17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ли не е отишла да яде лайна, буквално на богатите араби. Те си падат, ма рядко плащат качествено вече, много украинки се навъдиха желаещи да вкусят от трапезата на богатите.

Отдала се на почивка с дъх на сперма... ха-ха... Тази тази до Дубай не я водят, мандръсат я на Халкидики из селцата. ха-ха... Българския хайлайф...зелеви сърми с чинцано... ха-ха..

Напълни се с курви държавата, време е за разчистване.

Реклами на Алекс има из цяла Германия.

Е каква мома е тази, предаването й трябва да се казва разпоретината.

Тазобедрената и става на тази работничка е странна. Както и 46 номер край с мъжки палец. Въобще това е само визуалната гадост. Истинската гнусотия е вътре.

Таз мома що се снима все по гащи? Защо на някои от снимките бозките ги няма? Кво е туй инфлуенсър, яде ли се, или се гледа телевизор с него?

Криндж

Моля, съгласувайте по род и число, моделът е от мъжки род, а обсипана от женски. И моля, нека има имена, кой ги пише тези новини, и това новина ли е?

Затуй ли я разведоха с Петканов: ще бъдИ звиздЪтЪ в ново риалити мумЪтЪ? Само не знам откъде ще съберат цял отбор ергени над 1.80 в България, малко трудно ще е, или половината ще и бъдат до кръста за по-весело.

Schilo

Да не се окаже, че тя си ги е купила заради кадрото?

Да не загуби най-ценното ей така на "УЖ"

Всички тия Инстаграм инфлуенсъри са един дол дренки. Претендират, че уж небрежно са ги хванали в кадър и че живота им е перфектен и се хранят все здравословно и т.н., ама я се замислете, кой точно си кара колата по бански и шапки, и защо по дяволите тая кола с отворена врата е в кадър и защо по дяволите момето е по бански.

На почивка... Май много се е уморила? От каква ли работа ;)

typ mindil

Каква мома? Тая е разведена с дете след не-знам-си-колко пластични операции. По-скоро според американските представи е милфка.

Псолютна случайност

Продължаваме почивката. Пардон еването.....

Гладна кучка

Пък аз си помислих, че е попаднала на генг бенг парти и се е включила!

явно е харизала чавето за снимка с бял мерцедес, тоест порше, и празнува сделката със зоб от бракувани рози за козите, предоставен от местната цветна борса. Козите предвидливо са оставени извън кадър, за да не я конкурират.

Турбо кулвуляк е бившата ми

Снимките с ботушите са отвратителни

Тази добре използвана жена ,явно не си губи времето! Със сигурност за детето ще е голямо преживяване ,мама да има разнообразни партньори, дано успее да ги преброй! Такива боклуци нямат срам, не пропускат възможност да са на хората в краката!

Предаването ще се казва курвата и никой няма да го гледа щото курви много под път и над път...

Статии на Стелиян не чета и 1 ред. Директно коментарите

Добре, Пешо, ще го имам предвид :)

Лудия репортер не караше Порше и нашата веднага го замени.

Защо гладна?

виж я , зъби, рагу и полимери.

Застанала е като някакъв Предмет, до колата... В София има много чужди ШПИОНИ, които искат с ПОДКУПИ да завземат България... При арабите, жените са като РОБИ и стоят в Харем... Разни гнусни маймуняци и араби- ислямисти искат с ПАРИ да могат да си купуват жени, и да ЗАВЗЕМАТ чужди държави.... Тая, ако отиде при ДРУГ мъж, само защото има повече ПАРИ, вероятно ще бъде сама след някоя и друга година... Мъж, който си КУПУВА жените като предмети и както да си купуваш кола, ще намери някоя друга след 2-3 години... И вероятно ще шофира и друга кола... Тая снимка, която се е направила до колата, е все едно да прави РЕКЛАМА на собственика на поршето... Има разни измамници, които си правят снимки, както гледахме някакъв 60- годишен ДЪРТАК, отишъл да си прави СНИМКИ на сватбата на 20 годишни момичета. Такива мъже ходят и при проститутки- просякини, и пренасят заразни болести... и ЛЪЖАТ много.... По- добре да покаже снимки с новия МЪЖ.. А като си правиш снимки с колата, ще изчезнеш когато тоя си вземе друга кола... Парцал ли си или жена, българка ???

а си и проста

тази кучка сигура не е мома и в ушите

От Турция на почивка в Гърция , да си почине от почивката че много се е уморила . Кво работи тая пръдла.

Добре де,всички вече разбраха ,че стоката е тезгяха и се търси купувач.Сега остава да се разбере ,дали цената е твърда ,дали се индексира с процента на инфлацията или ще има търг с наддаване.Дали ще е директно договаря или ще има посредник провеждащ търга

Е, можеше по друг начин да формулирате коментара

Търси си татко на детето си. Някой много богат и тъп.

Е не разбрах тая статия . . Не разбрах и защо е написана . Тъпите ,, шеги,, , които някаква кифла си мисли, че прави. Чета само като дъвка за мозъка, докато пътувам с часове в гр. Транспорт, но и така е трудно ,,смилаемо и хич хранително,,

Тази урва е по-оборотна и от Междузвездни войни, дай боже повече такива да има на света, и все по-евтини да бъдат.