Диляна Попова изненадващо захвърли всички дрехи

Една от най-красивите българки – топмоделът Диляна Попова – украси корицата на мъжкото списание Playboy.

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова изненадващо захвърли всички дрехи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истинската бомба в броя изобщо не е Диляна, а Надин... и то в поръчков рекламен материал... Но - гръцки фотограф.

Новият брой на "Playboy" е от тип "дай с трици да ловим маймуни"... Селска фотосесия като на фолкпевица с 5 тона грим и черен молив, няколко скучни статии за "мижи да те лажем" и 20 тона реклами... Не разбраха ли, че епохата на Playboy отдавна си е заминала и това списание е отживелица в ерата на Интернет.

Ако такава жена е в пространството ти на "живо" - едва ли няма да ти действа :) в случай, че не действа, си мисля, че проблема няма да е в нея... ;РрРрр ;)

Mnogo e krasiva, k'vi tolkova pretencii imate!

С дрехи изглежда по-добре...

ба, много красива, те на списание всички са красиви, толкова яки мадами минават в софия, по витошка ...

Ниска и прекалено слаботелесна. дребна и слабовата, носи се малко неглиже, симпатяга, но красива в никакъв случай. Познавам я, весела е и е естествена но и нея я тресе златната треска.

къде видяхте диляна в новото видео на дичо? само руси девоики се усукват около него....:)чудя се как е могла да бъде с тоя...убавец?

"иво ( нерегистриран ) 02.10.2010 12:0ч Изящно момиче, но няма секс в него, не ми действа. Миловидна девица, не е секси. Не ми харесва и обработката на снимките, прекалили са с фотошопа. Срамежлив Плейбой е голям смях..." Здравей :) Събуди любопитството ми твоя коментар :) Би ли назовал име - коя ти действа? :)

Най-красивата и супер земна ! Продължавай в същия дух !

Това не са критики или злоба, просто гроздето е кисело, защото е високо.

Не ми действа друже, кво грозде ... Нали уж тва списение е с цел да действа. Нали не очакваш, че си го гледкам заради интелектуална стимулация.

Много хубаво момиче и не е надута като повечето в този бранш!

Асексуална, с тъпо изражение. А за естетическите "вкусове" на гримьорката и фотографката да не говорим... По-зле не може да е.

НАЙ-КРАСИВАТА БЪЛГАРКА!!!!!!!!!!!

Абе тези жени, съвсем откачиха...! И с това Порно на Емануела...нямам думи!!!

Изящно момиче, но няма секс в него, не ми действа. Миловидна девица, не е секси. Не ми харесва и обработката на снимките, прекалили са с фотошопа. Срамежлив Плейбой е голям смях...

ДИЛЯНА Е ЕДИНСТВЕННАТА.СНИМКИТЕ СА МН ХУБАВИ БЕЗ ДА ДРАЗНЯТ И ДА СА ВУЛГАРНИ,ЛОШИТЕ КОМЕНТАРИ СА ОТ ЗЛОБАРИ.УСПУХ ДИЛЯНКА И ТИ ЖЕЛАЯ ЕДНА ГОЛЯМА И ИСТИНСКА ЛЮБОВ

Ашкулсун на майка и, евалла на баща и!

Уникална е!Единственият естествено красив модел.

Хубавка е, но малко е със селска хубост особено на снимката с котето..... някак си няма излъчване, красота без излъчване, не е като парижките модели защо не прави кариера навън, но там играят много пари де

В Диляна последното нещо, което може да се види е "селска" хубост, откъде го измисли, не знам.

На мен пък точно снимката с котето ми харесва най-много от всичките и снимки. Дори си купих списанието, на което тази снимка беше на първа страница заради тази снимка. Интелигентна красота - така бих я определил аз. Кефи ме. Успех и желая.

Невероятен чар, обаяние и интелект лъха от това момиче!Нека бъде жива и здрава и да създава с присъствието си красота..

Хм, новия Плейбой се оказа пълна пумия. "Новият стил" не става за нищо, не се прецаквайте вече да го купувате "тфа"! Добре че е Диляна да отсрами новия екип, иначе списанието е за кофата!

Пепче, кака, пише се пОмия.

участваше във вип брадъра,освен галето литова.и аз мисля,че свършиха кинтите и се наложи да се съблече...иначе е хубавка ама не й върви

Маймунке по коментара ти личи освен , че си злобна си и проста селянка. За съжаление не си единствената комплексарка написала негативен коментар!

Поредната за продан,знаете ли колко и е тарифата...иначе щеше да си стои в с.Гулянци

Mnogo e krasiva. Uspeh

много яка мацка!

Тая друго може ли да прави? Освен да разхвърля дрехите си... Да бе учила нещо, да би станала човек.. Сега ще хвърля дрехи още година-две,три.. И като стане леля... Ще видим тогава...

сега и е времето да хварли дрехите- като стане леля и да ги хварля...

Всеки може да изкаже лично мнение,което е уважително,думата "банална" не те прави "злобар",но натам бие,"критикар"не следва да обижда никой.Интересно какви са критериите за "банална" в случая?

красиво момиче,много фотогенетична, дано не започне да се блъска с ботокс и тя. желая упех:)

Господи, колко е хубава! Пожелавам й от сърце здраве и късмет! Успех, Диляна, прекрасна си!

Защо започнахте пак да обиждате хората, че злобеят! Аз не виждам лоши коментари, освен един - два, което е нищожно. Всички останали мнения са положителни! Стига обиждахте хората на злобари. Май тези дето викат "злобари" са такива, защото искат да има кой да критикуват постоянно.

Прекрасна е!

Диляна е истинския израз на красотата,тя е красива външно и вътрешно и е абсолютна рядкост.Нека всички злобни коментари да избледнеят пред това.Пише Ви жена рядко позволяваща си коментари за другите.

Банална е! Красивите жени се превърнаха единствено в стока.

Че в България те винаги са си били стока... С тази логика на мислене... Стига да имаш пари- можеш да имаш всеки подобен парцал... Когато кажеш истината в очите- започнал си да плюеш.... Истината боде... :) ПАРЦАЛИТЕ само..

вие сте гениално тъп! отчаиващо, смазващо тъп...!!! всеки и всичко има цена в " навечерието" на 22 век. такива мисловни полюции може да има само един/на, кои/ато мноого иска, но не може да се продаде скъпо на "пазара" в живота...

Всъщност не е много изненадващо, Диляна е правила и друг път голи снимки. Както и да се снима е изключително красива

Прекрасна е - и с дрехи, и без тях! Стига злоба, стига плюнки и помия. Малко бг модели могат да са на нейното ниво.

Наистина уникална красота! Надявам се да се появят още снимки в нета за да им се порадваме всички. А що се отнася до новата тенденция в Плейбой за по-замрежено разголване ще кажа следното: Това ще досъсипе до край списанието. Единственото с което се отличаваше Плейбой от останалите е това, че показваха до голяма степен това което хората искаха да видят и за което си плащат при покупка на списанието. Погледнете щатския Плейбой и ще откриете 100-те разлики за разголването. Която я е срам да се разголи, значи не е за Плейбой.

много се палиш нещо. споко, можеш да си гледаш порно по интернет (щото май това ти е мерака) ако новия Playboy не ти е по вкуса. нямаш ли си мацка да ти показва там квото искаш да гледаш?

не знам защо това момиче толкова много иска да пролоча на анджелина джоли,но много е далече от истината,харесвам я такава каквато е . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тя деиствително прилича на анджелина- иска или не. виж снимката. даже е по- хубава...

тя деиствително прилича на анджелина- иска или не. виж снимката. даже е по- хубава...

Уникална е! Няма друга жена като нея в българската мода! Толкова естествена, излъчваща невинност и красота! Дано е много щастлива и обичана!

Естествено красиво момиче - няма силикон нито в гърдите, нито в устните си. Много са малко такива като нея. Тя е една от най-красивите жени, които съм виждала, именно заради натуралната си красота и чар

Една от най-красивите жени,невероятна,браво!!

наистина е смазващо красива. страхотна е, няма капка вулгарност в нея, независимо как се снима.

красивото стува пари ....гадни злобарки недоклатени

Много красива...

Новата концепция на BG Playboy била "премерено разголване". В сравнение с изданията на списанието в другите държави нашето и до сега беше съвсем леко по еротично от това но Индонезийския си събрат, където моделите са с леко разпуснати фереджета и с пълно облекло. Нашето издание е срам за марката. Или прави еротично списание или не се захващай.

диляна е символ на женственост и красота, много я харесвам, и е толкова естествена, за разлика от силиконовите травестити които ни заливат