Алисия: Нямам вина, че Николета се вижда в песен

Алисия призна, че не води война с новата половинка на бившия си Валери Божинов ­ Николета, нито пък й подражава на прическата, както се твърди.

Обратно в новината

Коментари - Алисия: Нямам вина, че Николета се вижда в песен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм чела статията, но не разбраха ли тези двете, че никой не се интересува от техните махленски скандалчета...

алисия, твоят фризиор прави косите на доста фолк певици в бранша, така че не е особено удивително, че николета също е отишла там. фризиорът е доста известен. така че не се опитвай да го докараш, че николета е отишла уж нарочно те точно в тоя салон дето си и ти.

всичко ми ясно че искате да ви четем но как можете да пишете за тези леки жени които тарсят някои с парички за да си легнат с него и вие да ги наричате звезди е вече това ни идва в повече *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А тази как се гъне и се изплъзва-хлъзгава и студена е като змия!

Понеже Николетка беше известна само с любовните си похождения,завижда на Ася, че е известна с пеенето си...

точно с пеене стана известна аситУ. добре, че забременя от божинов, че хората чухя коя е.

николета е толкова безсилна

и двете са тъпи гарги, от които вече ни се повдига

Най на сетне...dir абе през просото я ударихте ве...колко време не сте писали за Николета...тва прай тревога в нас

Тия двечките хубавици само това им е в главата-с кого да си легнат!Няма лошо,но ние шофьорите само с контрольорки ли ще спим?Не е ли възможно някоя фолк дива да се влюби в мен.Всичко ми е наред,само с финансите закъсвам отвреме навреме.Чакам.Нали на КОЛЕД Астават чудеса!

Хвани едната, удари другата, е казал народът. Аман от чалга певачки, спящи с футболисти, аман от плеймейтки! Хей, Дир, искам да ни информирате за стойностните хора в България. Не оставяйте у нас непреодолимото усещане, че сме си една безнадеждна бананова държавица, в която вирее само плявата!