Катя Дунева облече булчинска рокля на Ели Сааб

Екатерина Дунева облече рокля уникат на ливанския магьосник Ели Сааб.

Обратно в новината

Коментари - Катя Дунева облече булчинска рокля на Ели Сааб | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз съм на мнение, че този дизайнер създава най-хубавите официални рокли, изключително талантлив е. ..

В сайта на Pronovias моделките са изящни като феи. А тази, които демонстрира колекцията на Еllie Saab за 2010 е просто неземно грациозна. В сравнение с нея Катя Дунева ми прилича на лелка.

Роклята не й седи хубаво, направена е за по-едра жена, отпред и отстрани има шлиц по сантиметър. като вземем пред вид иселското изражение, пълен провал.

Защо всички моделки се нацупват като порно-звезди?? Пошлостта и перверзията отдавна не са на мода, цени се лъчезарното излъчване, особено пък ако си облечена в рокля на Ели Сааб - един от най-добрите дизайнери в света!

Каквито и суперлативи да се сипят за дизайнера и модела, на мен не ми харесва. Моделката изглежда нелепо с това кокче. А дрешката и стои като тУрта.

ни Дунева, ни Дунев сме чували, ама както и да е. в случая нещата изглеждат като една жена облякла една рокля - голяма новина, няма що.

Тъпите си шеги май само ти си ги разбираш. Скрий се моля те за известно време,че ми писна от остроумните ти коментари.Казвам ти го за сетен път и дано е за последен.Прехвърли се малко на политически коментари .Там ще си на място ,също като политиката ни.

тази рокля, както и повечето на Проновиас. като трябваше за себе си да избирам рокля, направо бях изумена от еднообразието на БГ модели-неудобен корсет и надолу като Пепеляшка. Едвам си намерих рокля-пак българска и супер удобна, от ластична материя. Но повечето са COPY-PASTE една от друга!

какъв е този дзвер и как са го напали в роклята. трябвада се проучи

mnogo se e namru6tilo mometo. sigurni li ste, 4e za bul4inski katalog pozira?

koia e tazi ?

Не е кой знае колко трудна професията на модела, но и там си има тънкости. Според тоалета - излъчването и внушението. Като я гледам тая булка... още малко ще ме набие :)

Коя е тази Катя Дунева ,нищо не ми говори за нея. Какво работи че е толкова известна .какво е допринесла за обществото не е познавам.

a be,taia eli saab hubavi rokli prai,ama da si podbira malko ot malko modelite,taia napravo na ni6to ne prili4a dunevata!!!

hubava roklq

облече рокля на сааб а след това като я съблече легна ли с него а за 111 обяснявам че дунева е резила на дунев която е готова и пред него да легне с друг

Хубава жена

и тая е за Женския при компирите и корнишоните

Дамата е хубава, ма прическата нещо куца

катя духлева облече рокля на ели сааб, а отдоло с гащи на МОСКВИЧ молятисе

Поредната мутреса!

А коя е Екатерина Дунева?

Учудих се на съвпадение, че преди малко посъветвах дъщеря си, да дава пари за плат най- красивия фин и моден.Не трябва шева да е 90% от стойността на костюма. Отговора й беше, че така се чувства добре да търсят ориз около нея с дочения костюм

Роклята е прекрасна, а прическата стилна. Защо няма още модели?

tazi puk ima izrajenie vse edno sa i bruknali v guza!