Алекс Петканова попадна в приказния рай на Кападокия

Почитателите на модела я сравниха с Дженифър Лопес на последните ѝ снимки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нека, докато е млада, ди си развява сливката.

Попаднала, в смисъл събудила се там без да помни как е стигнала???

Много атрактивна мацка. Манекенска структура висока и дългокрака. Който я обижда просто завижда. Ясно е, че жените злобеят, защото масата са ниски, трътлести, отпуснати и късокраки. В лица също са крокодили опитващи да прикрият природната си грозота с тежък грим, екстеншъни филъри и т.н. разкрасителни трикове за грозотии. Мъжете са комплексари, най вече от безпаричие, които си мечтаят за красива жена но знаят че ако такава мадама им обърне внимание ще им падне ченето. Защото са с невзрачни жени до себе си плюят по готините мацки.

Страшна мацка с крака до сливиците......

От къде е това К.ор.ве

Ще я продавате ли тази фльорца, че все я пускате като евтина реклама на коври...

Че то момето не е слизало от витрината!

Кон, бе, кон.

Тази персона да не си е платила годишен абонамент в тоя сайт. Кога не е излязла от вкъщи тогава не е имало 'статия' за нея.

Мен пък ме целуна Виктор!

Голяма кобила

Каквото ни правителството, такива и курветините. Тъпи, грозни с псевдо-образование. Логично толкова си можем явно.

Срещу мене да бяга неможе да ме стигне

На Алекс Петканова и мирише путката, смаради та се не трае.

Кападокия е рай , какво са Родопите ?

В сравнение с Родопите Кападокия е просто една полупустиня. Питайте потомците на помаците дето емигрираха в Анадола. Те ще ви кажат.

" Така съвсем наскоро тя качи в профила си поредица от изображения от последната си РЕКЛАМНА фотосесия". Много съм далеко от света на модата , рекламата пък и въобще от светски живот, та не ми е много ясно как са там нещата и как се работи като фото-. мото- голото- модел, но все пак при рекламна фотосесия фотографиите не принадлежат ли на рекламната агенция или на този, който ги е поръчал? Как така Алекса богданова ги качва в своя инстаграм ли, фейсбук ли и " радва почитателите си".? И дали това изобщо е рекламна фотосесия или тя просто си се снима и хвърля прах я очите на хората как си изкарва прехраната и престоя тук и там, защото на всички е ясно, че друга професия я храни.

ами ако си правиш реклама, сигурно пак си е рекламна фотосесия :)

ама кой и плаща?

е кой, търси по снимките надписи на хотели, по масата марки цигари и питиета обърнати с етикета към камерата . на една от снимките се маже със спирала (май така се казва тва), където и на капачката и на тубата се вижда надписа . също така марки дрехи маратонки и каквото се сетиш . тва дето и го пише на тениската явно е марка

От рекламната статия се разбира следното : "млада кобила търси надарен и богат жребец, който да я пълни с бяло сладко. Екс куррррр злите са бонус към опаковката." Послепис: След многократна употреба, изхвърлете Алекс Пеликанова на указаното за целта място!

Наблюдавам значителна умора на материала.

за всеки влак си има пътници. някои харесват кокали

До кога , до кога сайтовете ще показват, че нямат какво стойностно да побликуват ?? До кога ще се занимаваме с нищоправци, които само си развяват корекцийте !! Най-много трябва да прочетат това хората от dir.bg.....ако изобщо разбират, за какво говоря, в което силно се съмнявам !!??

Утре кой знай къде. Спомоществуватели вече са редят на опашка.

да бе, минала е покрай Дженифър, с нейните стотици корекции, силикони, пълнежи в устата и т.н, нищо общо с тялото и лицето на джей ло, онази на 55 изглежда в пъти по-естествена и оформена, тази изглежда като хирургически експеримент в лицето, а в тялото е плоска и безформена като дъска за гладене, ако изключим изкуствените й гърди..

Пичове, Алекс дали е от заработещите инфлуенсърки и как стават нещата с офертите зане ли някой ?

Пичове , след месец -два Путкин удря сателитите, забравете сякакви телефони, вибер, фацсбоок , и т.н малко остава! живейте си живота!

Тогава тичай на битака, само там може да намериш телефон с шайба (ако знаеш какъв е той), докато още ги има!

Уви .. само ще прилича на тази или онази.. иначе си е само една “феферудка” с много празно място в главата

Алексче, Сега "бродира" ли те някой? Ако няма кой да те "бродира" - на линия съм !

Сн.10 Girl Gang правят ли gangbang ?

Айде стига с тия платени статий

"Статий" нещо като Евстатий ли е?

Тоя кон пак ли ви е давал пари да го рекламирате, барем си намери някой богат ездач?