Мария Игнатова и Алекс Раева сменят имиджа

Топкрасавиците на българския екран са на път да се подложат на тотална промяна, пише Монитор.

Обратно в новината

Коментари - Мария Игнатова и Алекс Раева сменят имиджа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Марийчето е много добро. Ако Рачков се откаже я вземам веднага.

Мария е много красива.Алекс е лигава и дразнеща.Можеше да се направи по-добър избор за водеща от нейния..Не ми харесва позирането и и натрапващото и поведение пред камерите..

"Топкрасавици" ? Кой ви измисля заглавията? Нито са топ, нито са красавици. Да живее козметиката иначе без грим са нищо.

Ochevidno e, 4e zlobata i zavistta sa vodeshti pri nqkoi momi4enca, pi6e6ti tuk. Izpolzvaite energiqta si, za da postignete maalko pone ot tova, koeto sa postigmali tezi 2 jeni. Da - te sa krasivi i talantlivi, s chuvstvo za humor i tova vi drazni:( No sigurno i vie pritejavate nqkakvo kachestvo ili talant... Ne bydete zlobarki i looser-i pls

Не били мулатки - най-били прости патки!

Големи веселячки са. Браво!!! Така трябва да приеодоляваме лошото време. Със смешки, пребоядисване и преобличане по- леко приемат присмеха на околните. Те дават възможност на хората да видят как изглеждат ако се накипрят фръцкат говорят като тях. Успех момичета!!!

В ЦИРКА МОЖЕ И ДА ГИ ВЗЕМАТ

Некадърни , последствени и елементарни ,но пък имат здрави връзки ,което е най-важното

За чеп за зеле не стават!

маймуни

много яки!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Интересни, но само за себе си и при тях, както и при другите участници в "талантите" липсва такъв.

По-добре да изградят имидж, после да го сменят

"Топкрасавиците на българския екран" - А бе тия от Монитор добре ли са?!? Марчето е що годе симпатична, но другата е отврат. А Рачков, да "голям талант", влязал е в образ и не излиза от него. Лигав, блудкав, не особено остроумен, който обаче ни е натрапван от някои "експерти" като "много талантлив". За "на маса" може би е добра компания, но на екран или сцена ... прилича на олигофрен

Двете са като прескачащи се мишоци.Чудят се какво да правят,само и само да са на екран.Ще си свалят и гащите даже....

СЛАДУРАНИ!

уууу

ас,ми са пофдига от пудобни глубализиращу-глубалну п р у с т а с х к и -ниграмотни мненя кату вашити......тес 2те водешки маря и алех са оникалну-пирфектни...кориоза е че фаф бг всичку живо саму мо даите да плюе.....апсолютну са си окаъ момичитата... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да сменят и попрището като са започнали и да не ни тормозят от екрана. Лигави, безлични и бездарни.

несто не разбирам - за кои "топкрасавици" говорите?!? че това са едни застарявасти вече търсачки на лесни пари и евтина слава! пък и засто да си увеличават бюстовете - и двете са достатъчно "напомпани"! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много са ми симпатични и двете. Истински жени- красиви, остроумни и положително настроени.

имиджът им е едакъв - перушани

Поотделно ми харесват и двете, но сценичното им поведение в предаването е ужасно. Особено в рекламата за предаването - приличат ми на луди.