Жени Калканджиева заживя с Марин и Валя

Вчера бе изгонен първият участник в "Къртицата" - Михаил, а Жени Калканджиева бе изолирана от групата и заживя с новите си съквартиранти Валя и Марин.

Обратно в новината

Коментари - Жени Калканджиева заживя с Марин и Валя | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дбре,че не е заживяла с маргина,че тои си има жена и деца,а тая е без морал,добре ,че двамата помаци платиха да стане 6-та в света.какав резил е ця скрофа.

Калканджиева.....това не е ли шефката на бардака на едни джуджета помаци?

абе каква е тая къртица дето само я пишете напоследък? къртицата това къртицата онова, каква е тази тъпня, някой може ли да ми обясни, моля и каква и е целта?

ДАНЧО,ВЕЧЕ ИМА ДВЕ ИСТИНСКИ ПРАСЕТА В ШОУТО-ЕДНОТО СЕ КАЗВА БИОНСЕ....

По-тъпо и пошло предаване няма. Не го гледай народе! Искат съвсем да ви промиват мозъците, осъзнайте се!!!

Абе всички които коментирате сте гледали предаването сега се правите на Вела Пеева.

що за малоумник трябва да си за да гледаш тази простащина.Има толкова канали,например по HISTORI дават поредица за Рокфелер толкова поучително и интересно е.Но простака си е простак дай му чалга и азис.Жалко.

Толкова режисирани сценки, ред сълзи , ред сополи, отврат.

чудя се що за тъпанари гледат подобни шоу програми с всевъзможнии пачаври и дебили

Е, това вече е простакерско.

Когато една невестулка си мисли че е красива патица.....си остава само патица:)))))

Снощи гледах доста голяма част от "шоуто" и все си казвах, че по-тъпо, лигаво и пошло няма как да стане. Обаче всеки път се оказваше, че греша. Май амбицията на двете лекета И. + А. е да сътворят най-низкото нещо сред многото низки неща, виждани досега в БГ-ефира.

нищо не са сътворили, формата не е български.

Ако вкарат две прасета и извънземно в шоуто може и да го гледам.

Но много лош характер. Въпрос на избор. А и политическите й пристрастия...

Междувременно Емануела се сдобри с партньора си Никола, за когото трябваше да се омъжи в "Къртицата", но се разбра, че двамата вече имат брак. Певицата изрече в ефир куп обиди по адрес на Никола и майка му, но той се появи в студиото с букет рози. Двамата изиграха сърцераздирателна сценка, с която разплакаха Икебаната и Калканджиева. Лелеее голям цирк! Като им плащат луди пари,защо да не се правят на интересни.То за пари както се казва и майка си ще продадат.Ама защо ни правят на глупаци?

Ами ако манго се накърка,и вземе да я изплющи?

Тя сигурно е на годините на тъщата му ;)

Е какво лошо има в това? Искаш ли да ти е мирна къщата, най-напред си "оправи" тъщата! ;-)

новина за едва 3% от Българския народ. народа тъне в бедност и му дреме за Жени мутресата. но това е хляб и зрелища за ТЪПИЯ ОВЧИ БЪЛГАРСКИ НАРОД

Дайте на простолюдието хляб и зрелища.....

Вчера отделих 1 час да гледам част от това предаване. Най-безсмислено прекарания час в моя живот! Искам си го обратно! пп. Впрочем участниците плюс водещите, плюс гостите са най-кофти избраните хора на планетата. Отврат!

Интересно заглавие:Жени заживя с Марин и Валя?...Сякаш има новинаааа,тройка заживя в "Къртицата".=Съвсем в стила на Бареков и опосумите.

ако иска може и при мен да заживее момата - ще й напълня терлика с удоволствие!!!

Горкият Никола избрал е неподходящата жена и е избързал с брака(а уж щеще да е първия брак в реалити шоу?!).Моето предположение,че Жени ще остане се сбъдна.Та тя е вътрешен човек и работи в тв 7.И как така отговориха на равен брой въпроси и бързината я спаси .Сега ще изиграе поредното представление:толерантност към ромското семейство и колко по хубаво е да съжителства с тях отколкото с другите участници в "Къртицата".Нагласени измислици!

ТАЗИ ЕМАНУЕЛА Е ЧИСТО ЛУДА.МНОГ НЕРВНА И ИЗТРЕЩЯЛА ЖЕНА.......КОЙ Я НАЛОЖИ ТАЗИ МНОГО ГОЛЯМА ГРЕШКА Е.

Само като и видя нарисуваните вежди...!