Мария от ”Сблъсък” ще става ТВ водеща

Красавицата от “Сблъсък” Мария вече няма само да се фръцка по бански екип и да кара зрителите от силния пол да заекват. До края на месеца тя ще се появи като лице на нова рубрика в осемчасовото шоу на Нова тв “Станция Нова”.

Обратно в новината

Коментари - Мария от ”Сблъсък” ще става ТВ водеща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

mnogo ste glupavi za6to zavijdate tolkova ne e qsno ami kato ste tolkova xybavi i ymni stanete i vie kakvo samo kisnete pred kompa i 4etete jaltini ,pone da q poznavate 4e da komentirate .......zavisnici...

Е ЩОМ ЩЕ СТАВА ВОДЕЩА ДА ДОЙДЕ ДА МЕ ПОРАЗВЕДЕ

Мария и Иво са много красива двойка, пожелавам им да са щастливи и все така преуспяващи.

татенцето на девойката има ПАРИ 1. плати висшето образование 2. --- силиконовият бюст от нейна страна- не блести с ум

stava za neshto poveche ot vodeshta

Да си седи м Министерството и да си плува там,защо трябва да и понасям глупавата и физиономия,колкото повече я гледам толкова по антипатична ми става ,естествено ,че сменям канала немам нерви да ги гледам.Освен това се облича супер неподходящо за екран

има и други големи и хубави неща...и аз искам да ги обгрижвам

като ще става водеща,може ли да ми води у.я

пигмеите се правят здраво на това, което не са и поради липса на качества не могат да бъдат. ще набълбукат нова тв с тяхните простотии, опс - те вече го направиха. всеки втори водещ става - йе

голяма простакеса фен на селтик

Да, точно така, държавен служител в дирекция Кохезионна политика в екоминистерството - наистина става дума за Оперативна програма Околно среда. Не знам дали е редно да си покзва задника и да заема тази длъжност. После да се чудим защо спират парите по Еврофондовете!

не е завист бе хора ! какво толкова е постигнала та да и завиждаме ? просто момичето е рядко противна в стремежа си да блесна като се прави на умна и задава по някой въпрос . да си ходи по бански и да не се занимава (то и като тяло не ми харесва . малко ми е кобилеста)

ebi mu maikata.vsi4ki bokluci stanaha vode6ti

Когато си комплексиран, насметен, наведен и не намираш нищо ценно в себе си......ставаш нечий фен. Такива неща смешко.

не мога да разбера как може да коментирате с такава сигурност и злоба човек който не познавате. но просто комплексите ви са толкова големи че търсите причина за нещастното си съществуване. Гроздето е кисело и то с пълна сила

Куцо, кьораво и сакато се натиска да става водещ/а по разните коя от коя по-западнали родни телевизии. Пълна липса на професоинализъм на всички нива в тая държава.

Ей, крокодил, защо не ми пускаш коментара.......Май и ти си тъп като тези, за които се отнася...Да не си влюбен в Мария, та те засегнах.....Ха-ха-х

I tia sledva primera na kolejkata Se4kova...6te stane vode6ta za malko - dokato se omuji ili rodi dete na niakoi cicoman s debel portfeil :))

Е защо толко злост по адрес на момичето.Какво,като ходи по бански то цялата държава е без гащи та Марето ли?

sblasak beshe edin tramplin za neq da qa zabelegi niakoi i da zapochne da raboti za osvoqvaneto na evrofondovete taka stavat neshtata v bg.

Увиснали цици,дълго носище,скромен умствен багаж,все причини да бъде водеща ,а защо не и мис България?

Браво, Иво! Правилно си усетил, че тези коментатори са само едни завистливи душици.

Отвратително е да я гледа човек, каква гадост е гледката като се разхожда и хили тъпо на фона на облечените водещи и гости в Сблъсък..и с този виснал бюст, не разбирам как може се харсва дори на мъжете ! Все пак по-добре, че ще бъде на друго предаване, където който иска да я гледа нея ! Отврат пълна !

ами къде другаде , ако не в нова...те се сбраха там по махленски по цяла събота........само дет семки не са раздали....

много интересно: имаше една госпойца от тези въпросни министерски кръгове с подобни... порносайтове... като тази красива душица тук. онова момиче го сринаха на долни етажи , докато не се засрами в ъгъла, това тука му хвърля мъгла отвсякъде...абе в нашата държава само по подибен порно начин ли се приемат момите в тези евроминистерства...е порноминистерствата. егати порнодържавата, няма ли някой с снещо като достойнство и лични умствени качества....

много е елементарна за министерски чиновник

Много хубави, топли и големи очи има! Бих ги преглеждел и обгрижвал през деня и нощта.

Анатомията и е известна на цяла България,така,че не може да изненада никого.

Хубаво си е момичето през погледа на дърти,като мен!

Мария е красива, без силикон, и без излишни напъни да се прави на умна. Знае точно толкова, колкото и трябва. Не се изхвърля излишно. Радвам се, че е успяла, поне това е нещо положително в цялата тъпотия на Иван и Андрей

Е ама то гроздето кисело!

Невероятно момиче е Мария - красиво, интелигентно и скромно. Много се радвам за нея и й желая успех в новото поприще. А също така и благородно завиждам на приятеля й. Колкото до хорските приказки - гроздето е кисело.

do trite o vqrno e 4e e hubava vijdal sam q na jivo a za6to trqbva da e ostra mislq 4e majat trqbva da e ostar ;)

имам само един въпрос, налагаше ли се винаги да се показва като за плаж.

Замълчи, замълчи, ......... За какво ли да казваме всичко на глас, щом са казали всичко очите?! .........

Как Министерството на околната среда допуска кадрите му да се разхождат по бански в ефира - просто е ужасно. И как това момиче с табелка в ръка, с изхвръкнал бюст и задник може да заема този пост. Просто съм й се чудила как неможе да зададе 1 изречение без да се запъне и как глупаво се хили.Казвах си, че по-добре да не се обажда пък тя щяла и да е водеща )))))))))Ей-това се вика свеж хумор!

Мария вече си плю на сурата- с участието си в това гадно предаване. Коя да застане на нейно място, ще помним като палячото на Иван и Андрей. Мара да води курс по шев и кройка белким някой я хареса вземе за жена и умие очите й от срама. Успех!!!

Ти пък и се чудиш чак. То е ясно защо са я назначили - всеки обича да има нещо подходящо за секс наоколо. Иначе че си е тъпичка и само се хили като пача си е вярно.

Всеки път когато си отвори устата започва с я, ми кажи ти..., след това трудно скалъпва изречението и се залива с тъп смях.

Единственото хубаво нещо в това същество е името - Мария е чудесно име. Писна ми да ни натрапват кухи селски лейки и елементарни девойки. Ако действително работи по усвояване на фондовете, ясно е защо не ни ги дават.

а бе народе много завист много чудо лъха тук..Първо не сте видели на какво е способно момичето и веднага сложихте каруцата пред коня. Видели невидели 2-3 въпроса по Сбъсък и направихте извод..Колко от тези които говорите че е тъпа я познавате лично..колко сте говорили с нея...колко от вас градят мнение за нея от Участието и в едно предаване..Стегнете се защото ако някой чете какво пишете и по писанията ви този някой направи извод за самите вас то повече от ловината ще сте далече и от нивото на което сте я поставили..просто понякога се чудя колко много завист има в тая измъчена държава

НЕ ЗАЕКВАМ, А НАПРАВО ОНЕМЯВАМ КАТО ВИДЯ ТАКАВА СИЛ. ГРОЗОТИЯ

какъв чар, какво чудо - че тая мяза на прегазена джанта от москвич 408! явно борави с интелект... Смееееех!

Като гледах оня ден каква заместничка са й намерили в Сблъсък... малиии - голяма трътла, направо дебела. Сигурно чувството й за хумор е огромно/безгранично :)

За съжаление, това момиче има само чифт цици... нищо повече. За водеща определено не става.

сакън! едвам я изтрайвах покрай иван и Андрей ... ся сама, водеща .. няма гледам... не мога да я гледам... тъпа усмивка, още по- тъпи включвания с тъпи въпросчета. Аман от секакви. ... НЯМА ГЛЕДАМ!

Наистина трябва да си както казва народа гьон сурат, за да се чекнеш гол пред цяла България и после да парадираш, че работиш в министерство. А откога политолози работят по усвояване на еврофондове по околна среда и води??????Затова сме на този хал!!!!

сигурно са я изгонили от министерството и трябва да си показва циците другаде

Мерките й са манекенски, ама и акълът и е като на манекенка!