Диана Алексиева сподели как отглежда сина си

Преди малко повече от година една от най-симпатичните български телевизионни водещи плени сърцето на един от най-желаните български актьори и днес резултатът от тази любов е налице вече повече от 3 месеца.

Обратно в новината

Коментари - Диана Алексиева сподели как отглежда сина си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тая трътка нефелна и дали да списва статии в списание, моля ви се. Явно откакто успя да върже един с вид на гол охлюв, се е взела на много сериозно, завалията. Ни стил, ни мисъл, ни смисъл. Пълна гаргара. Горката неуспяла заухава дългоноса, силиконовогърда тъпунгера.

е това ако не го е писалая мила селянката дето се макнеше по захари и си мислеше , че са "гаджета" хахаха, басирам се ! смотлата си остава смотла...хаиде мила , няма ли да се жениш, ма кои ли сте те вземе:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Жената е светско лице и е нормално да е коментирана !Може да не е единствената майка на света,но това не е причина да се засягате,че вие-вечно недоволните,сте световно неизвестни !Дианче,радвай се на майчинството си и бъди все така прекрасна !

в бг 90% от родителите дават детето много светкавично за отглеждане от бабите. много порочна практика, но тя не дава право на никого така да напада дяна. никои не и свети като си гледа детето. и освен това е много права с изказването си относно вторите деца. не открива америка с тези думи, но казва истини, които други не смеят да каят и правят театро колко велики родители са и как "сами се справят идеално". всички родители, които наистина сами гледат дете - знаят каде е истината.

Коя е тази?????

баба илиица с кола... тежък е живота... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лел ако бяха близнаци, тога виж какв става.Майка, наистина майка - геройня.Ама само тя ли има син в България?

Поредната "майка-героиня". Тия от "елита" са като кокошки. Нали знаете баснята за кокошката дето снесла едно яйце и оврякала целия двор. И кравата и казала "егати, 50 грама яйце, снесе и куткудяка 3 часа, аз за 15 кила теле, дето родих, не знам какво трябваше да направя". (Баснята е адаптирана за съвремени "интелектуалци")

Точно така! Много ми хареса! Хората по 3-5 раждат...трудно било, ами то лесно има ли? Хайде да Ви е жив и здрав Максим и да повторите и потретите!