Ел Макферсън променила живота си заради тумор

Топмоделът Ел Макферсън (51) сподели, че на 49-ия си рожден ден открила бучка в едната си гърда и се изплашила, че има рак.

Обратно в новината

Коментари - Ел Макферсън променила живота си заради тумор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма страшно,миналия октомври и аз махнах фиброаденоми на двете гърди.кой на днешно време е няма проблеми.като са милиардери и си мислят,че са вечни.

Краят на менструацията не е края на живота, понякога не бележи дори половината от него ;) Ако беше толкова увреждащо състояние, нямаше да има жени столетници. А кастрираните котки живеят с 3 години по-дълго. Има някаква огромна дезинформация и мистификация около менопаузата. Някой печели милиончета от това!

за някои жени значително влошава качеството на живот. Те могат да си живеят до 100 години и едва да ходят, прегърбени от тежка остеопороза (само пример).

Затова се нарича критическа възраст - има период от няколко години, през който организмът се настройва. След това хормоните отново започват да се синтезират от тялото /не от яйчниците/. Необходимо условие за този синтез е - на първо място е много движение достатъчно сън, слънце, полезни хранителни вещества и изобщо правилен режим на живот. Хормоните се изработват ден за ден и всеки пропуск оставя отпечатък върху външния вид. А много пропуски - върху здравето. Примерът, които посочваш - има болести, които са предизвикани от обездвижване и водят до още по-голямо обездвижване. След като човек се поболее до степен в която трудно се движи, за жалост не остават 10 г. живот.

и желаем, за другото да не я мислим, освен, че е богата, знае жената от кого да ражда деца.

Ако е дребна на връхчето, нема страшно. Аз имам две ...

Добре че не е решила като Анджелина Джоли да направи...

Всяка жена е длъжна да се грижи за външния си вид особено за тялото си. Трябва винаги да изглежда перфектно.

бас ловя, че анонимния също "изглежда перфектно".

тролче мазно, прибирай се в пещерата от която изпълзя!

Човек не трябва да се плаши от нищо. Само положителните мисли оправят нещата.

"Осъзнах, че може би вземам погрешни витамини и минерали, не ям правилно и съм прекалено стресирана", по-голяма глупост не бях чела. Вместо да се замисли, че не отделя време за семейството си, близките си ...

Изключително неадекватно и глупаво изказване "миличка" , ако не знаете да ви кажа , че храната и начина на живот (стрес , отрицателни емоции и т.н) са предпоставка за множество заболявания вкл. и рак тъй , че не пишете глупости .Смешна сте.

Научаваш, че имаш рак, стресираш се, имаш деца, а се замисляш за храната и витамините си, вместо, че може би ти остава малко време с децата?! Или си самотник без семейство и приятели или краен егоист.