ДесиСлава пак влюбена в Галин, този път футболист

ДесиСлава най-после си призна публично, че има до себе си любим мъж и това е футболистът на Славия Галин Иванов. По една случайност името му съвпада с това на бившия съпруг на певицата и настоящ любим на Галена - Галин.

Обратно в новината

Коментари - ДесиСлава пак влюбена в Галин, този път футболист | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кой ли път,за кой ли път?!? Тая баба колкото остарява, повече се влюбва.....

Те нашите футболисти за друго не стават.Дано поне оправят фолкдивите/и дано им плащат подобаващо защото и те пък за друго не стават/.

Ами ,като е безмозъчна, с кого искате да е?

чалгадзииките в бг са като платени обшествени подвизни кенефи: плащаш и се облекчаваш. ако не се облекчиш "облечен", рискуваш да се сдобиоеш наи малкото с "дамски пеперуди". само оцхаяни играчи на руска рулетка могат да си хварлият хаивера директно в чалга кенефдзииките. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

дисислафка притиява притигатилна инергя и магнитичну омее да васдеиствува варху мажети.....дали фаф частнус галин,малин или парван...фсеки полоф бг жрибец осеща сигналити куиту мо биват или не биват испращани от идна жина вам кату галена,пислафка,дисислафчито......тува е идин вит секс повер иили дивуто зуве....ас,писуналну и личну сам на ти утдавна сас тез поп-фолк диви пунежи ас им сам и невиднаш била спунсор за сума ти пруекти:деситу напримир ми е благударна и испитва благударнус кам мени ас и копувах и туалети и убуфки дажи и бинзина и плащах да утиди да пеи на очастие.....деси саомя и и са утдади да растрогни пет-шест брака-куиту и бис тва бяха убречини на прувал...идин капитанин ут пуярната,идин струитилин тигар ,идин триниор пу карате...са разведуха пуради флюбвани фаф десито...убачи ниту виднаш ни ги е накарала деситу да са развеждат-напритиф-те сами си пужилаха,фкусваики од забраненя плот на деситу....дажи триниора искаши да са убеси,но гу спасили бдитилни кумшии...и утрязали важету....деситу сащу така гу ...утряза и са фана иминну тугава сас галин..ас сам тварду ришила да пуместя свои мимяри фаф идна книга з бг паинирските пивици..и моити нувели и гурещи мигуве сас тях.....л *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

креми, земи верно напиши книга!!!!! или поне земи направи блог, уебсаит или нещо такова, да има куде да те навестяваме по-често... на всеки з0мин ако пускаш твеец, пак ще те чета!

Чалгаджийка и ритнитопковец:като пиявици за обществото.

Класика фолк певица с футболист. Мечтата на всяка българска тинейджърка. А после чакаме интилигентно поколение

BG-стандарт силиконка + мутрафон

Аз ли нещо бъркам, или с тоя Галин Иванов /88 набор/ беше още от 2008, даже го показа за пръв път публично в Шоуто на Слави, когато беше на гости в предаването. Вероятно за 2-ри път се събират...?

Opredeleno!

Хич не бъркаш Мег.Точно така си беше...само че мисля,че беше в Шоуто на Азис.Смешки.

Като ни натрапвате този футболен титан (как му беше името), посочете спортните му успехи - колко пъти е бил шампион, какви медали и купи има и т.н.

От такива новини има нужда изстрадалият българин. Добре, че ви има...

е га ти новината,защо ли не се влюби в някой инженер???