Паника в Бъкингам: Принц Хари без брачен договор

Внукът на британската кралица принц Хари се е отказал да подписва брачен договор с Меган Маркъл преди сватбата им, съобщава в. "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Паника в Бъкингам: Принц Хари без брачен договор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наивник...

Спокойно можем да свалим шапка на английския двор, колко години вече са на власт и успешно "дърпат" Англия на пред. Заслугата си е тяхна, лична, силна Англия, силна кралица. Освен това и по кралски решават въпроса за приемственост, намериха достатъчно на брой "сурогатни майки" (съвсем не ги обиждам, категорично), осигуриха си достатъчно мъжко поколение за да поеме Англия. Колкото за паника, не вярвам да е заради брачния договор, по-скоро са в паника, как да "изсърбат" попарата дето я надроби Тереза и Джонсън - Путин от днес пак е "на работа" - договора му е преподписан и то с бонус. И друго Дир-че разкарайте ги - два дена вече висят тук, дайте нещо за Захариева. . .

ами сега,направо умираме,загиваме,не,не направо не ни се живее,как,бе как,ужас,безумие,какво да правим,ами да тичаме в бъкингам,да им трием сълзите,паниката.СМЕШНИ сте и ЖАЛКИ,а иначе е жалка картинка,покри и плачи,са тези на снимката.

Абе вие правите ли разлика между брачен и предбрачен договор... драскачи....

Меган е лисичав тип, не мисля че е искрен човек

Договор между съпрузи може да се сключва и след брака за различни неща - в случай на развод, за разпределение на децата, имотите, парите и дори за съдържанието на хладилника! Засега и двамата постъпват правилно .Одобрявам!

Леле колко хора му треперят над парите на Хари в тоя форум... Жалко е, бе, хора! Днешният консуматорски идиотизъм и безверие в себе си, дори доведе до простотията наречена "предбрачен договор". Такъв договор е обида за всеки брачен партньор. Това е пошла джендърска потъпка, защото си оставяш вратичка да бъдеш, какъвто поискаш само не и такъв, какъвто си обещал на партньора. Не! Не трябва да е така! Има "след брака всичко е общо", иначе няма никакъв смисъл да се събираш с някого.

Много е противна момата. А Хари е един инфантилен и не особено умен младеж.

Голям праз, и да се разведе ще му останат 15 милиона.

Даже над 20 милиона ще му останат.

Дето се вика: от където дошло, там и отишло.

Идиот! Той за парите не се е трудил, баба и тати са му ги дали. Накрая трика ще му ги вземе барабар с двореца.

Колкото и да си влюбен, това е много глупаво.

Горкото момче!

Колко трябва да е добра в леглото, за да заслужи 15 милиона... чудя си се просто...

ПиснА ми от тоя ръждивия и оксидираната доца!!!!!!!!

Принц Хари по всяка вероятност ще бъде неприятно изненадан от тази с хитрия поглед. Те англичаните имат една поговорка: Better save than sorry, но явно той си мисли, че на него тези неща не могат да му се случат :) Е, ако се наложи МИ6 ще си влязат в ролята, както при лейди Даяна.

МИ6 и да си влязат в ролята парите няма да се върнат при него ако нямат деца.

На такива като този им казвам баламурници ! Яко дране го чака от тази уруспия !

Таа че им свие куронъта и че се чупи на некоа яхта с отбор млади жребци накраа. От дъэрво не стаа блага родничка.

това лекенце си го намери най-после-много неприятни и двамата -тя прилича на игуана в лицето я той на рижав плъх-каквото си го е търсил си го е намерил -след две години ще се пише жертва и ще ореве орталъка това копе--це

Теорията на вероятностите ми подсказва, че ти си по-грозен от тази игуана и от този рижав плъх. Но защо ли към себе си нямаш забележки.

това е някасва известна само на теб ялова теория

като прачичо си крал Едуард, ма щом е щастлив...

Днешната жена е паразит , който се прикрепва към мъжа да смуче блага ! Когато ги изчерпи се прехвърля на друг донор !

Така говориш за съществото "мъж", все едно денонощно лежи с разперени крачета и ръчички и нищо друго не прави, освен да ги вика го смучат.

хаха, ела да видиш как е при мен!! работя на три места, даже и в неделя понякога, сама си плащам всичко, от сметките до екскурзиите, даже и през ум не ми минава да се залепя за някои путю, чиято единствена заслуга е може би, че носи панталон и печели някоя хилядарка!! мерси!

Не се сама-две сме!

Казах " В масовия случай " , Вие сте от изключението !

Зелено, зелено. че чак рижаво...

За какво му е брачен договор като се видя с Даяна как се развеждат британските краски особи!!!

Американките са с обратна захапка, захапят ли, пускане няма.

FuckTheEU

Хайде сега, чак пък паника! Колко му е да я утрепят като Даяна ако стане нещо такова дето може да поиска половината дворец примерно, няма да им е за сефте.

Мда, глупаво решение.

Защо да е глупаво, щом е сигурен в собствената си стабилност и сериозни намерения? Знаете ли, че браковете се разрушават само, когато мъжът НЕ е приел жената като част от себе си (90% от случаите). Е тогава брачният договор не е просто наложителен, а даже задължителен. Подсигурява се този, който не може да бъде партньор на жена си завинаги. Не е имало случай жена да зареже мъж, ако той я обича истински. Дори на златоръсачките браковете се разпадат не защото те искат да ограбят мъжа, а защото той не я обича, прибира я като временен трофей.

Chefo77

Само или 90 %? Нещо си противоречите. И има хиляди доказателства, които са срещу Вашите твърдения, че няма вариант жена да напусне мъжа си, щом той я обича. На повечето им викат златотърсачки (аз им казвам гювендии) и мъжете им си ги обичат, но те не обичат мъжете си, а парите им. Още по-зле се получава, ако случайно мъжът вземе, та фалира или обеднее. Те тогава явно "рязо престава да я обича", но гювендиите вместо да окажат опора на мъжете си, изведнъж решават, че имат несходство в характерите и дим да ги няма. Не че няма такива мъже като в приказките Ви, но случаите с обърнати полюси са доста повече.

И с какво предбрачният договор би попречил ако е така, както казвате - точно с нищо :). Могат да си го запалят на 70 годишнината от сватбата вместо фойерверки. НО ако нещо стане, а в съвременният динамичен свят неща стават на повече от 50% от двойките...той е гаранция, че едният от двамата няма да се възползва от слабостта на другия.

Жалко за човечеството в 21 век с лайф-новините.

Да, така е. Жалост за нас, дето четем пишем в лайф новините. Човечество сме ние.

А какво е състоянието на Мегън Маркъл?

... резиденция на ипотека & няколко тека...

Нищо чудно! Нали един престолонаследник се отказа от престола заради два пъти развеждана американска /не особено известна/ актриса? Така крал става по-младият брат - бащата на Елизабет II. Защо принц Хари да не повтори същия сценарий?

Милият наивник. И романтичната им история как са се запознали нещо издиша - тя съвсем случайно била попаднала на тяхна обща приятелка, която я представила на принца.

Там случайности няма. Гледах американски филм, който описваше как Кейт се е запознала с престолонаследника. И там "случайностите" бяха толкова много, че да се чудиш. Тя също е по-голяма от него и беше понатрупала опит. Според сценария, де.

Принц Хари е толкова своенравен и вироглав,но май ще си пати от това... Не трябва да вярва 100% на жена,която вече е била женена и разведена,а и е по-голяма от него и както казват тук с повече опит... Ще видим какво ще стане,но нещо не ми харесва тази Меган... Виж Кейт е нещо съвсем различно - красива и елегантна!!!

мисля,че тази меган хич не става за принцеса ... при това е по-голяма и явно по-опитна от Хари

Интересно, дали прави орален секс с нея. И дали се сеща, че "там", той не е първи!

И защо трябва да е първия там??? Да не би да е неговото????

Пробвала е, а то взело че станало. Да сте пробвали и вие, какво завиждате сг'я на мишока. То коят' играе по-добре роля на влюбена би успяла. Амаха! Не се ли сещате. Няма нищо под слънцето.

Е, не е проблем това! Английските тайни служби си знаят работата. Ще я самоубият или ще я катастрофират в някой тунел, ако случайно порно звездата се помисли за много велика.

Колкото и цинично да звучи - това също е верен отговор. Ако нещо стане и бракът се разпадне, тя ще си отиде тихо и плахо, както е дошла, защото не би искала да си има неприятности с тайните служби. Ето защо договорът наистина е излишен.

След като видях голите й снимки и клипове, смятам че принцът прави грешка. Не е беден, може да си позволи нещо по-младо, хубаво и по-малко употребявано. Тази в тялото е посредствена, в лице определено не е красива, опитвам си да си отговоря дали поне е симпатична. Май не е. Щом видя една жена гола и не се од...я, значи не става. Ако и в лице не ми хареса, значи дори за св...а не бих я ползвал.

Освен това - правило номер едно, когато смяташ да се жениш за една жена е да видиш и майка й. Защото рано или късно дъщерята ще стане като нея - и като характер, и визуално. А майката на М. Мъркел не е нещо, което един мъж би искал в къщата си.

МНого изчерпателно. Затова казват: за всеки влак си има пътници!!!

Абе едно е да си вържеш гащите, друго е да ги оставиш разлабени и да се надяваш някой да не ти го отпере.

Искаш да кажеш, че както би те съблазнило голо дупе, така нея я е съблазнило богатството му и престижа?

Искам да кажа че покритото мляко котките не го лочат!!!

дреме му на тоя инфантилен търтей какво ще стане при неминуемия развод с разведената мургава "убавица". нали не ги е заработвал тия пари лично той! половината-15 милиона ще артисат от британските данъкоплатци и ще отидат по сметката на треторазрядната актриска.

Той и първият й съпруг сигурно е очаквал траен и стабилен брак с нея ...

да са живи здрави щастливи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако не слуша - като Даяна, те си знаят как, а Путин ще е виновен!