Без значение дали на някого му харесва или не, няма никакво съмнение, че още със своя старт, романтичното приключение, наречено "Ергенът", се превърна в едно от най-обсъжданите предавания в историята на българската телевизия. Свидетелство за това бяха безбройните публикации, залели социалните мрежи със силата на мощно цунами в премиерната му вечер през изминалия февруари, разпалено разискващи случващото се в шоуто.

Тогава за зрителите бе нужен само един поглед към малкия екран, за да забравят за всичко останало, потъвайки изцяло в съвременната приказка за мъжа, търсещ истинската любов, и жените, готови да се борят за сърцето му, която вече почти достигна до обещания щастлив край. В малкото оставащо време до дългоочакваната ѝ кулминация участниците в историята ще се сблъскат с последните изпитания, чиято цел е да помогнат на Виктор Стоянов, който е главният герой в нея, да открие своята половинка.

Вижте снимки >>

През последните месеци обаче навярно мнозина са си задали въпроса как би изглеждал форматът, ако концепцията му бе малко по-различна и ролите в него бяха разменени, като вместо сраженията на десетки дами за симпатиите на един мъж, всъщност бяха показани схватките на същия брой господа за вниманието на една жена. Сега, само преди ден, Александра Петканова, която неотдавна се раздели със съпруга си Даниел, преминавайки отново към отбора на свободните представителки на нежния пол, показа на своите над половин милион последователи в социалната мрежа каква е нейната представа за едно подобно шоу, в чиито рамки тя би се радвала на обожанието на редица ухажори.

Съвсем наскоро участничка във "VIP Brother", която тъкмо се бе върнала у дома от почивка с приятелки в историческата област Кападокия, разположена на територията на Турция, се отправи към Халкидики, намиращ се в пределите на другата ни южна съседка, където отново се отдаде на отдих, само че този път в компанията на своя син Габриел. Пристигайки там, тя сподели в своя Инстаграм акаунт галерия, съдържаща общо седем снимки, разкриващи първите ѝ мигове там с нейния наследник, през които двамата се радват на прекрасното време и жарките слънчеви лъчи, обхванали дестинацията, предоставяйки им възможност да прекарат време на плажната ивица, както всъщност и сториха.

Снимка: Официален профил в Instagram

Втората ѝ публикация от мястото обаче бе далеч по-любопитна за нейните почитатели, тъй като в нея Алекс позира пред фотографския обектив в двора на къща, носеща изрязан бански от две части, показващ добре поддържаната ѝ фигура, върху който е сложила разкопчана мъжка риза с навити нагоре ръкави, като е застанала до бяло спортно Porsche, заобиколена от десет кошници с червени рози. Твърди се, че броят на цветята, които е получила е точно хиляда - по сто във всеки един от съдовете, декорирани с бяла хартия и панделка.

"Уж дойдох на почивка, а се озовах на снимките на "Момата" - ново женско риалити. Очаквайте скоро!", пише закачливо моделът, добавяйки смеещо се емоджи.

Първоначално много от феновете ѝ не успяха да разберат, че думите ѝ всъщност са шега и побързаха да попитат дали наистина ще има подобно шоу и кога могат да очакват епизодите му, при което благоевградчанката обясни, че въпросният проект е измислен и постът ѝ е просто майтап. Въпреки това доскорошната участничка в "Ергенът" - Благовеста Бонбонова, написа коментар, че ролята на "момата" определено подхожда на Александра.

Снимка: Официален профил в Instagram

След като в крайна сметка установиха, че всичко е шега, някои от последователите ѝ започнаха да се питат кой е изпратил големите букети на една от най-успешните инфлуенсърки у нас. Мнозина заподозряха, че явно тя е започнала нова връзка, която се опитва да запази в тайна. Макар че изобщо не сме сигурни как човек може да скрие отношенията си с някого, при подобна показност на романтични жестове. Все пак очакваме да разберем дали някогашната половинка на Лудия репортер е започнала нов романс, което предвид нейната популярност, не би могло да остане загадка задълго.