Ашли Джъд била подложена на секс тормоз от холивудски шеф

Ашли Джъд сподели, че е била подложена на сексуален тормоз в края на 90-те години от "един от най-уважаваните филмови шефове в Холивуд".

Обратно в новината

Коментари - Ашли Джъд била подложена на секс тормоз от холивудски шеф | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милата според мен изпитва носталгия по времето когато мъжете са я закачали...

абе, аман от мрънкане, накрая нали им вземат половината имущество при развода :)))))))) дали пък случайно не е сексизъм и фактът, че в 99 % от случаите издръжките се плащат ОТ мъжете....

За какво ни го съобщаваш?И то след толкова години?На кого му дреме?

А бе този Дауни Джуниър защо все не мога да го запомня?

....защото трябва да гледаш кино, а не само фокс

Много ясно, че ще вземе по-малко. Той е Крисчън Бейл - един от най-добрите и утвърдени актьори в Холивуд, докато тя до онзи момент имаше зад гърба си само първа част на "Игрите на глада".

Не си прав.Към момента на излизане на филма момата има САМО две номинации за Оскар. Едната спечелена. И разбира се за филми дето нямат нищо общо с "Игрите на глада". Вместо да гледаме това трябва да видим дали Крисчан Бейл си е заслужил парите и с друго освен с актьорска игра. Например той напълнява за филма съвсем реално. Не знам дали не му бръснат част от темето заради напредващата плешивост на героя му. Той и от преди е известен със сериозни трансформации - не много здравословни. В Холивуд тези неща си влизат в договорите. А отделно в Холивуд зависи дали си бил касов преди новия си филм и колко ти е добър агента. Например Шварценегер никога не е печелил Оскар (пука му) , но за някои роли е правил рекорди по заплащане (за времето си). За тези неща не е "модерно" да се говори от актьорите. Без значение мъже или жени. ;)

Само до добявя и учстието и в Х-Мен до момента за който говорим.

Аз пък си падам по анимационни филми. В тях има много истина.

Тези верно си клонят към мюсюлманството.

Ах ,така ли????

Това може да се случи само във филм, но не и в живота.

Тая, като ѝ гледам физиономията... горкия шеф - сигурно го е изнасилила...

Усетила се ,ама когато започнала да заприличва на кукузебъл.

Дженифър Лорънс - Крисчън Бейл...... ............ нреде Ямбол - нерде Станбул :))))))

Ама тая Джен Лорънс взела 50 милиона за миналата година - това е огромна сума за един човек. Колко повече иска?! Да не говорим пък, че не е кой знае каква актриса. Изглежда някак нахъсена и проявява характер. Но не разбирам защо е толкова титулувана.

Много добре!

Като беше млада, не се оплака. Сега има свежи, стегнати зайчета и тая не я бръснат за слива.

Дженифър Лорънс, топ платена актриса, Оскар, 52 милиона??? Майко мила, тази ако не бяха простотиите по новините никога не я бях чувалм докъде я докарахме...

А защо се подминава темата опит, стаж. Че единият има два пъти повече опит. Когато той е бил с нейният опит надали е взимал и половината от това, което тя взима сега!

Сигурно Робърт Дауни Джуниър (50г), когато е бил на възрастта на Дженифър Лорънс (25г), е взимал 1/10 от това, която взима тя сега! Много млади пък искаме милиарди без стаж и опит. Е, не става! Сигурно като стане на неговата възраст сякаш ще върне пари ако й дават повче от него сега?

За 50так, много добре изглежда :) А Стареца, дали го е огряло ???

а ти как си мислиш, а? Нали е "пробила" в края на краищата!

Не е блестяща актриса, но беше много хубава като млада.

Завиждат си на милионите

дя-до

И кво? Канил я човекът да го гледа. Не да му свири на флейта. Сега, на дърти години сигурно ще се навие, ама няма кой да я покани. Моля другарко, пък преди 100 години да знаете какво ми каза Иванчо.

"Трябваха ми години, за да осмисля колко неморално са се държали с мен, в разрез с всякакви закони" - а дали е осмислила по каква логика е получавала милиони хонорар? Тежък труд, изключителни качества - какво точно са й платили? Или просто е попаднала на доходно място и после се вайка защо се отнасяли не така както би искала. Защо не напусна - да зареже парите заради морала? Ама май не си струва, а.

Много точно казано. Сетила се Мара да се побара. А и сигурно й е било много густо на млади години, га ги йеди чубачитата и кифтетата, ни е ривала!

Сега май е "осмислила", че може да изкара още пари, ако съди някого. Или поне малко изнудване с цел свястна роличка на стари години.

Алфредка Нобелова, Томаска Едисонова, Никол Тесла, Алфредка Айнщайнова, Исачка Нютонова и др- все известни учени-жени , пък такива ниски заплати им дават срамота КЪДЕ Е РАВЕНСТВОТО?? В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДАВАТ ТАКИВА НИСКИ ЗАПЛАТИ НА МЪЖЕТЕ МОДЕЛИ-Синди Крауфордов, Наоми Кемпбълов, Жизелчо Бюдхенов, Хеленчо Кристенсенов, Клаудийчо Шиферов!СМЯЯЯЯХХ!! Който иска равенство, трябва и да го дава, еднакво заплащане добре но на всякъде, при топ моделите, при жените миньори,нещо обаче не се натискат за тази професия, уж има еманципация?? все мениджърки , брокерки, комбайнерки нееее еее защо???

Вашата съпруга не работи и Вие я издържане, нали?

Защо минуси на толкова обикновен въпрос? Всеки мъж, който е против това жените да работят сигурно е поел изцяло издръжката на съпругата си. Иначе много несериозно звучи от някой, чиято жена също допринася за семейния бюджет със заплатата си да реве против това, че жените работят.

Да им имам проблемите. Едната й казали, че е красива и искали да я таковат. Другата взела "само" $50 млн. и е онеправдана и дискриминирана спрямо оня, дето е взел $80 млн.

Ашли, иди кажи колко си сексуално тормозена на жените-язиди и всички други пленници на ИД.

И тези маслко милиони, които взема пачата Дженифър Лорънс са и много! На всичките им са много, издухани смешници!!

тая одърте и започна да се бори да не тормозят сексуално младите актриси хахаха

Винаги съм склонна да подкрепя жените......, но на фона на цялата човешка световна трагедия на която сме свидетели, някак си да говорим за пари в Холивуд та било то и за разлика от 30 милиона ми изглежда абсурдно, кой по-голям, кой по малък.....

Специално в Американска схема за мен Ейми Адамс прави по голяма роля и е много по добра от Дженифър Лорънс. Пък и на Крисчън Бейл ролята е главна, на Лорънс е второстепенна тъй че е нормално да има разлика във възнаграждението. По скоро заплащането на Ейми трябва да се сравнява с това на Бейл защото ролите им са главни.

За второто си прав, но за първото не съвсем. Играта на Дженифър по абсолютно нищо не отстъпва на тази на Ейми, просто героинята й е второстепенна за сюжета и няма толкова екранно присъствие. А, бе, актьорската игра във филма е на висота, особено за основните персонажи вклч. Брадли Купър и Джереми Ренър.

Да много добър филм, всички играят силно и Дженифър се справя отлично, но точно защото ролята и е второстепенна не виждам как иска да има същото заплащане като актьора изграл главна роля и то брилянтно. Само защото малко преди това е взела Оскар може би. Че тя и Ейми до този филм има три номинации (че и 4 -та за този) за Оскар, би трябвало тя да има претенции за съразмерно с Бийл заплащане, а нищо чудно нейното да е по ниско и от това на Лорънс. Просто ми стана странно, нагло ми звучат претенциите на Лорънс специално по отношение на този филм. Та тя е 25 годишна и има 10 роли зад гърба си, а иска да печели годишно колкото 50 годишен актьор с огромен стаж и роли в киното, сякаш пък сега малко печели. Да се радва щото утре като поотшумят Игрите на глада, и тя ще отшуми. Добра е но е далеч от ранга на Стрийп примерно. Айде поне да понатрупа роли, че тогава да вее флага.

Каква звезда е тази, като не съм я чувал... Нищо против артистките, но няма как да изиграят култови роли, като Рамбо, Терминатора и т.н.т... Не се сещам за голямо женско присъствие в Екшъна. Или коя актриса има качествата на Де Ниро, Пачино или Пит?

Добри актриси има колкото искаш. Че даже и за екшън стават. Не знам защо обаче са такива кучки, че да искат да се намали заплащането на мъжете и да е колкото тяхното.

По скоро е обратното. Актрисите искат да си вдигнат заплащането колкото това на мъжете. Другото не ги грее доларе.

Мерил Стрийп и Холи Хънтър - не са по-лоши актриси от изброените от тебе мъжки имена. А ако разширя списъка с европейски - Изабел Аджани, Кристин Скот Томас, Жулиет Бинош, Марион Котияр, Емили Томпсън ... Глупаво е да се смята, че сред мъжете са по-големите актьори отколкото сред жените. Велики актьори има и сред двата пола. А проблемът, че в Холивуд след 40-тата си годишнина жените остават в повечето случаи на сухо, си стои отдавна.

Ми така е...като е лесно да се търси дискриминация по полов признак. Има и много други дисбаланси, но не съм чул бабички да оревават медийното простраство с аргументи срещу млади колежки...или пък е голяма рядкост. И на мен ми се кафиха жените в офиса преди няколко години, но днес се кефят на по-младо петле от мен ( а аз съм женен, а и жена ми е хубава). Нищо, че са омъжени и по-големи от мен. Всичко е търсене и предлагане. Приемете себе си и бъдете в унисон с природата, за да сте щастливи и ползотворни за себе си и близките.

Ха ха ха коментар! Хелън Мирън?

Хелън Мирън, кога е играла в главната роля на супер касов филм? Парите се заплащат според интереса на зрителите, а не поради полови белези. Ето примерно за Игрите на глада Дженифар Лорънс прибира солидни пари - доста повече от всички мъже в продукцията. На актьорите се предлагат роли и големи хонорари за да играят в даден филм, защото името гарантира зрителски интерес.