! Чалга-спорт срещу Инвалидите! Ох, баня, ох, кеф!

Точно защото е ще е ФОЛК БРАДЪР ще има огромен рейтинг...то се видя предните сезони - Райна и Коцето, Азис и Деси Слава бяха най-интересните на публиката! Първият сезон си спечели Коцето, а втория го нагласиха, иначе и двата щяха да бъдат спечели от поп фолка...така че айде нема нужда да се изказвате неподготвени, това че ти Енигмо няма да го гледаш не значи нищо, ти си просто една от многото - незабележима

Поредният кошмар ще изживеем.Колкото и да ми харесваше ББ като формат, това което се прави у нас е жив боклук. И за това дават парична награда ....

Ако тези нещастници се появят в този брадър, зачерквам Нова телевизия

Nova TV, ne se provalyayte otnovo! Uchastieto na poznatite folk pevitsi obricha predavaneto. Dansing stars beshe palen proval dokato Alisiya i Galena ne izlyazoha ot shouto. Koyto im e fen, shte gleda Planeta TV.

Da.Znachi....