Супермоделите на 90-те се събраха на сесия

Топмоделите на 90-те години Синди Крауфорд, Надя Ауерман, Хелена Кристенсен, Ева Херцигова, Татяна Патиц и Карен Алекзандър се събраха като в старите времена.

Обратно в новината

Коментари - Супермоделите на 90-те се събраха на сесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дъщерята на Синди не само и е одрала кожата, а направо и е взела главата - почти като клонинг

На тези снимки липсват Клаудия,Наоми, Кристи и Еванджелиста.

това бяха истински модели и легенди. И до днес всеки ги зне. А сега ...кой може да се сети 5 имена на съвременните модели? Невзрачнички са сега.

Така е - ужасно невзрачни са, и сто пъти да ги видиш - не можеш да запомниш как изглежда нито Адриана Лима, нито Миранда Кер, нито тази новата Кендъл, нито Дуцен Крус, никоя ... Друго си е старата генерация ...

ето, че казаното от мен се потвърждава... колко време рови да ги изровиш тези имена? И пак не можа да докараш до поне 5.

Навремето ги наричаха топмодели не супермодели и тогава взимаха по 60 000 долара за половинчасово дефилие...

Стари чанти ама лачени бива ги все още са хубави.

тези дами бяха невероятни навремето - сега няма такива известни лица и не ги съдете, не са се събрали да се показват, че са по-красиви от 20 годишните (няма как да е така въпреки глупостите на някой като кажат, ами на 45 съм ама изглеждам на 25), жените имат вкус към живота, богати са, успешни и умеят да се забавляват...когато не си на 20 и все още можеш да го правиш, това е много по-важно, отколкото дали кожата ти е млада....

Ще се съберат я, като става въпрос да изкарат някой леф...

ко речи лиеф ли .

Аз харесвах Кристи Търлингтън

И аз се чудех, защо точно най-фината, специално на мен ми е любимка, я няма.

А пък аз гледам снимките преди и сега и си мисля, че времето не прощава на никого. Не, че са грозни, просто от моделки са се превърнали в запазени лелки. След още 6-7 години ще бъдат запазени дъртачки... Разликата между тях и обикновената жена е само в тоновете козметика, която са ползвали през годините и която изобщо не ги е спасила от бръчките.

Лелке, а ти каква очакваш да е разликата? Просто тези жени са успешни, богати и имат интересен живот за разлика от обикновените жени, които на работа, в къщи, мъжо, децата и т.н.

Ти и сега сигрно не можеш да им стъпиш на малкия пръст :) На колко години си?

То от бръчките никой няма да избяга, независимо дали ползваш козметика за 20, 60, 200 или 2000 лв. Както една видна дерматоложка ми беше казала, че скъпата козметика е за собствено успокоение. Поне да знаеш, че ползваш нещо качествено, което няма да ти навреди. Но да си мислиш, че като намажеш околоочния крем бръчките ще изчезнат, хаха - смях. Но разбира се, грижи трябват и най-важното е кожата да е добре хидратирана. Така старее по-бавно. Другото си е ген, да имаш хубава кожа. Нито пластики, нито козметика помагат. Толкова за бръчките. Но тези жени са красиви и на 50, защото имат излъчване и присъствие, което е по-важното. Ти само бръчките им гледаш. Да не говорим, че са изживели толкова емоции, интересни и вълнуващи преживявания. Остави ли са следа след себе си. Това е важното. Всички ще остраеем, но важното е как си изживял живота си. Да е бил пълноценен и щастлив.

На Слънчака ли са че ми е важно

Там са, колега. Хващай пътя. Мини през Гълъбово да вземеш и Пацо със себе си, ще се зарадва много.

Страхотни жени . Аз лично харесвам типа жени от 90-те ( добре оформени със всичко по тялото си) пред сегашните кокалести и болезнено слаби модели .

и бих добавил много пипани са сегашните.

Синди е прекрасна ! Дъщеря й също е хубавица , на мама се е метнала ;))) Останалите дами са много добре поддържани , но неузнаваеми в лице . Уви....

Хаха, точно Синди?! Тя е с най-много пластики от всичките.

Сигурно е така , ама си е запазила чара , за разлика от другите :)

синди е на 50 години. за годините си са много добре.

Веднъж манекенка-винаги манекенка.

Щом ги няма Ел и Тайра - не ми го хвалете...

Едно време бяха хубавици, сега са сбръчкани като стафиди. Нека тази фотосесия бъде за урок на младите момичета, чиято мечта е да станат маникенки!

А ти, навярно си гладък като пипон?

Едно време бяха по-популярни от китоактрисите.Това бяха златните години на моделките. Сега пак са си хубави жени. Няма нищо лошо в инициативата. В мен лично полажда една приятна носталгия. А от твоя коментар лъха единствено завист. Как очакваш да изглежда жена на 50? Те стареят красиво. А ти?

Едно време бяха по-популярни от китоактрисите.Това бяха златните години на моделките. Сега пак са си хубави жени. Няма нищо лошо в инициативата. В мен лично полажда една приятна носталгия. А от твоя коментар лъха единствено завист. Как очакваш да изглежда жена на 50? Те стареят красиво. А ти? Какъв урок може да бъде тази фотосесия-че хубавото си е хубаво? Сигурно една домакиня или работничка остаряват по-красиво!