Дженифър Анистън и Джъстин Теру са осиновили момиченце

Младоженците Дженифър Анистън (46 г.) и 44-годишният Джъстин Теру ще стават родители.

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Анистън и Джъстин Теру са осиновили момиченце | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожо/Господине с име ttt, Вземете се скрийте някъде. Родител не те прави раждането, а грижите и отговорността към детето. Нагледали сме се на родители, биещи се в гърдите, че са създали деца, оставени да ги възпитават Биг брадър, Телевизия Планета и други подобни интелектуални предавания и родни звезди

Живо и здраво да им е детенцето и да ги радва много, а те да се грижат пълноценно за него.

Много добре. А сега да си направят вноска от 1500 долара и за внуче. Тъкмо докато им излезе номера след 15 години дъщеря им ще е пораснала. Само да си изберат цвят навреме та да няма изненади. Честито и със здраве да си го ползвате!

Пфу!Така се зарадвах на заглавието- помислих че най-после е намерила смелост да забременее!А то всъщност ще се правят или ще си играят на родители.

Дженифърчето май ялова, а?

Дава се шанс на изоставени деца да бъдат като останалите хора-да имат дом и някой ,който да се грижи за тях,някой,който да е стях на семейни празници и който да споделя първите им радости и разочарования...Това,че българите не съумяха да израснат като благородни хора и плюят наляво и надясно не значи,че е повод да отричате желанието на другите да полагат грижи...Дори и да е ПР-дава се възможност на деца,които не биха ч имали без тези хора!!!

Така е, така е! Постът ми отдолу не отрича ползата за тези деца, а казва само че "благородство" не е най-точната дума, която стои зад тези иначе без съмнение хуманни актове. В България има много хора, които са осиновили дете, които са чакали с години, за да бъдат одобрени, които имат скромни материални възможности, но за които никой никога няма да разбере, а и да разбере, едва ли ще ги похвали. Та затова идеше реч:)

Да им имам холивудските модички! Сега явно на мода е "цветното" осиновяване - шоколадчета. Утре ще са флатрончета , след време - някаква друга екзотика. Няма лошо в осиновяването, но си намирисва тази практика не толкова на благородство. PR-че ли е, данъци ли са, или просто виждат по-ясно старостта с очертаващата се самота (щото готините пичове около тях започват да се позаглеждат другаде), когато попревалят 40-ка, не знам. Иначе да живеят гувернантките около тях - ще имат работа като майки-заместнички.

искаш да кажеш - наближаващите 50-така....иначе другото е вярно

И там като у нас за осиновяване са останали само манг..чета, тъжно... на къде върви светЪ!

тя може да си позволи сурогатна майка а защо не го прави???

си е замразила яйцеклетки, когато е имала...

Осиновяването на дете в много отношения е далеч по-благороден и осъзнат акт.При много случаи на биологични раждания родителите дори не оценяват важността на отглеждането и правилното възпитание/грижи за децата.Пожелавам на Дженивър Анистън и съпругът й много любов и успехи в създаването и съхраняването на семейното им гнездо.Не съдете,хора,защото не е лесно да създадеш,а още по-трудно е да го опазиш и съхраниш през годините....

правилно, ние от по-низшата класа не сме дорасли до това ниво на благородство като вас, даже сме по-близо до животните явно щом се занимаваме с такива презряни занятия като отглеждане на собствени деца... Не ви ли се струва че прекалявате вече със самоизтъкването си на благородни осиновители?? Осиновили сте, ОК, много добре - но не се самооценявайте като нещо повече от другите... защото не сте!

Вие сте си от по- низша класа :) С елементарното си и ограничено изказване ,с тази злоба срещу осиновителите ... Някой плюе ли така злобно биологичните родители ? С какво право съдите осоновителите ? Че са дали шанс на едно изоставено от биологични родители дете ? Че това дете вместо да расте в ужасяващи институции, без никаква нежност и топлина ,е осиновено от добри хора и те му дават обич,семейство и емоционална сигурност ? С какво право разни злобарки и мизерни души ,съдят един човешки акт ? С какво право размахват словесни обиди срещу хора които вършат наистина нещо благородно ? Защо искат да омерзят и омърсят нещо толкова човешко ? Лош матрял ,както казва Бойко .Жалко,че се предава и генетично . Но се радвм,че има осиновители .Защото 70 % от генома се развива според околната среда .

доколкото съм чела тук в нета брад пит два пъти я е карал да прави аборт през семейния им живон но никой но никой от тук пишещите не съди него

па ас съм чела че брат пит не я й таковал, ама знай ли чувек...

тя има спонтанни аборта по време на брака си с брат пит.

какъв е тоя "брат" пит , свещеник или ако не е, на кого е брат? аз иначе знам че е била омъжена за Брад Пит, но явно някои са чели друго...

в оная и работа се навряхте, че сте толкова компетентни

Виждам тук всички много разбират, не си задават въпроси, но знаят грозно да съдят. Знаете ли, че само в бг бездетните двойки са над 300 000, а неофициално и много повече. И аз съм една от тях и нямам дете не защото градя кариера, или пък имам здравословен проблем, а просто така... карма. И нямате представа каква болка преживяват хората, неспособни да родят дете, а не мога да си представя какво е, когато целият свят се е вторачил в теб и на всичко отгоре те съди. Засрамете се всички! Жена е сбъднала мечтатата си, а едно изоставено дете ще има дом, любов и семейство.

Точно така е , никой няма право да съди другите за това как ще си подреди живота . Но знаете ли много хора страдат , защото имат някакъв здравословен или финансов проблем и тях ли трябва да ги съдим ??? Срамота е.

там е работата че тази не е била неспособна да роди дете, а просто не е искала да се "хаби"... къде по-готино е да се ходи по партита и да се правят пари... пък след това, по логиката "я да вземем да си осиновим едно, виж Мадона няколко си взе вече, ние да не сме по-долу от нея..". И за какво трябва да ѝ ръкопляскаме не разбрах?

тя има спонтанни аборта по време на брака си с брат пит.

Там е работата, че на теб пък въобще не ти е работа. И колко смешно ти звучи коментарът, все едно говориш за комшийката от долния етаж, с тази от горния. Което пак не ти е работа.

Точно за такива като теб говоря...страшна логика. Щом няма деца на 40, то е 100% защото по партита е ходила, не защото може да е чакала жената и да се е надявала, че ще стане.

Защо реши, че тази е бездетна???

Че точно Вие, г-жо Отвратена се задавихте и дъх не ви остана да давате оценки, та - КАК и ОТКЪДЕ разбрахте по Ваши канали и източници, че въпросната госпожа е бездетна?

Даже не искам да коментирам злобното ,ограничено и дребнаво изказване на "123" . Всички са родители,които гледат деца - собствени или осиновени. Няма никакво значение . Осиновеното дете е толкова част от теб самия,че забравяш,че не си го родил. Госпожо Фертилитет ,давате ли си сметка,че медиите съобщават новина за предстоящо родителство ? Ако беше съобщено,че е бременна в 6 ти месец .това,словоизлияние щеше да е възторг !

..oo, просто съм трогнат и покрусен от Вашето неодобрение :)) епитетите по моя адрес може да запазите за членове на семейството си... ако го имате разбира се...

явно всички са били в оная и работа, та знаят как стои положението там

в случая е въпрос на имидж и част от суетата, която винаги е била част от живота на тази жена.

Може би има по- компетентни органи от вас ,които да преценят този факт .Осиновяването в Северна Америка е труден и сложен процес и няма значение дали си богат и известен,а дали можеш да дадеш на детето любов и семейна топлина .Всичко е в името на детето. Ако и биологичните родители ги прекарваха през тези сложни процедури,нямаше да си захвърлят децата след всяко чукане или да раждат само според финансовите възможности на мъжа,за да го вържат.Колко злоба и ограничено мислене има в тези изказвания по долу на Жени -домакини ,клюкарки от най- долнопробен вид .

Мименце, не прави изводи според себе си за другите... ако ти се чукаш и захвърляш след това децата си, проблема явно е при теб....

че се самоописа в пресекулките на давенето си в собствената жлъч, друго не можахме да разберем ти адвокат ли си и на тази?

без да коментирам тая супер новина, гледам че тука доста ръкопляскат, че и се възхищават - браво на тези, колко благородно било... ами да вземем всички да се откажем от тоя презрян и видимо плебейски начин да станеш родител т.е. да имаш собствени деца и да сме всичките като тях - благородни осиновители? Конкретно тази фръцла, както се знае от интервютата с Брад Пит, не е искала да има деца - разавалят фигурата, пречат на кариерата и един куп подобни един от друг по-уважителни и благородни доводи като този.. явно тук в този форум са се събрали доста жени с нейните виждания и аплодират супер родителите... може би и са прави, че сами и доброволно се отказват от това да предават гените си на следващото поколение - за което може само да им благодарим

Има и друга версия- че Анистън не може да има собствени деца. Тъй като съм сигурна, че вашият източник не е лично Брад Пит или Дженифър Анистън, бих ви препоръчала да сте 100% сигурен/на преди да слагате епитети на хората. Аман от ограничен народ!

Единият се кълне, че жената е бездетна, другият, че напротив, ама не искала да ражда. И двата лагера сте смешни.

не знам кой те снабдява с версии, и дали си чела изобщо интервюта с нея.. да имаш дете щяло да заслужава време, както и кариерата и заслужавала време - лично цитат от нея... изводите са недвусмислени

Ако е вярна новината им пожелавам много щастие а момиченцето просто е родено под щастлива звезда !

Да си роден под щастлива звезда, не означава непременно да израснеш в семейство с голяма банкова сметка....както излиза от поста ти. Факт.

за немалкото негативно настроените банковата сметка е основен родителски приоритет браво!

Няма да стават родители, а осиновители.

Не те прави родител едното е.бане, имам достатъчно наблюдения що за родители са се навъдили...

Напротив, 2/3 от хората тука са направили най-хубавото не с ръцете си и това е единствената гордост в живота им и цялата утеха за мизерното им битие. Така че в БГ да си направиш дете чрез най-природния начин, така да се каже без да се усетиш, е постижение на постиженията. Няма значение, че после го възпитават улицата, Планета тв и местните бандити. Тъжно, но факт.

Какво не ви е наред?!

беше "стрес тест":) Знаех си, че ще се нахвърлите доста настървено, неприсъщо за безкрайно толерантни личности, за каквито се борите (буквално) да минавате. Повечето сте прекалили. Не виждам какво ви притеснява, че ще са осиновители. Това е друг вид предизвикателство пред една двойка. Уважавам тези, които са го приели и се справят добре с него. Като не искате едни да бъдат "оплювани", защо така енергично плюете по други?

Една добра новина. А коментарите са гадни - била богата, била чакала и е възрастна, било благородно, трябва хубавите да раждат. Всъщност, всичко е толкова естествено - жена иска да има дете (а не може да роди по някакви причини), има дете, останало без родители. Е, какво по-нормално от осиновяването? Късмет на всички в такава ситуация!

"а не може да роди по някакви причини"....ето ти още един от гинеколозите на Анистън... Няма деца по някакви причини искаш да кажеш, защото не може, значи да сме сигурни, че има здравословен проблем. Та, може да не иска, може да не може....това не е наша работа.

Човек трябва да е по-широко скроена личност, за да се реши да осинови детенце! Възхищавам се на тези, които го правят! Има толкова заможни и известни хора у нас, но...

Точно така е и аз се чудя защо при наличието на добри финансови възможности някои наши сънародници не предприемат това благородно дело .На прима виста се сещам за Катя и Здраво от "Ритон".

Точно тях съм ги слушала в едно интервю, че са мислили за деца, но всъщност не са го искали достатъчно силно. А за да осиновиш трябва наистина огромно желание и ,както се казва "да ти идва отвътре".

Приемете най-сетне, че не всеки иска деца!

А у нас се броят на пръсти известните, които са осиновили сирачета, за да им дадат шанс за по-добър живот! В Холивуд се надпреварват, те са богати, но и благородни, а нашите"звезди" ще си останат завинаги малки и незабележими!!!!

не мога да разбера защо точно когато се оженят решават че трябва да осиновят -това няма нищо общо

Може би бракът улеснява законовата процедура по осиновяването.

и какви момичешки неща ще прави с това дете, точно, когато стане време за момичешки неща, баба Джени ще и е само да се прави на момиченце на 60.... Нека и на 70 да осинови....но подобни глупави изказвания показват само колко е неподготвена и инфантилна да бъде родител Така е с прекалено заетите със собствения си пъп хора.

Много просташко и елементарно изказване.

това не е цитат, източник близък до актрисата споделил бла бла бла кой знае каква е истината, но хорат бързат да коментират

Много благородно! Какво като е осиновено. Това няма да те накара да го обичаш по-малко. Какви са тези глупави коментари. А на Чарлийз Терон й пожелавам от сърце да роди поне едно дете. Уникално красива жена. Няма друга като нея. Такива гени трябва да се предават. Дано срещне подходящия мъж. Другото е Божа работа.

Зависи, детето може да вземе гените на мъжа й. Ако той е "красавец" като бившия Шон Пен - затриха се хубавите гени :). Прави ми друго впечатление, не само при звездите, но и в България. Жените гледат на децата като на вид прецакване. Ако е от богат мъж обаче - не се колебаят да раждат. Красивите жени хич не искат да раждат. Най-много едно дете и то към или след 30. Не знам защо е така. Красотата и фигурата ли си пазят, кариерата ли, спокойствието ли, но е факт. Ето Чарлийз е живото доказателство. И то да е само тя. Може ли да си толкова красива и да не предадеш тези гени на следващо поколение. Освен, ако няма здравословни причини за това.

Смисълът на живота не се състои само в това да не ти се затрият гените. Далеч по-благородно е да осиновиш дете, пред изпълнението на фикс-идеята на вяска цена да си предадеш гена - било то добър или лош. Не ги мислете хубавите жени. Грозничките раждайте повече деца и заради красивите. :)

Терон може и да е красива, но в никакъв случай не е носител на перфектни гени - баща й нещо малко си падал алкохолик и побойника, а майка й го убива по този повод ... всеки с малко повече IQ би се замислил дали иска да размножи това ... Няма нищо общо с красотата. По-добре да си осиновява на воля и така ...

Браво Анистън! Радвам се за нея, истински! А, Чарлийз, Чарлийз е толкова готина, че....

Ооо, да Чарлийз, Чарлийз е толкова готина

Стига плюхте бе хора! Не знаете какви проблеми имат и дали те не са причина за липсата на собствени деца.... Много е лесно да се коментира...

Аз съм майка и никога не бих си позволи да съдя жена,защо не е родила. Първо това е много лично и не е задължително да се разглася истинаската причина,която може да бъде здравословна и второ може така да е решила и да е по щастлива. Никой няма право да съди другия за делата си и начина на живот. Много се радвам за Анистън,защото много я харесвам за разлика от Джоли. Трябва да има и такива хора,които осиновяват и дават шанс на дечицата да бъдат отгледани в семейна среда,изпълнена с любов и топлота.

Какво им става на тези жени, защо не раждат?!

Използват задника си само за удоволствия.

Приеми , че има жени , които просто не могат да имат деца , но пък за сметка на това имат благородството да осиновят детенце и да му осигурят приличен живот дарен с много любов .

Не блестиш с ум, силата ти е в простотията...

Защо пък трябва всички да раждат? И без това Земята се пренаселва вече. Много по-благородно е да дадеш приличен живот на сираче.

Никъде не пише,че всички трябва да раждат. Да осиновиш дете без родители е много по-благородно.

осинови , благороднико?

Ако това е цената на славата, богатството и блясъка, който се вижда само на една крачка от теб - МЕРСИ!

много тъжно

за теб....не и за детето