Диляна Попова не си ”застъпва” връзките

Моделката Диляна Попова разкрива в новия брой на списание Story, че никога не е застъпвала връзките си с мъже.

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова не си ”застъпва” връзките | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мене Диляна Попова ме кефи , винаги с удоволствие гледам медийните и изяви и я предпочитам пред всичките фолк - чалгаджийки.Желая и много успехи.

краъно време е да спрете с това глупаво сащество,пак и не е такава красавица за каквато ни я представяте-не излачва ното сексабил ,нито харизма с две думи безлична.

Демек си се чука с който и е по-изгоден за момента!

абе хора, не разбрахте ли, че устните не се уголемяват със силикон, а с хиалуронова киселина.....стига сте писали лупости

тази не става за Ева, колкото е хубавичка - толкова е глупавичка, направо глупомера ще се пръсне, ами дя се скрие, че става досадна..

da be dokato hode6e s toq deto i dade ML-a se savokuplqva6e v nego s aktior4eta !!!

ОФФ..ПАК ЛИ ДИЛЯНА ПОПОВА..

Да, наистина май е от зодията ви. С колкото и Везни да ме е срещал живота - и мъже и жени, факт е, че сте напълно повърхностни в любовта. Вианги търсите да имате резервен вариан, паралелна връзка...изобщо повърхностна работа. Не знаете какво е да обичаш истински, тогава това просто е изключено.

Не говорете простотии! Диляна няма силикон и е много интелигентно момиче. Това, че някакъв журналист е решил да се изявява на неин гръб, тя няма никаква вина.

Явно наркобоса Таки яко и ги е развързал

Естествено, че не ги застъпва, те си вървят паралелно!

Вижте какво: не виждам защо я изливате тази негативна енергия върху Диляна-красива е, а дали е умна според мен е, но всички имат право на глас!

Момичето е страхотно! Успех, Диляна!

Абе защо му навирате непрекъснато микрофона на това моме? Разбрахме всички, че е хубава и тъпичка.Престанете с тези интервюта, само я излагате!С кого спи, как се пази от забременяване...вие питате, а то отворило едни уста и плещи глупости на поразия!

Наистина дотегна.Поне да е красива, но не е. Със силиконовите устни прилича на..... Може би ,защото е любовница на човек от ъндърграунда, затова само пишете за нея. И като артистка не е бива.

И ти много добре знаеш, че е много красива! а като актриса е 10 пъти по-добра от 90% от актьорите в този жалък филм.

Може и да не я бива много, ама колежката й от "Стъклен дом" - Еленчето Петрова, пък хептен!

Тази пък вече дотегна хептен! Кой знае кой разплут чичка обслужва сексуално, но се прави на много изтънчена!!!

Чудесно беше, когато много рядко се пишеше за Диляна. Винаги, когато излезнеше новина за нея коментарите бяха изключително позитивни и стоеше много високо над колежките си.Сега се преекспонира с името й и започва да втръсва.Няма ли кой да я посъветва да ограничи изявите си и да се покрие?

Красива с тяло, но де не забравя че всичко е преходно и живота е низ от върхове и падения

Абе като се появи по жълтите места, за малко имах плахи надежди, че това момиче е малко по- свястно , но то отдавна си показа, че е повече от куха лейка-нещо като дрънчаща манерка. Не случайно другата лейка - Дичо, я изостави, и той дори не е издържал...

Разделно се чука, демек...

пък аз вчера да взема ,как си ходех и да си настъпя връзките на левио цървул,та като ми ти се проснах по лице на бордюра,такива "звезди" ми се привидоха....от тогази си одим с терлици,да не си застъпим некоя връзка,опазил ме Бог пущината им да се невиди и връзките

тази за коя се мисли?Защо не звеме да си сложи още малко силикон на устните- та въобще да не може да ги движи

И аз не си застъпвам връзките,но......

Това съвет ли е, препоръка, реклама, успокоение за лягащия в момента или току що станалия!?

Аз пък искам да я застъпя яко ма де късмет....;)

Камък ми падна от сърцето. Това беше единственият ми проблем - вече съм друг човек!

Какъв морал, каква дълбока мисъл! Не е ли просто, кажете!!!

...И КОГАТО ЛЯГАЛА СЪС СЛЕДВАЩИЯ ОСТАВЯЛЯ ПРЕДХОДНИЯ...ЗА ПО ИЗДИГНАТА И СТОЙНОСТНА МОРАЛНО ЛИЧНОСТ НЕ СЕ Е ЧУВАЛО!И САМА СЕ ХВАЛИ С ТОВА...НАИСТИНА ИМА НУЖДА ОТ ПЛАТЕНО ЛИЦЕ НА ЩАТ С БЛИЗКА ДО НОРМАЛНОТО ЦЕННОСТНА СИСТЕМА,ЗА ДА Я НАУЧИ КАКВО ДА ГОВОРИ,ЧЕ ДА НЕ СТАВА ЗА РЕЗИЛ. АКО ТРЯБВА ЩЕ СИ ПОВТАРЯ ПРЕДИ ВСЯКО ИНТЕРВЮ.