Алекс Богданска засенчи абитуриентките в Благоевград, стана дама на брат си за бала

Макар събитието да бе преди няколко дни, моделът чак сега публикува снимки от него

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бива, бива да е толкова изпаднала тази , че да си прави реклама на гърба на неизвестния си брат.

сутринта писахте вече за тоя розов таралеж...

onlyfans сменя стила.

Каква страхотна жена и какъв типичен български тукмак - брат. Всичко е възможно.

Поредната "известна" с това, че е известна.

на кадрите 2 травестита разред дебили

Тая изглежда стара, захабена и износена в сравнение с останалите девойки от випуска на брат и. Освен това, братчето пък е в друга тегловна категория в сравнение със съучениците си. Така че, имам усещането, че е щял да остане "на сухо", и е извикал сестра си да спасява положението. Впрочем, не разбирам това, да водиш на бала си външен човек, дори да е роднина или приятел. Това е празник на випуска и външни хора нямат място на него. Може да съм мслко краен, но така мисля. Със съучениците ти те свързват няколко щастливи години и абитурентският бал е последната възможност да отпразнуваш заедно тях, без напрежение и ограничения, краят на една епоха от съвместния ви живот.

НА КАТЕТА ЕВРО НЕКЪДЪРНОТО СИНЧЕ СИНЧЕ И ТО СЕ БУТА НАВСЯКЪДЕ!

Докарала се е на ескортница.Това все пак е бал на 18годишни младежи.Пошлост и безсрамие показа,имах друго мнение за нея.

Яка пица. Бих я замоторил с известен ентусиазъм. Евала й бачкам.

Дали го е изпраскала след бала?

зле облечен! А тя вече прилича на момиче на повикване и е по-скоро срам тя да те придружава, не ли да е чест!

Курволяккккк

Ах този Шишо...тая бая се е развалила. Ясно е защо Петканов я заряза

Петканов един па красив, па умен, па вечно млад ...

тая алекс бие по простотия и КЛАСНАТА, която се развяваше тука няколко дни от бала в Добрич. Същата липса на адекватност, незнание къде се намира и защо и най-важното - коя си за този момент. Явно че лудият репортер все пак има нещо в главата, а тя е толкова зле, та я е оставил.

Да иде със сестра си на бал - балък.

Давайте, пишете, пълнете гушите на сайта! Те на това разчитат! Праснат една кака с криви крака и изкуствени *ици и ни гледат сеира!

Колко ви плаща тази, да пишете всеки ден за нея ?

Абе аз да имах такава кака...пък и дащна оххх ;)

И какво? Каките пускат само по филмите за възрастни...

баси, заприличала е на всички останали, само дето е по-кльощава. ако не пишеше, че това е тя вероятно нямаше да я позная.

Преди беше естествено красива, сега си личи че е тунингована и се слива с останалата паплач

Не виждам причина да ходиш на бала на брат си, освен, че няма дама. В което пък няма нищо лошо, защото тук в БГ няма традиция да имаш дама. По мое време просто си взехме под ръка някоя приятелка ако нямахме гаджета и отивахме. Вяжното беше да се веселим. Мястото ня семейството ми не е на моя бал. Така че тази бивша Петканова няма място на бала на брат си извън изпращането му.

Тая не става за нищо, дори и за снимки... Фотогенична, ама друг път. Чак фотошопа се задъхва.

Просто завиждаш.

Защо ни занимавате с тоя кон, бре? С какво сме заслужили този терор?

Стига сте лансирали тези псевдозвезди. Като гледам какви хора биват представяни за елита на нацията, не се учудвам,че комунистите са избили "елита на нацията" при взимането на властта.

Сравняваш сегашния елит с този отпреди век?! Тогава е нямало, чалга, ботокс, силикон и платени к:рви-инфлуендърки.

Платените к*рви имфлуенсърки ги има още от времето на древна Елада.

Ей не само ти куцат познанията ама и философстваш, а защото си неграмотен може само са обиждаш. Знаеш ли че Иван Вазов е умрял върху една такава елитка на нацията?! И тогава елитът е бил същият с дрешки от Париж и олигарси с огромните къщи в центъра и схлупените за останалите по покрайнините( сегашен център).

Точно сега чета книга за елита през третото царстгво,същата работа като сега,само не е имало медии,а са се носили клюки.

Изглежда страхотно, но не като за абитуриентски бал на 18-годишни, а за фотосесия на бельо. Крайно неподходящо.

Да ме извинявате , но на първата снимката , дамата зад Богданска е много , много по хубава.

Щом снимките ги публикува няколко дни след бала, смятайте каква оргия ще е било. Целия клас са намазали.

По-убаф бааа! Саму с Орифламе не стаа. "Сърдцето"й свободно ли е вече и какво друго още?Божкееей, ама и ти, петкане, голям карък и абдал излйезе! Хората ги такоат такиа, ти зе, чи съ ужени за таквъз, хич тъй биа ли, за срам в квърталъ?

нелеп, провинциален опит за остроумие.

Кич, безсрамие и пластични операции.

Тъжно е пич ! Не мога да преценя дали това или да заведеш майка си на бала е по-зле.

Цирк

кое от 2те е Мъжкото, че в Днешно Време не е ясно?!

Това Сашка Петканова ли е? Кога Сашка стана Алекс?

Не виждам голяма красота, ноа една от снимките се вижда,че с десният крак стъпва изкривено ,мое мнение,но е старичка за абитуриентите, търси внимание на чужд празник.

Лоша услуга правят журналистите, госпожоцата е била засенчена от толкова по-млади и по-хубави от нея абитуриенти…..иска и се ,но не се получава, няма как да е пред младостта,кой ли му е зор за някоя си….изоставена ….

Комплексираното, дебело момче и натирената, изкуствена, жадна за внимание кака. Няма как една похабена жена, да засенчи младо момиче!

Когато момичетата са по-изхабени и от нея, например. А Сашка е рядко стройна мадама, докато в новото поколение преобладават дребни и дебелогъзи.

Attention whore

децата имат бал къде се бута с тях брат й е могъл да придружи съученичка или да отиде сам каква е тая лелка при ученици странно си е

Това моме ще си остане вечно търсещо....до изчерпване !?!? Щом започна с оня грозник Дани Петканов....има нещо не наред в нея....

Младежът определено е комплекси рай. Привлича внимание, чрез сестра си, която пък за да напомни за себе си, кой знае защо го прави на абитуриентски бал. Пошло.....

Преди няколко години, в магазин Галерия Кауфхоф-Карщат (верига голему универсални магазини) в Германия видях Алекс Богданска на рекламен плакат. Беше красива, магнетична, макар да не беше съвършена, имаше излъчване и ми стана приятно, че точно тя - от България, в този момент е там на тези плакати. Сега, след корекцията, все още е красива, но тази естествена хубост и извълчане за съжаление вече ги няма.

Да беше помогнала на брат си и в избора на тоалет и особено на обувки.

Не, че нещо, ама брат и по го бива.

Ескорта и е в кръвта:)

Заприличала е на Николета. Правят ги по калъп, баси гнусотията.

Така е, Алекс беше натурално красива, с много приято излъчване. Сега хич не си прилича. Жалко, но грешката си е нейна. Брат и е някакъв тулуп.

Могат след това да upload-нат прекарването на вечерта им в BrattySis

Тези двамата не са от един баща явно, грам прилика нямат. А "дамата" се обезобрази с тези операции - да имаш натурална красота от природата и да погрознееш насила.

Алекс,Нова ,бодра смяна на Николета Лозанова.