17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази урва е по-оборотна и от Междузвездни войни, дай боже повече такива да има на света, и все по-евтини да бъдат.

Е не разбрах тая статия . . Не разбрах и защо е написана . Тъпите ,, шеги,, , които някаква кифла си мисли, че прави. Чета само като дъвка за мозъка, докато пътувам с часове в гр. Транспорт, но и така е трудно ,,смилаемо и хич хранително,,

Търси си татко на детето си. Някой много богат и тъп.

Добре де,всички вече разбраха ,че стоката е тезгяха и се търси купувач.Сега остава да се разбере ,дали цената е твърда ,дали се индексира с процента на инфлацията или ще има търг с наддаване.Дали ще е директно договаря или ще има посредник провеждащ търга

От Турция на почивка в Гърция , да си почине от почивката че много се е уморила . Кво работи тая пръдла.

Е, можеше по друг начин да формулирате коментара

тази кучка сигура не е мома и в ушите

а си и проста

Застанала е като някакъв Предмет, до колата... В София има много чужди ШПИОНИ, които искат с ПОДКУПИ да завземат България... При арабите, жените са като РОБИ и стоят в Харем... Разни гнусни маймуняци и араби- ислямисти искат с ПАРИ да могат да си купуват жени, и да ЗАВЗЕМАТ чужди държави.... Тая, ако отиде при ДРУГ мъж, само защото има повече ПАРИ, вероятно ще бъде сама след някоя и друга година... Мъж, който си КУПУВА жените като предмети и както да си купуваш кола, ще намери някоя друга след 2-3 години... И вероятно ще шофира и друга кола... Тая снимка, която се е направила до колата, е все едно да прави РЕКЛАМА на собственика на поршето... Има разни измамници, които си правят снимки, както гледахме някакъв 60- годишен ДЪРТАК, отишъл да си прави СНИМКИ на сватбата на 20 годишни момичета. Такива мъже ходят и при проститутки- просякини, и пренасят заразни болести... и ЛЪЖАТ много.... По- добре да покаже снимки с новия МЪЖ.. А като си правиш снимки с колата, ще изчезнеш когато тоя си вземе друга кола... Парцал ли си или жена, българка ???

Лудия репортер не караше Порше и нашата веднага го замени.

Статии на Стелиян не чета и 1 ред. Директно коментарите

Предаването ще се казва курвата и никой няма да го гледа щото курви много под път и над път...

Тази добре използвана жена ,явно не си губи времето! Със сигурност за детето ще е голямо преживяване ,мама да има разнообразни партньори, дано успее да ги преброй! Такива боклуци нямат срам, не пропускат възможност да са на хората в краката!

Снимките с ботушите са отвратителни

Турбо кулвуляк е бившата ми

Пък аз си помислих, че е попаднала на генг бенг парти и се е включила!

Гладна кучка

Защо гладна?

виж я , зъби, рагу и полимери.

Псолютна случайност

Каква мома? Тая е разведена с дете след не-знам-си-колко пластични операции. По-скоро според американските представи е милфка.

typ mindil

На почивка... Май много се е уморила? От каква ли работа ;)

Всички тия Инстаграм инфлуенсъри са един дол дренки. Претендират, че уж небрежно са ги хванали в кадър и че живота им е перфектен и се хранят все здравословно и т.н., ама я се замислете, кой точно си кара колата по бански и шапки, и защо по дяволите тая кола с отворена врата е в кадър и защо по дяволите момето е по бански.

явно е харизала чавето за снимка с бял мерцедес, тоест порше, и празнува сделката със зоб от бракувани рози за козите, предоставен от местната цветна борса. Козите предвидливо са оставени извън кадър, за да не я конкурират.

Да не загуби най-ценното ей така на "УЖ"

Schilo

Да не се окаже, че тя си ги е купила заради кадрото?

Затуй ли я разведоха с Петканов: ще бъдИ звиздЪтЪ в ново риалити мумЪтЪ? Само не знам откъде ще съберат цял отбор ергени над 1.80 в България, малко трудно ще е, или половината ще и бъдат до кръста за по-весело.

Моля, съгласувайте по род и число, моделът е от мъжки род, а обсипана от женски. И моля, нека има имена, кой ги пише тези новини, и това новина ли е?

Криндж

Таз мома що се снима все по гащи? Защо на някои от снимките бозките ги няма? Кво е туй инфлуенсър, яде ли се, или се гледа телевизор с него?

Тазобедрената и става на тази работничка е странна. Както и 46 номер край с мъжки палец. Въобще това е само визуалната гадост. Истинската гнусотия е вътре.

Е каква мома е тази, предаването й трябва да се казва разпоретината.

Реклами на Алекс има из цяла Германия.

Напълни се с курви държавата, време е за разчистване.

Отдала се на почивка с дъх на сперма... ха-ха... Тази тази до Дубай не я водят, мандръсат я на Халкидики из селцата. ха-ха... Българския хайлайф...зелеви сърми с чинцано... ха-ха..

Ли не е отишла да яде лайна, буквално на богатите араби. Те си падат, ма рядко плащат качествено вече, много украинки се навъдиха желаещи да вкусят от трапезата на богатите.