Бюндхен с бурка в клиника по пластична хирургия

Бразилският супермодел Жизел Бюндхен се опита тайно да си направи пластични операции, но бе изловена от папараци, въпреки че беше скрита под бурка.

Обратно в новината

Коментари - Бюндхен с бурка в клиника по пластична хирургия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито е хубава, поне в лице, нито пък ще стане по-хубава с поредните пластични операции. Тези пари да ги беше дала на някои, които нямат пари и за храна, те са толкова много. Празни хора.....

Никога не ми е харесвала в лице.

Без пластиките и фотошопа са за никъде, особено като поостареят...

Хубава е, но не чак толкова! За мен най-важна е естествената красота. Щом като прибягва до пластични операции, значи има нещо фалшиво. Това е както при леките коли: върви идеално една кола и след като получи първият дефект и следва ремонт, не е същото както преди!

Трета млечна жлеза ли ще си имплантира? И така с две си е добре, както личи от фотоса. Само да не се навежда, че да не й паднат.

Мммм дааа! Тук във форума е пълно със сериозни критици, от които трябва да са поучат световните! Абе, тези хора са много загубени от модните гиганти да я наемат и да и плащат милиони на тази грозна жена....:)

Тая доня не е чиста бразилка според мен! Не ми харесва задника и! или поне на този ръст не и отива...абе не ме кефи на оня корица дето е дибидюс гола! не и е хубаво тялото за подобни снимки...облечено в бельо е по добре.

Перфектна е, мен ако питаш! Много стегната, естетична жена. На мен ми харесва, но не я намирам секси. Колкото до пластичните операции, тези жени се препитават с външния си вид, така че е в реда на нещата да имат корекции, не разбирам защо го отричат. На ентропия са подвластни всички, дори най-стегнатите и на дисциплинираните.

Бошкеее направо ми се доповръща! Днес е петък ден на майстора!

Това е ежедневие за жени с такава професия и от такава класа, те също са жертви на т.н. съвременни естетически ценности, показност, реклама, демонстрации на какво ли не, дори налудничави неща, само да са на върха! Те просто следват своя път! Иначе трябда да отиде да мие чинии или да има високоплатена професия като адвокат, доктор и ли нещо друго!Но за последното освен красота се иска и ум!

Браво много важна статия. много ми харезаха двети сестри които са си направели операции на гарди, мадя и няколко вида висящи херний. Това хубаво лие или не е хубаво/ много ме интиресува дали жизел блуднехер ще си уперира хемероидите на задничните мусколи или ще ги устави за парлама? не разбрах също защо се крие в буркан? сестра и сащо ли се е нахендрила в бурканя или не сее нахерндрила? Това добре лие или нее добре? браво, много интересни подробности. и аз често ходя на операции тайно ама като излизам от болницата не се крия по буркани а влизам в чувал за да не ме познаят папараците от лична драма... аз нямам сестра но имам брат, който като си уголеми бюста и за да не го познаят се декизира като кокумявката от парижките потайности . това хубаво ли е или нее? БРаво, и ура...

Това е скандално, как може да ходи в някакви "анонимни" измислени френски клиники при наличието на д-р (ел)Енчев! Той горкия пари няма за нормална почивка от такива скръндзи като нея, а щеше така да я оформи, че и майка и да не я познае!

Горките жени! Хич не им е лесно да изпълняват ролята, която съдбата им е отредила. Това момиче на снимката поне има утешението на хубавото си тяло. Но какво да кажат повечето й посестрими...

Mного, злобни коментари има на "Cеляци",.... и много зависливи коментари на "грозници"! Hооо,...това е класата на интелекта на бг-тоооо! ;))

Прекрасна Жизел.

Нямало ли е кой да ѝ разясни френските закони преди това? Сега трябва да я глобят според закона, защото го е нарушила...

А жените на богатите араби защо на едно с трхните бурки,кърпи по главите и тем подобни,носят скъпи дизайнерски обувки,чанти и карат коли?Това не е ли обида към исляма?А,да,и се гримират и лакират ноктите на ръцете и краката....

Много хубаво тяло, но не и лице.Има доста травестити с по-хубаво лице от нейното.

Е, добро утро, Маро! Тя още преди 15 години си смени всички зъбки с нови, вие за един бюст на проблем го правите! В Бразилия пластичните операции са национален спорт, макар, че белите им жени са доста красиви. Жизел за съжаление не е от тях, но в тялото е просто трепач, или поне беше...

жената на тази снимка нито е толкова висока нито толкова слаба, ама това сигурно sa незначителни детаили, важното е да има новина нали

Според новината, Жизел и СЕСТРА и Рафаела се появили в бурки. Това на снимката отговаря точно на размерите на сестра и Рафаела - една глава по-ниска и доста по-широка от Жизел.

Жалкарка...После да се хвали, че е естествена убавица, само дето не ми убавее...

Да, откъде знаят папараците, кой къде е отседнал и къде отива? А как разбраха, че операцията е и на очи, а не само на гърди?!

Ами то май не е забранено на жени с бурки да носят сандали?пък и немюмюсюлманки могат да обличат бурки.никъде не пише че е забранено.

Кво повдигане? То трябва и оголемяване. Тя тая никога не е имала гърди!

Абе и аз си помислих, че има грешка няква. Какво си е повдигнала, не разбрах :(

И закво се крие, след като после така или иначе ще се покаже как са и станали циците и очите и всеки ще разбере, че си е правила операции ?