17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук се мразят и плюят искрено и от дълбините на балканската си черна душица.Но след две седмици за пореден път ще изиграят водевила "Първи учебен ден!" и евтнините китки бързо ще свършат от кофите с вода на ъгъла...И започва Голямото мачкане - ученици се вихрят и провокират учители, те пък ги унижават вербално и им иде да ги..., родителите мразят и натискат и двете страни, МОН мрази и мачка учителите, а разните им там псевдопрофсъюзчета се правят, че ги защитават...от филанкешията! Каква ти грамотност - въэпросът е да се оцелее и да не ти издраскат колата или спукат гумите!И само сведени глави с очи, вперени немигащо в таблета или телефона под чина...Самите ученици също се мразят един-друг.Иде времето още с пръкването си да им се дават дипломите, та да не се занимава обществото с дебили, защото от малко дебилче става дебил-пубертет, после работещ в офис дебил /междинна фаза - дебил-родител/ и накрая стар дебил. Носят си го за цял живот, само статусът се променя.Благотворителност? Вие се шегувате грозно.За такова нещо се иска душа, сърце, ум, вяра, състрадателност, а не празна гримирана коруба!

хората помагат на други хора, не винят държавата и не се вайкат, освен ако не са от "Демократите", които искат да премахнат границата и да напълнят с бежанци, които да гласуват за тях вовек и веков

видно е че я мандръса -розови и двамцата убавци, но ся правят алиби.

Все ще се намери някой да рекне: "Тоя/тая па на к`во се прай и за к`во се мисли, ш ми са прай на Свети Петър!" И човек потъва в срам...минават мисли от рода "Дали наистина не изглеждам от страни така, а повечето си мълчат от благоприличие..."

Супер. Но колко ли пари може да събере тази ученичка? Сигурно не повече от 1-2000$. Какво е промени това?

Какво ще промени това?

Може би някои от нас. Понякога доброто е заразно.

Ако 100 000 човека помогнат с по 1$, вместо да мислят ''какво ще промени това'' - ще се съберат 100 000$. Има една приказка ''капка по капка вир става'', точно за подобни ситуации.

Интересно, че тези родители не са на палатка с черни тениски "Системата ни убива"?!

Бог да я благослови!!!

Благородна постъпка !!! А думите на този учител - ""Само ако имахме по една Иша на всеки 10 души на нашата планета...", мечтае благодарният учител." ми напомнят една Българска песен "Ако до всяко добро същество, застане още едно". Но един калтак може да развали добрината на хиляди, тъй че да внимаваме... По принцип повечето хора са добри, но се страхуват да проявят добрината си.