Алекс Петканова попадна в приказния рай на Кападокия

Почитателите на модела я сравниха с Дженифър Лопес на последните ѝ снимки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя кон пак ли ви е давал пари да го рекламирате, барем си намери някой богат ездач?

Айде стига с тия платени статий

Сн.10 Girl Gang правят ли gangbang ?

Алексче, Сега "бродира" ли те някой? Ако няма кой да те "бродира" - на линия съм !

Уви .. само ще прилича на тази или онази.. иначе си е само една “феферудка” с много празно място в главата

Пичове, Алекс дали е от заработещите инфлуенсърки и как стават нещата с офертите зане ли някой ?

да бе, минала е покрай Дженифър, с нейните стотици корекции, силикони, пълнежи в устата и т.н, нищо общо с тялото и лицето на джей ло, онази на 55 изглежда в пъти по-естествена и оформена, тази изглежда като хирургически експеримент в лицето, а в тялото е плоска и безформена като дъска за гладене, ако изключим изкуствените й гърди..

Утре кой знай къде. Спомоществуватели вече са редят на опашка.

Пичове , след месец -два Путкин удря сателитите, забравете сякакви телефони, вибер, фацсбоок , и т.н малко остава! живейте си живота!

До кога , до кога сайтовете ще показват, че нямат какво стойностно да побликуват ?? До кога ще се занимаваме с нищоправци, които само си развяват корекцийте !! Най-много трябва да прочетат това хората от dir.bg.....ако изобщо разбират, за какво говоря, в което силно се съмнявам !!??

Наблюдавам значителна умора на материала.

Тогава тичай на битака, само там може да намериш телефон с шайба (ако знаеш какъв е той), докато още ги има!

От рекламната статия се разбира следното : "млада кобила търси надарен и богат жребец, който да я пълни с бяло сладко. Екс куррррр злите са бонус към опаковката." Послепис: След многократна употреба, изхвърлете Алекс Пеликанова на указаното за целта място!

" Така съвсем наскоро тя качи в профила си поредица от изображения от последната си РЕКЛАМНА фотосесия". Много съм далеко от света на модата , рекламата пък и въобще от светски живот, та не ми е много ясно как са там нещата и как се работи като фото-. мото- голото- модел, но все пак при рекламна фотосесия фотографиите не принадлежат ли на рекламната агенция или на този, който ги е поръчал? Как така Алекса богданова ги качва в своя инстаграм ли, фейсбук ли и " радва почитателите си".? И дали това изобщо е рекламна фотосесия или тя просто си се снима и хвърля прах я очите на хората как си изкарва прехраната и престоя тук и там, защото на всички е ясно, че друга професия я храни.

Кападокия е рай , какво са Родопите ?

На Алекс Петканова и мирише путката, смаради та се не трае.

В сравнение с Родопите Кападокия е просто една полупустиня. Питайте потомците на помаците дето емигрираха в Анадола. Те ще ви кажат.

"Статий" нещо като Евстатий ли е?

за всеки влак си има пътници. някои харесват кокали

Срещу мене да бяга неможе да ме стигне

Каквото ни правителството, такива и курветините. Тъпи, грозни с псевдо-образование. Логично толкова си можем явно.

Голяма кобила

ами ако си правиш реклама, сигурно пак си е рекламна фотосесия :)

ама кой и плаща?

е кой, търси по снимките надписи на хотели, по масата марки цигари и питиета обърнати с етикета към камерата . на една от снимките се маже със спирала (май така се казва тва), където и на капачката и на тубата се вижда надписа . също така марки дрехи маратонки и каквото се сетиш . тва дето и го пише на тениската явно е марка

Мен пък ме целуна Виктор!

Тази персона да не си е платила годишен абонамент в тоя сайт. Кога не е излязла от вкъщи тогава не е имало 'статия' за нея.

Кон, бе, кон.

Ще я продавате ли тази фльорца, че все я пускате като евтина реклама на коври...

От къде е това К.ор.ве

Че то момето не е слизало от витрината!

Страшна мацка с крака до сливиците......

Много атрактивна мацка. Манекенска структура висока и дългокрака. Който я обижда просто завижда. Ясно е, че жените злобеят, защото масата са ниски, трътлести, отпуснати и късокраки. В лица също са крокодили опитващи да прикрият природната си грозота с тежък грим, екстеншъни филъри и т.н. разкрасителни трикове за грозотии. Мъжете са комплексари, най вече от безпаричие, които си мечтаят за красива жена но знаят че ако такава мадама им обърне внимание ще им падне ченето. Защото са с невзрачни жени до себе си плюят по готините мацки.

Попаднала, в смисъл събудила се там без да помни как е стигнала???

нека, докато е млада, ди си развява сливката.