Слави Трифонов предизвика фурор в Бостън

Водещият Слави Трифонов и „Ку-Ку бенд“ буквално вдигнаха публиката на крака по време на първия си концерт отвъд океана - в Бостън.

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов предизвика фурор в Бостън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не става вапрос нито за завист нито за злоба.На Слави му мина времето и е наи добре да се оттегли мажката а не да умира бавно на сцената.

боже ма ти с тия милиарди си описал точно вечно виновният на булгаристан загниващ капитализъм. Обичаме русия и путин като въздуха и слънцето ма не бягаме в москва

Да не е като концерта на Лили Иванова в зала "Олимпия" във Франция...

като решиш да пишеш , направи някоя друга сверка за думи, правопис, граматика , книжовност, защото така по този начин, по който си писал/а абсолютно нищо не се разбира, освен намека ти за дървена философия, гранд самочувствие и куха представа за компетентност....горкия....

Слави може да пее и е добър шоумен

Край дойде Слави и разби Металика. Как ще се покажем вече на сцена, не знам....

бих искала да предизвика фурор пред американската публика,но едва ли- METALLICA-несравнима!!!

защо ли цялата тая дискусия ми е много позната, то затова цялата държава е този хал, защото сме дурвени философи. само дрънкаме а нищо не правим и когато няко е по добър от нас да да го оплюем хубаво. и това ми напоня за вица дето във Ада само на бългаският казан нямало дявол да ни тика надоло, защото сами се дърпаме ние сме нация от гадни ЗАВИСТЛИВЦИ

Браву, Слави!!!! саму така, на пред! ти си най-виликият и най-гулемият шоумен пу света и аз винаги та слушам като са шигуваш пу теливизура!

как не ти омръзна това тъпо изразяване.По-гнусна си и от най-злобния коменар

Ако концертите му са токлова въодушавляващи, да ходи по турнета и да прави концети. Но да освободи вече телевизионния ефир от тъпото си шоу, и да спре да се прави, че той и режисьорите му рабират най-много и от всичко.....

не разбирам защо толкова се вулнувате че слави изнася концерт! вие ли му плащате или го слушате не! стига вече с тази простотя ! защо не сум чула други народи така да се плуят сами себе си ???? стига това ме прогони от родината ми! ваща простотяаа и злоба! срам ме е че сум булгарка! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма да е лошо да се върнеш в 3-ти клас и да отвориш учебника по български език. Иначе съм съгласен с половината от тезите ти, но от стила ти на писане ме заболяха очите.

Слави и куку бенд правят най хубави турнета.Тези които не а били на нито едно турне да не говорят празни приказки ще стават смешни.

От написанато си личи, че не харесваш Слави, нито песните му, нито актьорите и е очавадно, че не би дала и цент за концерта им. Излиза, че лъжата ти е много плоска, че си в Бостън и си ходила на концерта.

След като прочетох статията се зачудих колко концерта е имал Слави в Бостон, защото концерта на който аз бях няма нищо общо с описаното в статията. От една страна песните бяха много стари и изтъркани, скечовете глупави стари и плоски, изпълнявани от някакви смешници с претенции на световни комици. От друга страна, организацията беше повече от кошмарна. Тъжна работа... И тази история с авографите до 2 часа...

До "///" Не си му бил на концерта, то е ясно...

Тъжна работа си ти мухлъо.И в Америка смотлъовците и мухлъовците си остават такива.Ти си ясен пример.Жалка история.

Защо е тази злоба, хей българино осъзнай се. Покажи своята доброта, не бъди завистлив. Мисли положително.

След тая новина и след толкова злобни коментари най-вероятно от неудачници, очаквам някой да се гътне.

Който го може, го може !!! Слави си е Слави! И колкото да му завиждат някои, колкото и помия да излеят по негов адрес,не могат да му вземат таланта да ръководи и организира мозъците около себе си! А това е най-важно!БЪЛГАРСКАТА ЗАВИСТ И ЗЛОБИЧКА КРАЙ НЯМАТ,ЗАЩО ЛИ?

Ех Даничке, то и българската простотия няма граници, даже по форумите се е разпростряла.

ех, даничка, даничка, маестрото евгени казал.............. и хоп "велик" концерт, също като продажника учиндолски

Браво!

сигурно е така! миналото лято за парви пат ходих на турнето на слави-на стадиона в хасково...и бях наистина изненадана,не очаквах толкова много да ми хареса-атмосверата беше невероятна ! слави е просто професионалист и го умее-да запали публиката! сигурна сам че там са се постарали максимално и е било гестоко!!!!!!!!успех !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За твое сведение съм живяла дълго и в чужбина, и още по-дълго в България. Не всички, които са в чужбина са емигранти, ако изобщо правите разлика. Когато живях в чужбина се старах с поведението си да представя моята страна в най-добрата й светлина, така че не ми говорете за чуждопоклонничество. Пожелавам на всички, които се пишете големи патриоти да поживеете и поработите в чужбина, за да разберете две неща - колко смърди нашата кочинка и колко работа трябва за да се промени и второ- за всички българи, които са родени и израстнали тук, независимо къде работят или живеят после, България си остава тяхното място под слънцето, отредено от Бога!

Кожй пък е тоя???

Работих в Университета на Болоня в Италия. Знам много добре какво значи носталгия. Случайно дочута българска реч дори те вълнува. Изобщо не се учудвам от успеха на Слави и Ку ку бенд.Предаването му в България вече не го гледам, но голяма част от песните на бенда наистина могат да разчувстват нашите в Америка.

номер 1 в простотията, елементаризма на мозъка, циганията, наречена чалга. Прочети по-долу постинга на Жоро, скудоумецо и се опитай да не хвърляш гюбеци, ами да се образоваш истински и да уважаваш акъла и трудолюбието, така ще помогнеш и на себе си и на евентуалното си семейство

Или аз съм бил на друг концерт, или автора на материала нещо се е объркал....... Не беше нищо особено, много по-слабо от предишните турнета....

запознат с какво си, с това как да злобееш и да се пишеш нещо подобно на свидетел, жалък писарушко....

Браво Слави !Ти и екипът ти сте НОМЕР 1 в България,ще станете НОМЕР 1 и в САЩ !!!Успех и в другите градове-не се съмнявам,че ще го имате,защото сте велики и правите най-жестоките концерти!!!Който плюе по вас е див селянин и не разбира нищо от шоу бизнес и качествена музика!!Обичаме те и ви очакваме на българска земя !!!

И баба Гюргя от Долно Нанагорнище да им изнесе концерт на нашенци в чужбина "фурорът" щеше да е същият.Носталгията по родината не прощава на никой.

"Далеч ме жени, мамо, лесно да се хваля" - така казваше една стара баба при подобни случаи.

Браво, наборе! Ти си алтернативата на бойковищината в България! А и коментарите показват, че тъпаците ти завиждат. Напред и нагоре!

славчо пък въобще не е обикновенна мутра, особено със тъпите скечове и с "два пистолета във всяка ръка и колко са бели душите ни"... на мутрите де и на доносниците от дс, чалгар също не е, просто е образец на висша интелигентност и шоуменщина в булгаристан

ей злобни некадърници, зле сте защото все гледате в канчето на другия. Ами, постигнете успеха на Слави пък тогава плямпайте. Затоа БГ е на този хал............злобно, мръсно, завислива и мързеливо племе (думите са на Иречек

Нали знаете кой е бай Ви Иречек !!!

Какви точно успехи има Станислав Трифонов ? Музикални , продуценски , телевизионни или други напиши , че не става ясно и кажи къде и кои го е признал освен баи селяците чалгаджии .

е няма нужда от подобни епитети. Слави без съмнение е най-добрия български шоумен, но концерта в Бостон не беше нищо особено.

и какво точно искаш да кажеш с "най-добрият" и "концерта не беше нищо особено". Как така "най-добрият" се изсра отново. Най-добрите са си най-добри, когато направят нещо особено

като ви слуша човек остава с впечатлението ,че наiмлко в седмицата по два п2тиходите на опера и на синфоничен концерт ,толкова разбирате от музика ,икономика политика и т.н... Cлави и KуKу бенд са наистина много добреи ! Aплодисменти !!! Xора хаиде стига сте се jaвклали и руфали ,не забравяите лубовта е за всички ни :)

" Маестрото" определя концерта на Слави като "страхотен" а това изобщо не означава, че истината и за останалите е такава!Слави и бенда му под прозореца да ми засвирят, ще си сложа тапи в ушите. Мразя простотията и нейното афиширане - а Слави и сие точно това правят !

а защо "родолюбеца" Слави отиде точно при българите в Америка?Само там ли има българска диаспора?Защо не отиде в Украйна например?Там има около 500 000 българи.Отговорът е ясен - в Украйна няма кой да му плати за "шоуто". Така си е !!!!

Ако това е най-известната концертна зала в САЩ, то драскачът, който е написал дописката трябва да е трамвайна мотриса:))) И от кога самите изпълнители дават информация колко велики са били на сцената? Оригинално и жалко едновременно! Господи какво коментирате - само погледнете - това няма нужда от думи - това е истината : http://www.vbox7.com/play:1c79a9c3

че на такъв матриал ли ще разчита ББ, който да се върне в България!? Чалгаджии си имаме предостатъчно у нас. А тези, които са заминали в Америка, на Запад,нали се смятат за уж най-умните българи. Умни хора не слушат чалга, не се прекланят пред Слави Трифонов.

Ne sme bai-ganiovci,a americanci veche!

Ако Слави запее Йовано-Йованке и аз ще стана, особено ако съм скапан емигрант от 10 и повече години.За мен е пълен гъз, но е направил нещо СЕГА. На Бойко му седяха прави защото нямаше столове. А нямаше столове за да му седят прави...Цецко, подлога тъпа, намери ми IP-то и ме озапти, чакам! Готвя атентат, силен комикс за цеца и бойка, спри ме овреме! СЕЛЯНИ ТЪПИ!!!

аз не сам скапан емигрант, ама зивея в чузбина , работя и плащам данаци и всичко останало , което се иска за да имам нормален зивот ..., ама това не ми дава право да садя когото и да било , за каквото и да било ...що се отнася до слави _харесва ми като шоумен , а наж вече заради факта , че напук на всички злобари е все на варха ....., ама вапрос на вкус наж вероятно ...

Кат' ви чета коментарите излиза, че всички "прости" селяни са драснали зад граница, а в родината са останали само "умните" граждани. Е, те сега разбирам що сме на това дередже. Щото от много "умници", калпава държава (лека перифраза на поговорката за бабите и бебето).

нека да ни е калпава държавата, но е нашата родина, по-добре тук да ни е зле отколкото да ни унижават и да ни е зле в чужбина.... а държавата е калпава щото селячеството, което обикновенно е в основата на бунтовете и революциите избяга в чужбина, а останалите интелигентни хора са прекалени добри и хрисими за да въстанат срещу властта и така с години се проточиха нещата..

в булгария всеки е аут мои човек , но ако не си бил тук тогава немога да разбера защо изобстхо се опитваш да кажеш нещо !!! може да го каже това човек които е бил тук и нему е харесало.ти бил ли си тук,видя ли ко направи зада говориш някви нестха,които ти самия не разбираш.стои си там на село и малчи следващия пут ,ок ...:д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

beshe super ;)

След като прочетох коментарите към тази статия, останах изумена от грубият език и многото правописни грешки. Дали е чалга, дали е музика с балканско звучене или друг стил, песните, които Слави Трифонов и "Ку- ку" бенд изпълняват носят атмосферата на далечна България. Живот и здраве да е, турнето ще има голям успех. А иначе емигрант в наши дни може да бъде всеки- не е нито привилегия, нито недостатък. В 21-ви век човек може да пътува навсякъде, но ние все още имаме граници в главите си.

това е най- доброто изказване сред всички коментари. Поздравления!

Залата събира точно1100 зрители и беше почти на половина пълна.Резултата от турнето ще е препиране на "ОГРОМНИТЕ" постъпления от "ОГРОМНИЯ" интерес към турнето.

Е това не е вярно. Залата беше пълна. Не е нужно да лъжеш.

Абе шматарок ти къорав ли беше бе.Залата от 1100 човека беше 98% пълна.Може би 99%.Ето заради такива кухи лейки и шматароци българчетата в БГ пишат такива злобни коментари.Може би наистина Брей Брей Брей мие чинии в Бостън.

Не мога да повярвам на очите си ,колко злоба изливат тези драскачи тука ами като не те интерисува успеха на Слави но го чети .Той глупака му с глупак не стига ,че прочел статията и ми тръгнал да си излива простотията . Това са пълни мизерници които по цял ден оплакват скапаният си и нещастен живот и търсят причината в другите.Съжалявам ,че Ви отделих толкова внимание.Сега по темата; Браво Слави друго не съм и очаквала Ти и целият ти екип сте Велики! Гордея се с Вас!

Доказателство че простотията е безгранична. А в гюбеците и кючеците и фалшивото виене като на циганска сватба НЯМА НИЩО българско !

не мога да ви разбера злобари,като не го харесвате защо изобщо си правите труда да правите коментари.Ако някой от тези тука пълни със злоба хора тук е постигнал и наполовина от това,което е постигнал Слави,Евала.Давай Слави ти си 1.

Поредната измислица.Кой знае дали е имало българи или само цигани?

пошло шоу за кюлийте от българия отишли в щатите.а те са много и са само селски тарикати.на това шоу-простотия американец няма да видиш.

Защо за пореден път показваме българската глупост и простащина-трябва да се радваме на всеки българин, които представя нашата шоу-култура ,а Слави е наи-добрия шоу-водещ и едва ли има друг,които да е помагал на болни и бедни колкото него.Колко богати има в Б-я, но 1лв на никого не са дали.Със Слави трябва да се гордеем, а не да плюем по него.

Слави не "гасне" ли, не "умира" ли? - Това чета по вестниците - щял да си присажда стволови клетки...Ама има ли още някой да вярва на тоя мошеник?!!!

Скъпи българи в Америка,слушайте Слави,но никога не се завръщайте в България!