Риана показа прелести на карнавал, доведе и Люис Хамилтън

Риана събра погледите на карнавала в Барбадос Kadooment Day с оскъдния си празничен костюм, от който преливаха прелестите й.

Обратно в новината

Коментари - Риана показа прелести на карнавал, доведе и Люис Хамилтън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вари го печи го....куо си остава такова за цял живот..пиенето е до време....ка за цял живот

Риана има голям напредък, от разплуто девойче, се превърна в стегната пищна жена. Аз я адмирирам.

Хората са го казали: голям тезгях иска голям майстор. Ти може би си от малките майстори, дето предпочитат да правят секс с тапицирани скелети. Или просто нямаш опит или си от "малките" майстори.

добре изглежда, но ми е противна

Дебелогъза е и тя си го знае . Това и е комплекс ..и с основание . Но във Филиповци все пак би била " изконсумирана " .

По - добре да не ги беше показала тез "прелести". Поредната пр акция, защо няма снимка в цяло тяло да и се видят бедрата тип балдъри или т.нар солунски диреци??? Или липсата на талия? Може и да може да пее, но няма хубаво тяло и не е първа красавица!

А самия ти най-вероятно си с тяло, което трябва да се облича в широки дрехи да си прикриваш сланините.

естета не тръгнал да ни навира в очите неговото тяло. Малка, но съществена разлика!

То хубаво какво тяло имала, ама защо показва тия средни пръсти на дрона, защо се гъзи демонстративно, та чак й се вижда аналн..о отвърстие.

И к`во като показала прелести?! То днес остана ли някой известен, дето да не си ги е показал? В това вече няма нищо интересно и вълнуващо. В случая даже изглежда вулгарно!

Kато чета коментарите се радвам все повече и повече, че се махнах от България .... вървете тичайте по кифлите със силиконовите части, перуки и намръщени физиономии и "дък фейс". Жена съм, хетеро съм, ма тая мацка не бих я върнала. Точка

И ние се радваме, че се махна от България. А Риана специално не ни харесва заради характерната й вулгарност. Стой си където си и изповядвай толерастки ценности, не ни липсваш.

алакатес мангава !!

Аман от хейтъри и разбирачи! Плоска била, нямала талия.... Вие слепи ли сте? Такова хубаво дупе само за .... Абе вие сте като в онази приказка за лисицата и гроздето... Като не може да хванете такава жена дай ви да я плюете. Ами плюйте - и утре само ще си мечтаете да сте с такова хубаво маце. А пък тя даже и никога няма да разбере за съществуването ви. Вие съществувате - не живеете. Живеят тези, които обичат, а не онези които мразят и завиждат.

Това че я обичаш през кампа не значи че тя знае за съществуването ти.

Къде казах, че я обичам и то през компютъра? Аз има кого да обичам, но ти явно не... П.п. Не бих и простил все пак, но не живея в мечти. Реалността е около нас. Намира този, който търси.

Никол кефи мноооого повече !

Какви прелести? Плоска като батерия от 4 волта и половина и с ходило номер 44-45!

То едни прелести ,да ти падне коня

Като и гледам снимките от последното и фиаско на Риана и слушам и виждам постоянно изявите и по света, май тези в Барбадос не са много по-далече по възпитание и манталитет от нашите "индианци" във факултета. Жалко. В началото като тръгна да пробива разчиташе на основно на глас и излъчване а сега каква стана тя... Явно вече жената е на принципа живота е един, ще си го живея и ще правя каквото си искам и където ми се прииска...

Какви прелести, бе. Тая дори талия няма...

Хубавица.

се облече и работи като секретарка в офис, ще и обърне ли някой внимание - разчита на голотата си за да покаже, че е добра певица - типична селянка жадна за пари и слава, досущ като бг "звизда"- фолк- певица -така както я е подкарала, като поостарее, ще се изяви като нищо на кола, затова отсега тренира полугола

Риптилска му работа.

Лени Кравиц също не е оставил нищо непоказано в Стокхолм...

то пък едни прелести...

Хамилтън се чуди как да направи така че да загуби титлата.идиот.риана е за един път хайде 2 пъти ако може но не е за повече.мъжемелачка.

у маалата ...да ги ринеш с лопата!

Ще ти се.

хич даже не ми се ще...дръж си ги.

у маалата са даже и по-симпатични някои

Че то остана ли нещо, което не сме и видяли?

Мозък.

ли е, че го има?

'разкрепостена' не означава точно 'тотално разюздана ковра'

.. дали ?

Много простовато и ограничено момиче... Ако "разкрепостено" е синоним на разюздано, ОК. Но после да не реве пак, че са я били... "Жертва на насилие", като преди това се е чекнала гола...

Някой ако се показва по бански трябва да го бият, така ли е според твоята логика? Аман от малоумни комплексари.

Човече, лекувай се! Нищо не съм казал за тези по бански. Коментирам едно определено леко (да не казвам истинската дума) поведение. А ти имаш страхотен речник, който уви, представя единствено теб самия. Очевидно се чувстваш засегнат/а, което също илюстрира симпатиите ти към него (това поведение).

Единствените прелести, които показва, са на снимка 6.