Бившият на Ивана и дъщеря й купонясваха на рождения й ден

Фолк певицата Ивана отпразнува грандиозно 41-вия си рожден ден в родния Айтос, съобщиха от телевизия “Планета”. Настроението на празника можело да се опише като в сценария на един от нейните най-големи хитове - “Като на 17”.

Обратно в новината

Коментари - Бившият на Ивана и дъщеря й купонясваха на рождения й ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Айтос беше страхотно. Ивана ни подари една незабравима вечер. Ще моля всички които нямат поглед над участията и програмата на Ивана да не коментират. Ивана освен с поп фолк песните, запълва програмата си и с народна музика, естрада и т.н.

циганска работа

до марта... не че нещо, ама да си виждла някъде Монсарат Кабайе да се облича и гримира като проститутка......и въобще за какво сравнение между двете ми говориш???????

Mnogo ste stesnitelni i sramejlivi ;)) Da e jiva izdrava !

Ейй, ами и българите сме едни!! Като кажете чалга, че чак джуките ви изтръпват. Слушате ли изобщо текстовете на песните на Ивана?? Сигурно не, защото иначе нямаше да се изразявате така. И на Азис се заслушайте. Не е зле.Че да не би ПИФ- четата на Канала да имат добри текстове или музиката им може да се слуша с кеф??????????? Това е - за всичко си има слушатели и почитатели. А пък Ивана е пример за прекрасна певица и жена. Вие като сте разведени, да не би да минавате през девет улици от бившите си?

ейй злобни селендури !!!!! когато хората се разделят се запазват добрите отношения ако са интелигентни!!! а не като простите злобари тук!!!

Да е жива и здрава! Кръчмарска певица..., нищо повече.

МАЙ НАПОСЛЕДАК САМО РОДИТЕЛИТЕ И И ДЪЩЕРЯ И Я АПЛОДИРАТ КАТО НЯМА НИ ЕДИН ХИТ И Е ЗАПРИЛИЧАЛА НА СВИНЯ-МАЙКА...АМА ПУСТА АМБИЦИЯ - ТУРНЕ ЩЯЛА ДА ПРАВИ ПО ЧАЛГОТЕКИТЕ В СТРАНАТА ВСЕ ЕДНО ЧЕ ЗА СЕФТЕ ПЕЕ В ЧАЛГОТЕКА. ДОСЕГА ДА НЕ Е ПЯЛА НА СТАДИОН УЕМБЛИ? БРАТОВЧЕДКА МИ Я Е ГЛЕДАЛА В НЯКАКВА ДИСКОТЕКА С 20-НА ДУШИ ПУБЛИКА. ПЪЛЕН СРАМ ЗА ПРЕТЕНЦИИТЕ КОИТО ИМА ИВАНА...И ПАДЕНИЕ!!!

КОГАТО ЧУЯ ЧАЛГА СЕ СРАМУВАМ ЧЕ СЪМ РОДЕН В БЪЛГАРИЯ. ТОВА ОПРОСТАЧВАНЕ ГО НЯМА НИКЪДЕ.ЖАЛКО ЗА ТРИ ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ.БЪДЕЩЕТО НА СТРАНАТА НИ ОСТАВА В БАНДИТИТЕ И ТЕХНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ.ЖАЛКО ЗА ДЪРЖАВАТА.

НАЙ- ДОБРАТА ПЕВИЦА, КАКВО ДРУГО ДА КАЖА . СПРЕТЕ С ТЪПИТЕ СИ КОМЕНТАРИ.

ТИТО за твое сведение Ивана винаги е твърдяла че се разбира с бившия си съпруг - така е цивилизовано.

h , като не ти е интересно не чети! И аз не слушам чалга, но какво лошо има в това някой да поздрави някого за рожденния му ден! Или ти си подхвърлено дете и нямаш такъв, та реагираш така първобитно! И Монсарат Кабайе е дебела, но я слушат по цял свят! Е, Ивана може би се слуша само от няколкостотин хиляди, но за тях е талант и любима! Не може непрекъснато да се пише само за Стоичков и Пенев!

ama taia e goliama krava dano momi4eto da ne prili4a naneia

ot severna america sigurno pozdravite idvat ot stado bolni losove....

ТЪПНИ.РАЗВЕЛИ СЕ ,ДА НЕ СЕ ВИДЯТ,А КУПОНЯСВАТ.ТОВА Е ПРОСТОТИЯТА.СИГУРНО НЯМА КОЙ ДРУГ ДА ИМ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ ТА.......

Драги ми Смехурко, ти знаеше ли че баба Цоцолана имаше рожден ден - стана на 41 год. Всички ядахме и пихме за нейно здраве и после се веселихме!!!! Ти защо не дойде в родния й Айтос да й честитиш..... За догодина да знаеш.... Стига сте ни занимавали с чалгарски простотии, че вече ми се драй.... от такива, като тааааа!!!!

Ей, това цунами от поздравления да не отнесе Айтос, че лошо. Ще вземе да отвее и Ивана нанякъде...