Коментари - Ана Пападопулу чака бебе | life.dir.bg
назад

Ана Пападопулу чака бебе

Ани Пападопулу чака дете от Александър Чобанов, който е сценарист в сериалите "Четвърта власт" и "Под Прикритие".

Обратно в новината

Коментари - Ана Пападопулу чака бебе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На колко водка е бил бащата? Тази е толкова грозна, че трябва да е бил много нафиркан.

Много интересно ми е, след като сме световни щампиони по "звезди", защо никой не ни забелязва, освен като "близка дестинация за евтин алкохол и жени"?

Ако успее да направи още някоя друга роля и ще сформира ако не футболен, то поне един баскетболен отбор...

Ебаси, тя значи била и с бившия и настоящия. Ебаси, що за развратени хора.

Ами правили са в тройка и след като са свършили и са запалили по цигара, са решили да проверят дали булката е бременна :)))

Според мен е неприлично да пикаеш пред двамата си любовници, за да им покажеш как се прави тест за бременност

Разбрала е че ще ражда. и ние разбрахме.Но знае ли се кой е бащата?Щом и двамата са разбрали заедно, може би не се знае кой е...

Голямя грешка. Трябваше да събереш цялата рода на бившия и настоящия и чак тогава да правиш теста. Направо сте готови с нов сценарии за филм.

От кой е детето?

Казва се : ОТ КОГО, неграмотнико

Честито и да са живи и здрави! И повече свестни и млади хора да имат повече деца! На някои от коментиращите по - надолу - стига злоба и одумване!

Добра новина ! Ана е талантлива и готина , Радев също . Много късмет и успехи : )

ама бебето било от Чобанов!

и като ква се явява тая,че да ни интересува,че щяла да ражда.о,глупаци от дир.бг-няма по прости хора от бг юрналя,злобни и клукари.

Добре, че сценаристът е един и същ на филмите в които основно е участвала! Иначе щеше да има повечко дечица!:) (да са живи и здрави). Но какво да се прави като това е част от живота, който някои хора решават да живеят - играя "на хорото", играя и в леглото! Е това не е "Мисия Лондон", но е "мисия Ловна"! Апропо - може да промени вида на веждите си, защото са доста мощни за физиономията и и за леко хлътналите и очи!

А ти какво казваш?! Да не се вземе със сценариста, че какво ще каже народът?! Нормално е да се получаваш любов между хора, които работят на едно място, в една сфера са и често се виждат. Няма как да се влюби в незнаен учител по история от някое дружбенско училище

Един се е развел с нея, въпреки че имат дете....друг на който казва, че е бременна от него, не ще да се жени....Нещо не е така, както се пише

Много хубава тая Ана бе :)

хубава е. Явно за съпруга не става, само за оная работа...Поне да се пази да не забременява, че кой ще ги гледа тия дечица..

Не позна, умна и талантлива е и може би наистина не става за средностатистическа и посредствена съпруга, то и за това мъжете, с които е са с нея, а не с някоя примерна домакиня, която може чудесно да бърка гювеч.

Хубаво! Поздравления! Ама нали няма да четем това всеки ден докато роди, щото това, че е бременна миналия ден го имаше пак?!

Кой знае от кого е детето, може и самата Пападупило да не е сигурна. Жените са много коварни и подли, когато трябва да завържат мъж с дете, единствено с цел издръжка.

Не знам за нея, но бившият и съпруг Стоян Радев е голям актьор! Ако не сещате - играе в "Недадените" и "Дървото на живота" - Личката - онзи с водно-сините очи...

Не е този бившият и мъж! Този за когото говориш е артиста, а мъжът и е режисьора Стоян Радев.

Има двама много талантливи -Стоян Радев, режисьор и актьор. Самата Ани Пападополу е сред прекрасните и талантливи наши актриси...Хайде със здраве.

И сега какво се очаква от бедния народец - да се прехласва от умиление ли, че някоя забременяла?

Отвличане на вниманието, неслучайно на актьори и спортисти им се плаща яко, представи си, че вместо да се занимаваме с глупости, се замислим как да оправим държавата...

Изтънчена работа, направо си е готов сценарий за следващ филм.

Много тъпо парче, ако в петия месец не е разбрала, че е бременна.

Тъпа е статията в дир-а, тя отдавна знае,че е бременна, защото в интервю от преди два месеца се оплаква, че й е много лошо. Това,че дир-а е албански реотан е друг въпрос....

По много интересна тема разговаряла Ана с бившият си и настоящ е.........чи. Дали е бремена. А въпроса от кого е бременна дали е засегнат. Хубаво би било да сме информирани,все пак.

Само се чудя от кое село си , не разбра ли, че се пиши сеньор не синьор , както и телефон, тилифон, пипируда, пеперуда.

Само дето ако е на италиански е сИньор ...

А ти от кое село си?Не разбра ли ,че не се пишИ ,а се пише?

Какво се сдърпахте бе момчачос, по-весело го карайте, още е сутрин :)

Споко, най-важното е, че не е от тебе :))))