47-годишната Холи Бери роди момченце

Кинозвездите Холи Бери и Оливие Мартинес вчера станаха родители на момченце, съобщи представителка на 47-годишната актриса.

Обратно в новината

Коментари - 47-годишната Холи Бери роди момченце | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да им е живо и здраво детенцето, много да ги радва. Хубава жена е. И бащата е много хубав. Иска се кураж на тези години с дългогодишен диабет да се реши да роди. Явно добре си поддържа здравето, поздравления за което.

Великолепна жена! Да й е живо и здраво детенцето!

Браво! Смела жена, а пък годините изобщо не й личат. Да са им живи и здрави децата!

Супер, нека са живи и здрави:) Интересно е какъв силен контраст има между тази свежа и чаровна жена Холи Бери, която е на 47 г., и Николета Лозанова на съседната снимка, чиято визия и излъчване няма да описвам и която, между другото, май няма и 30.

на 25 е, но от толкова тунинг и солариуми увяхна много рано. А сравнение между двете не може да има.

Пластмасата бързо се износва и овехтява. :)

Много смелост и себеотрицание се иска за да се решиш да родиш на тази възраст, особено ако си диабетичка! Браво на Холи Бери! Да са й живи издрави дечицата и дано й тя е жива още дълги години за да им се радва!

уникална пу*арана!

Уникален тъпанар.

цонгратулатионс анд год блесс тхе литтле бои.

da e jivo i zdravo

Раждането на едно дете е божествен акт. За това в такъв момент е богохулство да се говорят лоши неща. Конгратюлейшънс и лонг лайф.

много се радвам - само в българия хората са със старческо мислене

Ми много странно, голям кураж трябва да направиш такова нещо. Но тя пък може да си го позволи.

Браво! Страхотна! Да им даде Бог и сили и дни да си го отгледат!

ашколсун, маце!

браво - браво- хали, да сте живи и здрави! желаем ви здраве и щастие- и аз родих в САЩ - и то на "зрели години", защото много учих и много бачках - това е нормално за САЩ - желаем Ви многоздраве и щастие!

Е "българска майка" пък в САЩ. Това ,че си се омел от България как те прави българин ,не зная.

Прави ме по-голям Българин от теб,защото вече 10 години пращам пари в България,от които Вие живеете.И това са над два милиона българи.България се крепи само от хората работещи в чужбина.Нищо не работи в тази страна,че да има някакви приходи това население.

Българите, където и да отидем по света си оставаме българи, милеем си за България и я обичаме повече, от тези, които си стоят в България ! Ние страдаме много и чакаме с нетърпение деня да тръгнем за България !

Страхотна.

Като карамелено бонбонче си. И май не ти е за последно - можеш да родиш поне още едно. Ето това е стандартът - колко, на каква възраст и от кого да родиш. А тук...пълна трагедия, само старци и политици, които също са старци.