Избраха Мис Италия 2009

Най-красивата италианка на 2009 година е Мария Перузи и е от областта Калабрия - така решиха журито на конкурса за избор на „Мис Италия" и гласувалите със SMS милиони телевизионни зрители. Победителката ги спечели със своя южняшки чар и с решителност.

Обратно в новината

Коментари - Избраха Мис Италия 2009 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е някаква ерзац мис Италия. В сайта на Мис Свят е посочено съвсем друго момиче : Алисия някоя си, но не са тези двечките с неудържимите сълзи...

Нека Италия да знае, че и ний сме дали нещо на света - ето вече конкурсите за красота се провеждат по български стереотип :) Ами да ви е честита победителката

Мария Перузи е победителката.Мили Карлучи е една от най-добрите водещи,класа !!!Заедно със Симона Вентура,а Мис Италия винаги е празник за Италия, гледам винаги когато мога..

хубава е, но не е толкова забележително красива, че да бъде мис. в нашата страна, ако се загледате по улиците всяко трето момиче е красиво колкото нея, а всяко четвърто - и по-красиво :))

АМИ ЛУЛУ ПРОЧЕТИ ОЩЕ ВЕДНАЖ РЕЗЮМЕТО И ЩЕ ПОПЪЛНИШ ПРАЗНИНИТЕ В ОБРАЗОВАНИЕТО СИ

racete i sa strashno hilavi, hranete se, krasavici!

Готини и луди... а ако същото нещо беше станало в България, какви плюнки по България и българина щяха да се понесат из форумите... ;-)

Имаше поне 5 по-хубави от тази.Тези конкурси са пълна пародия,ама от нас по-зле няма.Имаме си травестит за мис България

Честито на Мария Перузи.Калабрииките са най-красивите жени в Италия.

Italianska rabota, no te sa si takiva, gotini i ludi :)))

Хубавка е!Не е като нашият крокодил.А тази Парис Хилтън -незнам какви ги държи там в Италия ?Що се отнася до издънките на телевизията ,съм сигурна ,че не сие проличало,тъй като гледам италианска телевизия и знам как води Мили Карлучи.

Ми то другио път да фанат Митьо Пищова да го праи и сичко ша бъде тип-топ

Не разбрах последно коя е победителката - Мария Перузи или Федерика Сперлинга?? Не че ми е много важно да знам,но ви отделих време да прочета статията и я намирам крайно тъпо написана. Резюме за победителката, пък дори не става ясно коя е?????