Какво кара мъжете да се влюбват

Съществува ли определен момент или събитие, което мотивира мъжа изведнъж да си каже "Да, аз я обичам"?

Обратно в новината

Коментари - Какво кара мъжете да се влюбват | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, мъже, мъже...то и авторът на статията е мъж, но е прав за всичко написано. А какво кара жената да се влюби в един мъж, дали е достатъчна само закрилата?!

Любовта е да дадеш на някой шанс да те унищожи с надеждата,че той няма да го направи..... И въпреки това никога не спирайте да търсите истинската любов или както аз я наричам другата Ви половинка....Много успех и щастие на всички,които вярват и се борят за това,което само едно сърце може да разбере,а именно ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ!

хехееее.. то да беше толкова лесно.. Според мен има много вярни неща, но влюбването на мъжете не е само това. А и нека не забравяме, че всеки човек е различен и уникален. Някои мъже просто харесват да ги бият с камшик кучки в садо мазо костюми и остри високи токчета.... :Д

мъжете не обичат жените. за тях са средсво за възпроизвеждане, прислуга и еротична кукла

За доброто съжителство - най-важното е да не забравяте, че ви има. Никой и нищо не е даденост. Няма значение нито стомаха, нито как изглежда жената или мъжа. Мъжът има същите нужди, както жената. И двата пола спадаме към човеците. За съжаление жената още не е еволюирала. Тя е в процес на еволюция. Затова не знае какво иска, дали да бъде партньор или раница.

Браво на "ЛЮБИМА... ( нерегистриран )17.04.2010 12:37" това е ситуацията при полуеманципираните българки

Тези мъдри напътствия за кои жени и мъже се отнасят? Май за тези дето ви показват по Бай брадър и подобни чалга предавания?!

Приятелчето Любо казва: Мъж трябва да се гледа като куче- на час да се храни, на час да спи и да се пуска да се протърчи. Мисля че е прав, колкото и елементарно да изглежда. А кой е казал, че мъжете са сложни за общуване? Аз добавям опита ми от водене на кон- отпускаш му поводите кога се справя добре. Кат щръклее или тръгне в друга посока стягай юздите. Момичета, пердашете смело напред- не ги жалете, за да ви уважават и обичат!!!

Пич, никога нищо не ти разбирам нишките на мисълта. Дано поне ти се разбираш

Абе, ако е любов ще е любов и без тия съвети. Когато човек е влюбен не му мисли за манджите и за домакинството, даже и сексът да не е добър реално, ако човек е влюбен в главата му всичко е фантастично. проблемите почват като свърши розовата боя!!!

И накрая Big Brother Family.

Един умник беше казал: Ако си мислите,че любовта на мъжа минава през стомаха, значи се целите прекалено високо:*

За жената любовта е изкупление, за мъжа - лекарство за неговото его... и потребността да закриля едно страдащо същество. Затова истински могат да обичат само силните мъже.

Просто си обичам безумно Розовата Пантера и зная, че и тя ме обича така. Заради всичко, което е другия. Писания като това са за хора не опознали никога истинската любов, нещо като с букварче да обясняваш съдържанието на многотомен шедьовър, писан в продължение на стотици и хиляди години от милиони влюбени.

Общо взето, е вярно. Вярно е също, че любовта на мъжа минава през корема - гладен мъж - полузвяр. За съжаление е вярно и това, че няколкото думи на място във важните моменти, жените ги пропскат. Прекалено заети са със себе си.

да, вярно е, че любовта на мъжа минава през стомаха, а и една секси поддържана жена, която може да готви вкусно и се грижи за мъжа си е с едни гърди пред тези, които мислят само за себе си!

Естествено, че разликата между краката......

не че имам кой знеа къв опит че да се изказвам по подобни теми но според мен всички жени трйбва да знаят че тайната е скрита в оралната любов. усъвршенстваите си уменията постоянно, на всякъде с които ви го подаде пръв.

личи че нямаш опит,дано поумнееш,а автора е пропуснал че е много важно жените да знаят какво искат !!!

без орална любов, няма влюбване! това е сигурно! колкото по с чувство, толкова по-силно е влюбването!!!

а те не знаят,но го искат ВЕДНАГА!!!......хахахах

Изказвай се, когато натрупаш опит. Сега си просто жалък по пуберски.

Аз пък не харесвам свирк69и

Ти, незнаеш да пишеш а изкаш да ти го лапат????

Ако оралната ти любов е като правописа ти, и да ми платиш, няма да ти бутна. В друг коментар , под друго име, те разпознах и знаеш ли по какво? По това, че вместо буква С, пишеш буква З. За слятото писане, няма да те закачам. Много ни е неграмотен народът- с болка го заявявам. Ако и съвокуплението му е такова... Най лошото е когато той не го знае, а като му го кажат- се сърди. Но не се поправя, разбира се. Въпрос на самооценка. Добре, че има изключения. Сега отивам да се порадвам на едно от тях и да му благодаря, че го имам до себе си вече 20 години. Пожелавам на всички днешни изключения, много скоро да се превърнат в правило!

Добри съвети. Съвсем простички, уви недостатъчно прости за някои от жените...

Мъжо, , помощ, радиаторът капе!! Запрятай се! Дай ми един съвет - у мусаката чубрица турга ли се или джоджен?? , помощ, котлона гори, бойлера капе!! Запрятай се! Изпери ми ми ланшния пенюар на дантелки и арабески. Обичаш ли ме??? :'(

Накарахте ме да се усмихна :) Поздравления.

хахаха! браво!!! за сазаление в много семеиства това е ситуацята. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Впечатляващо чувство за хумор, не се бях сблъквала с такова, откакто бях в 4-ти клас. Напълно съм съгласна със статията, може да не е напълно изчерпателна, но е вярна. Мъжът иска да има до себе си жена с всички качества, които думата "жена" олицетворява.

Съгласен съм с написаното ;)

верно е, но савременните жени не желаят да се замислят, а камо ли да се направят повечето от тези неща *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Напълно е вярно! Особено това за самочуствието ммм дам:)

Преди "това" я обичам....след...не.

Много добре казано , пропуснал е факта , че любовта на мъжа минава и през стомаха.Та и добрата домакиня винаги е крачка напред във довлюбването на един мъж. :)

Ванка,момчето ми,цял живот съм спазвала всички тези правила,дори готвя супер по думите на мъжа ми.Но имам един недостатък,много важен както се оказа:Всичко ти е хубаво бе жена,ама как нямаш малко чуждичко:):)

Много оригинално - разсмях се!