Михаил събра пет номинации от съотборниците си и по този начин влезе в пряк двубой с посочената от зрителите Жени Калканджиева.

Съперниците бяха подложени на тест за оставане в шоуто. И двамата успяха да отговорят правилно на 6 въпроса, но Мишо се справи по-бавно и трябваше да напусне предаването.

Приключението за Жени продължава в стаята за изолация, където ще живее една седмица с ромското семейство Марин и Валя. Те се проявиха като добри домакини и посрещнаха модната шефка с ракия и салата.

Вижте снимки >>
Снимки на Жени Калканджиева като модел >>

Жени веднага отбеляза, че обстановката при тях е много приятна, което е обещаващо начало на престоя й при тях. Тя ще продължи да участва в игрите, но през следващите седем дни ще живее под покрива на домакините си, спазвайки техните правила.

Междувременно Емануела се сдобри с партньора си Никола, за когото трябваше да се омъжи в "Къртицата", но се разбра, че двамата вече имат брак. Певицата изрече в ефир куп обиди по адрес на Никола и майка му, но той се появи в студиото с букет рози. Двамата изиграха сърцераздирателна сценка, с която разплакаха Икебаната и Калканджиева.