Юлиана Дончева сe омъжи на Царевец

Бившата депутатка и телевизионна водеща Юлиана Дончева се омъжи за втори път.

Обратно в новината

Коментари - Юлиана Дончева сe омъжи на Царевец | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

първо се научи да пишеш преди да правиш коментари

приказна свадба. роклята сащо е чудесна. не виждам защо трябва да се злобее. хората сами си решават как да живеят и за кого да се женят. желая им щастие, лубов и здраво бебе. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много злоба, много нещо. Ако беше някой мъж, който се жени за 16 години по-малка от него, щеше да е нормално, нали? Какво като е по-голяма от него? Вас май не ви харесват по-млади от вас. И никак не й давам годините. Може да си мечтаете на 45 да изглеждате като Юлияна. Пожелавам им много щастие!

На наборката пожелавам щастие! Да ми се обади, има ми номера на телефона във визитката!

Защо Юлияна? Дончева не беше ли Татяна?

Да са живи и здрави, да се обичат напук на злобарите, които правят гнусни и неграмотни коментари. Да се научат първо да пишат правилно, тогава да сипят отрова по хората и да им намират кусури.

Стъки сигурно е свестно момче, той не е длъжен да знае, ама като се жени някой да му беше казал че костюма му е за бизнес а не за сватб,а и че ръкавите на сакото са му дълги. Отделно можеше да се обръсне а не да се прави на мъж с брада тип турски сериал. Очевидно с брадата прикрива липсата на коса, но едва ли е нужно. И недейте да злобеете срещу Дончева, тя е една добре изглеждаща баба, дано поне да му пере и кърпи чорапите и да му готви калорични гозби за състезанията :)

Баце това може да го каже само един изрод егоист. Хаха, най-важно било щастието на индивида и нищо друго не трябва да го интересува? Пък нека разните там деца майки и бащи да си страдат - важното е индивида да си начеше крастата! Тая Юлияна си знае какъв и е случая, но едва ли младежа ще я търпи дълго..дано поне не я пребива от бой :) Да са живи и здрави!

Разбира се, по- добре да си кюта в нещастния брак с бащата на детето и после да се чуди, защо детето й е депресирано и е станало наркоман. Преди да посегнеш към клавиатурата не е зле да впрегнеш всичко, което имаш между ушите, колкото и да е малко.

Какво й не на възрастта на Юлиана? Че като е на 45 да се абонира за в. "Трета възраст" ли? Или да замяза на лелка? Да си седи вкъщи зад печката и да се скъсва да гледа сериали ли? Какви са тия остарели схващания, че над определена възраст жената не е жена. Никой не може да спре годинките и само може да си мечтаем да сме толкова жизнени и запазени като минем 40те години

боже опази!!!!!!!!!

Много кофти рокля, особено за такъв повод - прилича на перде, при това намачкано. Скарлет О Хара си беше направила много по-хубава рокля от пердета в "Отнесени от вихъра" ;) За роклята на кръстницата да не говорим.

Ужас!Не вярвах, че са толкова изтрещели, че да доказват на себе си какво могат! Интересното ще е след 5 години - тя на 50, а той на 35...Да са живи и здрави и да се радват на брака си!

В цялата работа единствено хубаво е роклята, но хич не се връзва с рицарите.

Прекрасни са,изглеждат толкова щастливи!Желая им да са все така!

Браво! Да се омъжиш и трети път !

Юлиана е със супер готина рокля. И аз искам такава.

Наборката хубаво, че се ожени за втори път! Какво да се прави - любов!Ама да не забравя maca65 - родени сме в един и същи ден и месец, пък ми има и визитката - да беше ми се обадила!

Най- важното в живота на човек е да си гони и отстоява щастието. И да знае, че само смъртта е фатална и непоправима. Ако по- натам нещата не вървят, има развод. Ако искат да имат деца, има осиновявания, а вече и сурогатно майчинство. А да не забравяме, че само преди месец Белучи роди на 45, така че да не отписваме още Юлиана. Ако пък решат да нямат деца, също могат да са щастливи. Животът е един и само отделният индивид решава как ще го изживее и какво го прави щастлив.

Браво!!! Напълно споделям и дори няма какво да добавя :)))

Стига сте злобяли. Всеки от тях го е направил по свои причини и собствен акъл. И кой какво цели си е негова работа. В България умираме да плюем и да съдим, а забравяме, че само Господ има право на това. Не съм им фен, но не виждам защо трябва да е пълно със злобни коментари. Да не мислите, че хората не виждат и не знаят кой какъв е, та вие трябва да им казвате.

Тоя брак няма да продължи дълго.Шило в торба стои ли?

Ех,Юлианче,никога не е късно човек да стане за резил-на дръти години-остави дете и стъбилно семейство-заради по-млад жребец в леглото или да поприпомниш за себе си защото покрай никаквото НДСВ беше тотално забравена.Тука МИРА им пожелава бебе-Миличка -Юлияна Дончева наближава 50-те години-много показност в това събитие- иначе роклята наистина ми харесва

Ех, вово, не знаеш колко си прав! Наистина никога не е късно да станеш за резил - пускаш един "стЪбилен" и много компетентен коментар - и готово....

Не може премиерът ББ да не е присъствувал на това знаменателно световно събитие, но явно само пословичната му скромност го е мотивирала да не се афишира пред медиите. Дегизиран като келнер на сватбата, ББ чинно е разнасял ракията и с тихо вътрешно смирение е поглеждал към звездната двойка , като им е пожелавалл шастие и рози.

Много ви харесвам и ви желая любов и късмет!

желая им всичко хубаво нека са щастливи заедно и по малко злоба от нашата ориент експрес дьржава и по малко турски отврат филми

Кому е нужна тази показност ???? Тази ,,депутатка" я запомних с това на колко загрижена се правеше за децата от домовете и после едвали не детето което беше взела в тях и бе потрошило къщата -ЛИГЛА. Но да е жива и здрава .

Един тотално ялов и безсмислено показен брак без бъдеще!

Всеки има нужда от щастие и сигурност и в това хората си приличат. Да са живи и здрави. Честито. Пък какво значение има кой с какво бил известен, кой бил млад кой по-стар...

Ами добре, юлианчето си начеса крастата, омъжи се за този млад жребец/на него сигурно от ударите му е повредено зрението/ ама сега какво ще прави, на стари години ще ражда ли? то само с операции, козметика и липосукции не става, ЕГН-то няма кой да и го промени

Първия и мъж Горан е голям пич - жалко!

на 45? знам ли...

Абе за какво бебе говорите,ами тази лелка е на 45 години!

брей,ма те наистина се зеха :)))) честито.нека са хепи...обаче все пак са ми странна двойка, никак не си приличат.

ВСИЧКО ХУБАВО ,НО МЛАДЕЖЕНЕЦА КАК НЕ Е НАМЕРИЛ ВРЕМЕ ДА СЕ ОБРАСНЕ.ЮЛИАНА КАК Е ДОПУСНАЛА ТАКА ДА СЕ ЯВИ НА НАЙ ТЪРЖЕСТВЕНИЯТ ДЕН В ЖИВОТА ИМ.БЪДЕТЕ ЩТАСЛИВИ!!!!

Честито, да им се роди скоро и бебче, заслужават го!

Тази жена има страхотен стил на обличане ! Браво!

Младоженецът не ми харесва. Да са живи и здрави!