Roxette изпълниха ”Хубава си моя горо” в София

Mечтата стана реалност, след като невероятното шведско дуо Roxette се раздаде и в София, предаде репортер на БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Roxette изпълниха ”Хубава си моя горо” в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятни са на колкото и години да станат те винаги ще са номер 1 за мен :-)))толкова сърдечни, толкова сладки и така се раздодаха, не мога да повярвам че ги видях и чух на живо

Никой не е пял "Хубава си моя горо", но тая дивотия е заляла "новинарското" интернет пространство, защото всички некадърници са преписали бездарния текст на един идиот, който не е бил на концерта и дори не си е направил труда да разбере какво се е случвало там. А той - КОНЦЕРТЪТ - беше велик!!!

Ауууу, личи си че репортерчето, което е написало статията е супер зле, не е никакъв фен и е бил прформа на концерта. 1. никой не е пял никаква "хубава си моя горо", а само китариста изсвири риф с няколко такта по тема на тази наша песен. 2. Ако това е била кулминацията за това репортерче, то това показва колко е на ти с групата, а седнал да пише статия в медиите. 3. Светлинно шоу - като светлинно шоу. Нормално за концерт на група от такъв ранг. Ако артора не е виждал други "светлинни шоута", нека да походи малко на повечко концерти и тогава да пише. Звукът- отпред -да, но в отдалечените точки не бе на ниво. Атмосферата- неописуема, върховна. Дори и поройния дъжд неможа да я развали (за което не се споменава в статията) Групата - хит, след хит. Дори и човек да не им е фен, пак щеше да се изкефи максимално. Много добър live performence. Добри вокали, добри музиканти. Хората - мнооого. Интересна обаче ми беше статистиката. Ако автора бе повече осведомен да каже колко хора са били.....

Концертът беше невероятен. Страхотни сте Roxette....

Наистна бяха страхотни! Поклон пред иситнските музиканти!

Концертът беше невероятен, но все пак - не пяха песента, а един от китаристите изпълни страхотен аранжимент на песента.

това са те-ес класа,доказали се през времето с вечни,незабравими хитове,а не някаква си галка от бившата каризма която се напуваше да ги иметира в предаването "шоуто на канал"! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пребориха проблеми, раздяли, рак, възраст и какво ли не и ето - изпяха и те този "евъргрийн"! Сега остава да научите и децата си-българчета да я пеят вместо чака-рака-шака-дам.......и "1...2...3..4..........12! Йе-е-е!"

Раздадоха се наистина хората.Супер концерт

невероятни са

Не изпяха а изсвириха ...

Ако Мари е дребна, то авторът на статията е мнооого интелигентен!

Баба и дядо!

Кои са баба и дядо? Ако говориш за Роксет, изобщо не мога да се съглася. Напротив независимо от възрастта качеството на пеенето е важно, а то е супер. Много по-добри са от младичките силиконови чалгаджийки, амо то изобщо не може и да става дума за сравнение...

Ти вероятно си музикален и интелектуален инвалид! Не си губи времето да пишеш. Брилянтни изпълнители и виртуозни музиканти! НЕВЕРОЯТНИ БЯХА.

Бяха ВЕЛИКИ бе тъпак ! Кой ще си спомня след години За еднодневките Джъстин и Селена ?

Велики са! Супер концерт.

Страшни, невероятни, прекрасни! Годините нямат никакво значение - доброто си е добро! Валя ни дъжд, но всички останахме до края, върнахме ги 2 пъти на бис! Наистина невероятно!