Обвиниха Дейвид Копърфийлд в сексуален тормоз

Един от най-прочутите илюзионисти в света - Дейвид Копърфийлд, бе обвинен в изнасилване.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха Дейвид Копърфийлд в сексуален тормоз | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хах. ама че смях. той искал да я насили ама тя четири дена защо е стояла? а и какво си е мислела че иска като я е канел в луксозната си вила?

Като жена бих взела страната на жертвата, обаче това обвинение е съшито с такива дебели бели конци, че чак ми се иска да и изритам един в алчния задник. Като не е искала да си легне с него защо е стояла да слуша сексуални послания цели четири дни и какво изобщо е търсила във вилата му?! Едва ли си е мислила че Копърфийлд я кани да и показва красивия залез - дори една миска не е толкова тъпа.

mi tq kvo si misli toi za kakvo q e pokanil tam sigorno e pohar4il i dosta pari4ki .....

Тази май е по скоро за психиатрия.Поредният номер на поредната тъпа миска.

А защо не........?

а бе тая що не изкара един курс при нашите поп-фолк звезди.после той да не я съди за сексуален тормоз.еба си тъпите американски кифли.

Неблагодарница!Ако бях на Копърфийлд мястото му щях да я наритам!

Има ли нормален мъж който 4 дни да е с 20 годишна сам в луксозна вила и да не я пожелае? Тази така наречена по-горе пача трябва да ТЯ да отговаря пред съда за сексуален тормоз на Дейвид.

Това сигурно е станало преди няколко години,но милата явно сега е закъсала или просто вече е остаряла и клиентелата е намаляла.

Tazi pak tapanarka maika si li tarsi tam!

Ми защо не си е тръгнала при първата уж покана за секс? Аман от мис-ки, търсещи евтина известност!

hehe ,malka mrysnica! Mi da toi te kani vyv vilata si da te gleda ,che si mnogo hubava :DDDDDD

Вярвам на жената че е стресирана- очаква 1 получава друго. Важно е, че е имало зор и от двамата. Тази история ми напомня на певеца Мартин Александров. 2004г свири и пее на 1 парти. Там млада дама си падна по него. Голямо преследване падна. Много се смях на статия в списание Ева, че той е стресиран. Дръж бе и влачи в пещерата!!!

тия в щатите вече се чудят по къф измислен начин да гепят малко кинти от некой богат и известен, та и тая сега - фръцла куха усетила че може да изкяри некой лев и давай на сладоледа

абе тоя не беше ли гей?!

Цели четири дни е стояла в имението му ? Насила ли е стояла там ахахах ебати тъпотията. И е приела така покана с каква цел той да и направи някой фокус?

хехехеее...мъж кани жена...на вилата му...не е негова официална половинка, не му е роднина...тя кво иска ве?! бас ловя, че за това е отишла...може да й е отказал, хаха...поне света чу за нея...каква мисВирка

Една платена курва се оплаква от изнасилване.... трябва да е достат тъпичка за да го прави! Но все пак да не забравяме, че е МИС, а те имат по-малко мозък и от на куче!

Що за гювендия е тая Елиз. Черити дена гостувала на човека, яла, пила и се веселила във вилата му и когато той поискал секс му отказала, а и на всичко отгоре ще се оплаква, че я заплашил. Той трябвало да я напердаши тая девственица, а тя сега се оплаква защото знае, че съдиите са болни на тема еманципация и гледа да изкопчи някой друг милион долари. Мръсни проститутки, спрете да изнудвате мъжете. Тук този номерр не минава, защото просто няма богати мъже, които могат да си позволят вили и екипаж за такива гостенки. Пък и българина щом поиска секс ще си го получи, пък ако трябва и с бой.

mai goe napravila za pari

Хахахаха. Повярвах ама напълно. Някои жени са направо гнусни същества.

е тая пача кво очаква - да си седи 4 дена да яде и пие без пари...то при такава покана е ясно какъв е залога, кво се прави на монахиня. Нашите поп-фолк фенки за едни сандалки от МОЛ-а се чукат ;)

То от лъжец чифутин и курва какво може да се очаква, освен подобни изпълнения!

Точно така е. Я да видим сега каква сага ще тръгне.

Да е.а ку.вите, да е.а. Какъв сексуален тормоз е това??? Какво му прави във вилата тая? Отипла е да изкарап некой долар с пу.ката си. Кой иначе търпи цели четири дни сексуален тормоз? Изчу.ал я е няколко пъти и накрая когато момето е чакало матерялна облага, Копърфийлд и е обяснил, че това е за взаимно удоволствие. И сега момето е с тежко психо разтройство, па чак и в клиника. Ку.венски работи. Наще БГ пачи пък се редят да забременяват от един бизнесмен, та после да ги издържа. Ама такае в БГ-то като правосъдната система е слаба и корумпирана. В щатите тая пача ще си докара сериозни финанси благодарение на правосъдната система. Иначе досега вече щеше да е надула коремчето.

Номерът които винаги минава :оше една ХИЕНА ЗА ЛЕСНИ И БЪРЗИ ПАРИ --ех жени жени- добре е че използва това което Господ и е дал за да се облагодетелства

Тая пък интересна, за какво мисли, че я е поканил - да четат книжки ли?! Четири дни слуша секс оферти ама не и се мърда от луксозната къща. Най-накрая като е усетила, че няма да получи нищо и се прави на интересна.

Buhahahahhaa ... chak puk i v klinika ... malee ujas :)

tazi devoika, priela pokanata na maga, kakvo e o4akvala, moje bi da bade omagiosana :)

А тя за какво си е мислела, че отива у тях!!!!!

Поредният пачавренски номер за скубане на пари от богати леваци.

Ами да, инъче кой щеше да чуе за мадамата Умемото. Тя, горката приела поканата да гостува в луксозната му вила на Бахамите, а пък той сигурно я е поканил само заради хубавите и очи.. !глупава работа!

И сега ако поканиш жена на вечеря, после отидете на бар, накрая я изпратиш и целунеш или опиташ нещо повече, ще се окаже, че това е сексуален тормоз.

Абе хората на запад си знаят правата- ние тука безплатно се навираме в ръцете на богатите .А виж как се дърпат чужденките.

ДРЪНКАНИЦИ ПРАЗНИ. ВЯРВАМ ГО ТОЛКОВА, КОЛКОТО ВЯРВАМ И ,ЧЕ МАЙКЪЛ БЕШЕ ПЕДОФИЛ. ТОВА СА ПРОСТО АКТОВЕ НА БЕЗСКРУПУЛНИ ХОРА, ЦЕЛЯЩИ МАТЕРИАЛНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ.

хахаха,айде сега,чак в клиника...я я вижте на тая снимка и кажете дали прилича на жертва :D http://www.prefixm

Горката, да беше отишла с придружител, че да не се притеснява за доброто си име......

Добре де мамка и к...венска...: 1. Той я кани - тя мис 2. Тя отива и стои 4 дена Е , тая за какво си мисли че са я поканили ? Да кибичи на аванта в луксозна вила, без да му направи поне една св..ка за отплата ?

Добре де мамка и к...венска...: 1. Той я кани - тя мис 2. Тя отива и стои 4 дена Е , тая за какво си мисли че са я поканили ? Да кибичи на аванта в луксозна вила, без да му направи поне една св..ка за отплата ?