Диляна Попова изненадва със собствена модна линия

Една от най-красивите БГ манекенки Диляна Попова откри свой моден бутик в София.

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова изненадва със собствена модна линия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубавица... Но няма какво да се лъжем, колекцията е безинтересна, посредствена, бездушна. Куца по толкова критерии, че няма какво да се обсъжда даже. Прекрасно е, че е решила да прави нещо смислено, но не всекиму е дадено да твори. Господ не дава с лопатата :) Ако толкова й се иска - куп публични дейносто, с които да се занимава - пиар, танци, водене на предавания може би. Не е нужно да наводнява пространството с бездарни изпълнения от типа "Искам да съм като Вивиан Уестууд". Няма как да стане.

Да, наистина е красива, но колекцията е ужасна.Не виждам нищо женствено, красиво или стилно. Раздърпани парцали.

Много е хубава и много ми прилича на Мила Кунис!!!!!!

имам желание да видя цялата колекция :) някои неща от снимките ми допадат, но не се вижда савсем добре. според мен диляна ще има успех, вярно харесвам я и може би сам пристрастна, но я харесвам защото освен, че е красива, интелигентна и т.н. :))) е успешен човек - не я познавам лично, което живот и здраве се надявам да се промени ;) но я усещам, че е такава! здраве, мир и лубов диляна! :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И АЗ МИСЛЯ,ЧЕ КОЛЕКЦИЯТА Е ПОСРЕДСТВЕНА....АКО НЕ БЕШЕ ТЯ МОДЕЛ ,НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ЗАБЕЛЕЖИ ДРЕХИТЕ Й...ЧЕСТНО КАЗАНО-АЗ БИХ БИЛА ПО-ДОБЪР ДИЗАЙНЕР И СТИЛИСТ-ДОСТОЙНА ЗА ДРЕХИТЕ НА 'СЕКСЪТ И ГРАДА'...

Все сте по-, все сте най- .... , ами направете нащо, де!

момичето е бижу...а колекцията кич, сори ама...това е истината..

браво на момичето

Диляна е симпатяга, хубавка е, но да не се лъжем, много е далеч от западните и чуждите критерии за модел, ичаче за хубаво момиче няма спор

Дрехите не са нищо особено, а колкото до девойката...хубава е, но има нещо доста скучно в нея...куца й обаянието!

Тая па, как може да е толкова красива !!!! Евала на момичето, успех, и да се покаже веднъж по западните медии, че и ние да се пофукаме с красота !!!

Поздравления и успех! Освен таланта сте и много красива-ако не се лъжа преди няколко дни ви видях на плажа( няма да кажа къде) и благородно ви завидях като жена :)

Много харесвам Диляна Попова. Успех и желая!

ПРЕКРАСНА!

Ако има някой по-красив от А. Джоли, това е нашето момиче!!! Тотално!

до : Моето мнение е... скъпа г-жо/ г-нер отворих специално коментарите, за да видя дали и този път както всички други пъти озлобения, уморен, изнервен , завистлив българин ще си даде поредното гадно мнение и в този случай, когато става въпрос за едно красиво и интелигентво момиче. Разбира се, не останах излъгана. Какви сме ние българите, не знам, какъв е този негативизъм, явно идва от бедността. Да не би моделите на световноизвестни дизайнери да не са един раздърпан потник, скъсани дънки и т.н. Топла вода не може вече да бъде открита , тази възможност са я имали първите - като Коко например.

ЕЕЕЕЕЕ,хайде да не си кривим душата,момичето е много красиво,но таланта му на дизайнер е посредствен .

Не съм озлобен, не съм гладен, не съм изнервен, нито пък завистлив. Коментарът ми не е гаден, а реален според моите критерии за модна линия (все пак в статията се изтъква "модната линия"), а не физическите данни на Диляна за които са написани в коментарът ми суперлативи. Защо ако нещо не е на ниво да трябва да го хвалим или да замълчим? Какво поощрявате?

което се отдалечава от набедените за дизайнери пост-комунистически имена и предлага свежа, оригинална визия. Успех, Диляна!

може и скоро на международни конкурси да иде, като я пусне маман

Най-красивата ни родна манекенка!!!

Колега (колеги) заснели показаните фотоси, какво сте снимали ? Дрехите, модната линия, красивата манекенка ? И като качество и като изказ снимките ви са под всякаква критика. Вероятно сайтът няма художествен редактор, което е срамота.

Dиляна,много сте красива и чаровна,излъчвате женственност и доброта.Вие сте една от малкото,даже да не кажа единствената хубава известна жена в България без грим .Желая ви само хубави неща и много професионални успехи.

За каква собствена модна линия става въпрос??? Един размъкнат потник, парцал тип пончо, отрязани на бермуди дънки - е това се вижда от показаните снимки които изглеждат като щракнати с някаква сапунка. Тук не става въпрос за това как изглежда Диляна - като модел и на мен ми харесва, но само до там.

Въпрос на вкус.На мен лично ми харесват дрехите.Браво на Диляна.Винаги съм я харесвала.Изключително красива,нежна и много земна.Успех!

Е това е похвално! Да видиш една манекенка да прави нещо смислено, а не само да харчи пари! Интелигентна красота!

Талантлива, красива, умна! Желая й успех в новото поприще!

Браво на момичето, уникално красива жена, която следва мечите си.

на Диляна , всичко и отива.каквото и да сложи, все е хубава.И с мен да се снима, пак ще излезе добре...... само, че няма да и се отвори тази възможност ;)). Успех и пожелавам