Тенисистката с най-големите гърди демонстрира нов бюст

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев реши да разпусне преди първия двубой на отбора си за Лига Европа с „Фулъм”, като изгледа срещата на Симона Халеп, тенисистката с най-големите гърди, на кортовете на “Алианц Къп”.

Обратно в новината

Коментари - Тенисистката с най-големите гърди демонстрира нов бюст | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И още нещо - как бихте се почувствали, ако някой така плакнеше очи и правеше подобни коментари за майките ви, сестрите и дъщерите ви? А?

Не става въпрос за морал, а за елементарно уважение. Това да не ти е някоя евтина силиконова чалгарка с дини. Момичето има сериозна професия и вие СТЕ ДЛЪЖНИ ДА Я УВАЖАВАТЕ. Това, че ти се отъждествяваш с гениталиите си само показва собствената ти липса на самоуважение към останалата част от теб. В това ли се изразява цялата ти личност? Когато отидеш на работа, така ли искаш да те възприемат околните, като един ходещ пенис? Не знам дали наистина си BIG, но честно да ти кажа звучиш ми като някакъв комплексар, който обяснява на всеослушание колко му е голям, за да убеди преди всичко себе си.

защо ми цензурирахте коментара?

Тази статия ме разсмя. Дано Симона Халеп има чувство за хумор и погледне със смях на всичко това (подписи, ЮНЕСКО и нещастни фенове), защото всичко това е достойно само за смях!

Tva e naaaaaaaaai - tupoto ne6to koeto sum 4ela. Podkrepqm gia za vsqka duma.

ne moja li da stane porno zvezda s tezi dadenosti,ami se obezobrazi f imeto na tenisa!!! golqma maka

ало gia не се прави на моралистка.знаем ги ние такива.какво като играе тенис нали е жена.и ние да оплакнем окото малко.бравос на батко момичето.

Напълно подкрепям мнението на gia.

Това е една от най-противните статии, които съм чела напоследък. Невероятно унизителна е за това момиче. То играе тенис, не е някаква порно звезда. То е личност, с умения, качества, душевност, разум, желания, недостатъци, а вие го свеждате до неодушевен предмет, по-точно два предмета. Не ви ли е срам? Поне малко. Иде ми да повърна.

Къде да се подпиша... с двете ръце. Ооооо, не мога да го понеса това, ще си посегна. Хора, на ръба на отчаянието съм, опорочиха един феномен достоен за ЮНЕСКО. Симона, ти вечно ще си в нашите сърца такава какво си те помним... с ГОЛЕМИ!!! Поздрав от НАЙ-ГОЛЕМИЯ

е, гати простотиите, които пускате като новина! някой с голям х... няма ли?

ЙОООУУУУ! КВО Е ТОВА БЕ! ЦИЦКИИИ! ЕХААААА! ТОЙ И НАМАЛЕНИЯТ Й Е ГОЛЯМ!